Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie robiłam , nie chcę już patrzeć na te testy wykresy ... czekam kochana dam sobie 2 dni jeszcze . Odstawiłam 2 dni temu cyclo może jeszcze nie spadł tak progesteron a dwa nerwy mam pewnie dlatego się ciagnie to wszystkoAsha wrote:Moze ciaza..test robilas?
-
25staraczka25 wrote:nie robiłam , nie chcę już patrzeć na te testy wykresy ... czekam kochana dam sobie 2 dni jeszcze . Odstawiłam 2 dni temu cyclo może jeszcze nie spadł tak progesteron a dwa nerwy mam pewnie dlatego się ciagnie to wszystko
Nerwy po owu nie maja nic do @ ...poczekaj najwyzej i test znowu zrob
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
całkowicie rozumiem .Asha wrote:Dlatego, ze...jakby to wytlumaczyc....znowu bylabym sama....nie dosc ze...dziecko nie byloby poczete w sposob naturalny...to jeszcze mojego by tam nie bylo...ja juz bylam sama w ciazy i z tym wszystkim..i nie chce znowu tego przechodzic...jezeli juz ma byc to iui to przynajmniej bedziemy razem...dla was to jest inaczej bo wasi faceci mieszkaja w pl, a moj by musial byc tu a ja tam...a my tak nie chcemy...juz chociaz resztki tego ze to dziecko byloby poczete wspolnie chcemy zatrzymac

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH