Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem już
Wróciłam od gienia. Zbadał mnie (cycki też ;( ), zrobił usg, cytologię i ucięliśmy sobie długa pogawędkę. Owu miałam 2-3 dni temu z prawego jajnika, prawdopodobnie moje mega bóle mam po, a nie przed owu. Teraz znów brzuch i jajnik napieprzają.
Dostałam luteinę i mam nie tykać Provery.
Czyli bzyczenie było w dobrym czasie, teraz niech się dzieje co chce:)
Czy to ok?????
Endometrium 7mm
Zatoka douglasa wolna (tu nie wiem o co chodzi)
Macica przodozgięta
plus wymiary jajników i macicy, ale to chyba nie ma już znaczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 14:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:To dobrze że zatoka Douglasa wolna. Na endometrium się nie znam. Sama nie wiem czy mam dobre. To teraz czekamy na 2 krechy u Ciebie!
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Jestem już
Wróciłam od gienia. Zbadał mnie (cycki też ;( ), zrobił usg, cytologię i ucięliśmy sobie długa pogawędkę. Owu miałam 2-3 dni temu z prawego jajnika, prawdopodobnie moje mega bóle mam po, a nie przed owu. Teraz znów brzuch i jajnik napieprzają.
Dostałam luteinę i mam nie tykać Provery.
Czyli bzyczenie było w dobrym czasie, teraz niech się dzieje co chce:)
Czy to ok?????
Endometrium 7mm
Zatoka douglasa wolna (tu nie wiem o co chodzi)
Macica przodozgięta
plus wymiary jajników i macicy, ale to chyba nie ma już znaczenia
Ale endometrium 7 mm to chyba ciut małoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 14:29
-
mik82 wrote:Ale endometrium 7 mm to chyba ciut mało
o to zapomniałam zapytać napisane tylko, że endomertium o wymiarach 7 mm prawidowe -
mik82 wrote:I co? Można? Można Gigsy wykres tempek z pierwszej fazy jest wyższy niż te obecne a już jest po owu! Zobaczymy co jej teraz ten mądry program pokaże
-
Podobno 7mm to tak mówia, że minimum, żeby się mógł zagnieździć zarodek, ale czytałam, że dziewczyny i po 6 kawałkiem miały i zaciążały i było ok. Ja miałam 7,1mm jak zaszłam w ciążę. Ale mój przykład to w sumie żaden przykład. Podobno coś było, że orzechy, migdały i czerwone winko na poprawę grubości endo. Ale cholera wie. W każdym razzie Gigsa - ogólnie pozytywnie wszystko luz i czekamy wszystkie jak jeden mąż na coś.
-
gigsa wrote:Też jestem ciekawa. Pewnie wyznaczy, że dziś albo jutro, a to gówno prawda. A jak zaznaczę śluz płodny to jeszcze przesunie do przodu. Najwyżej sama sobie wyznaczę tylko nie wiem jeszcze jak to zrobić
Jak już wiesz, że było ,a prgram Ci inaczej wyznaczy to lepiej sama sobie ustaw, Klikasz na dzien, w którym chesz wyznaczyć owu i na dole odznaczasz opcje zaawansowane wykrywanie owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 14:39