Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Grunt, że miło Ci się będzie pracowało
. A jak walniesz sobie ciucha, fryza i oko
to może i Małż szanowny się ocknie
, bo chyba ostatnio na laurach spoczął.
bo zazdrosny, a oko se dzis tuszem pociagnelam
dzis se wloski umyje to i jutro fryz bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:o mamciu no co ty ja nie moge w kieckach do pracy chodzic
bo zazdrosny, a oko se dzis tuszem pociagnelam
dzis se wloski umyje to i jutro fryz bedzie
Hahahah i rajstopa nalozysz hahahah to juz wogole wyjdzie z siebie hahahahahCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Stary widzial ze w rajstopie do roboty poszlas
ale pod spodnie
nie no dba o moja siskie zeby sie nie przeziebila
no a teraz jak wie ze z facetami w biruze siedze to w ogole nwet mu nie powiem ze w kiece bym do rpacy poszlazzielenial by z zazdrosci, bo siedze z fajnym przystojnym facecikiem
mlodszym ciut ode mnie
-
Cwalinka wrote:no
ale pod spodnie
nie no dba o moja siskie zeby sie nie przeziebila
no a teraz jak wie ze z facetami w biruze siedze to w ogole nwet mu nie powiem ze w kiece bym do rpacy poszlazzielenial by z zazdrosci, bo siedze z fajnym przystojnym facecikiem
mlodszym ciut ode mnie
Hahahah to jeszcze kiecke do torby schowaj ahahah na zawal zejdzie biedny hahahahahCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
wracam z wizyty...
wiec tak...jest dziwnie...jeden z dwóch pęcherzyków podzielil sie na dwa kolejne...i są 3 możliwości: albo będzie 1 dzidzia albo 2 albo 3...serduszka bija w dwóch.. W tym nie podzielonym i jednym z podzielonych....z tym, ze jest duża roznica jeśli chodzi o wiek...najwieksze szanse ma ten zarodek nie podzielony...te dwa moga obumrzec...jestem tak wyczerpana psychicznie, ze ja pierdole...zwolnienie mam do 13.12 i zobaczymy... -
nick nieaktualnyIza75 wrote:Hejka
wracam z wizyty...
wiec tak...jest dziwnie...jeden z dwóch pęcherzyków podzielil sie na dwa kolejne...i są 3 możliwości: albo będzie 1 dzidzia albo 2 albo 3...serduszka bija w dwóch.. W tym nie podzielonym i jednym z podzielonych....z tym, ze jest duża roznica jeśli chodzi o wiek...najwieksze szanse ma ten zarodek nie podzielony...te dwa moga obumrzec...jestem tak wyczerpana psychicznie, ze ja pierdole...zwolnienie mam do 13.12 i zobaczymy...Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hejka
wracam z wizyty...
wiec tak...jest dziwnie...jeden z dwóch pęcherzyków podzielil sie na dwa kolejne...i są 3 możliwości: albo będzie 1 dzidzia albo 2 albo 3...serduszka bija w dwóch.. W tym nie podzielonym i jednym z podzielonych....z tym, ze jest duża roznica jeśli chodzi o wiek...najwieksze szanse ma ten zarodek nie podzielony...te dwa moga obumrzec...jestem tak wyczerpana psychicznie, ze ja pierdole...zwolnienie mam do 13.12 i zobaczymy...
Hahahah o kurwa ale jaja..3 fasolkihahhaahh omg, cudownie by bylo hahahah ale wazne ze dobrze wszystko
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość