Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale meksykIza75 wrote:Hejka
wracam z wizyty...
wiec tak...jest dziwnie...jeden z dwóch pęcherzyków podzielil sie na dwa kolejne...i są 3 możliwości: albo będzie 1 dzidzia albo 2 albo 3...serduszka bija w dwóch.. W tym nie podzielonym i jednym z podzielonych....z tym, ze jest duża roznica jeśli chodzi o wiek...najwieksze szanse ma ten zarodek nie podzielony...te dwa moga obumrzec...jestem tak wyczerpana psychicznie, ze ja pierdole...zwolnienie mam do 13.12 i zobaczymy...
jeszcze trojaczki jak z tego będą to będzie jazda
tulam Izuś bo pewnie stresa masz mega
nick nieaktualny, Asha, nick nieaktualny, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzunia wspieram słonkoIza75 wrote:Hejka
wracam z wizyty...
wiec tak...jest dziwnie...jeden z dwóch pęcherzyków podzielil sie na dwa kolejne...i są 3 możliwości: albo będzie 1 dzidzia albo 2 albo 3...serduszka bija w dwóch.. W tym nie podzielonym i jednym z podzielonych....z tym, ze jest duża roznica jeśli chodzi o wiek...najwieksze szanse ma ten zarodek nie podzielony...te dwa moga obumrzec...jestem tak wyczerpana psychicznie, ze ja pierdole...zwolnienie mam do 13.12 i zobaczymy...
serduszka biją to jest najważniejsze kiedy kolejna wizyta? Musi się udać wszystko . Odpoczywaj relaksuj się kochana
musi być dobrze 
nick nieaktualny, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:no mega stres to Malo
...teraz do nastepnej wizyty to chyba tynk ze ścian wszystkich zeżre
Ale kochanie...pomysl ze im jest tak dobrze u ciebie w brzuchu ze sie fama rozeszla i one sie tam dwoja i troja i sie same kurna rozmnarzaja tak im tam dobrze hahahahah
nick nieaktualny, Iza75, mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpokojnie , nerwami sobie nie pomożesz! :-* Jest zajebiście i będzieIza75 wrote:no mega stres to Malo
my tu wszystkie wierzymy i trzymamy kciuki do końca
-
ale gin powiedział, ze ta dwójka to ciaze wysokiego ryzyka bo wlasnie z jednego pęcherzyka...wiecej nie zrozumialam bo mózg mi wypadl na podlogeAsha wrote:Ale kochanie...pomysl ze im jest tak dobrze u ciebie w brzuchu ze sie fama rozeszla i one sie tam dwoja i troja i sie same kurna rozmnarzaja tak im tam dobrze hahahahah
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:ale gin powiedział, ze ta dwójka to ciaze wysokiego ryzyka bo wlasnie z jednego pęcherzyka...wiecej nie zrozumialam bo mózg mi wypadl na podloge
Blizniaki to zawsze ciaza wysokiego ryzyka, chodzi o to zebys uwazala na siebie i tyle
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a wcale Ci się nie dziwię...sama mam stresa, ale już na zdjęciu które wrzuciłaś widziałam że jedna fasolina jest mniejsza od drugiej a jak oglądałam zdjęcie gigsy to te fasolki były podobnych rozmiarów u niej? A mierzył Ci te fasolki teraz?Iza75 wrote:no mega stres to Malo

czasem podwozilam go do pracy bo zgarniaalm go po drodze 

.