Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Hejka
wracam z wizyty...
wiec tak...jest dziwnie...jeden z dwóch pęcherzyków podzielil sie na dwa kolejne...i są 3 możliwości: albo będzie 1 dzidzia albo 2 albo 3...serduszka bija w dwóch.. W tym nie podzielonym i jednym z podzielonych....z tym, ze jest duża roznica jeśli chodzi o wiek...najwieksze szanse ma ten zarodek nie podzielony...te dwa moga obumrzec...jestem tak wyczerpana psychicznie, ze ja pierdole...zwolnienie mam do 13.12 i zobaczymy...jeszcze trojaczki jak z tego będą to będzie jazda
tulam Izuś bo pewnie stresa masz mega
Cwalinka, Asha, 25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Hejka
wracam z wizyty...
wiec tak...jest dziwnie...jeden z dwóch pęcherzyków podzielil sie na dwa kolejne...i są 3 możliwości: albo będzie 1 dzidzia albo 2 albo 3...serduszka bija w dwóch.. W tym nie podzielonym i jednym z podzielonych....z tym, ze jest duża roznica jeśli chodzi o wiek...najwieksze szanse ma ten zarodek nie podzielony...te dwa moga obumrzec...jestem tak wyczerpana psychicznie, ze ja pierdole...zwolnienie mam do 13.12 i zobaczymy...serduszka biją to jest najważniejsze kiedy kolejna wizyta? Musi się udać wszystko . Odpoczywaj relaksuj się kochana
musi być dobrze
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:no mega stres to Malo
...teraz do nastepnej wizyty to chyba tynk ze ścian wszystkich zeżre
Ale kochanie...pomysl ze im jest tak dobrze u ciebie w brzuchu ze sie fama rozeszla i one sie tam dwoja i troja i sie same kurna rozmnarzaja tak im tam dobrze hahahahahCwalinka, Iza75, mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:no mega stres to Malo
my tu wszystkie wierzymy i trzymamy kciuki do końca
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale kochanie...pomysl ze im jest tak dobrze u ciebie w brzuchu ze sie fama rozeszla i one sie tam dwoja i troja i sie same kurna rozmnarzaja tak im tam dobrze hahahahah
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:ale gin powiedział, ze ta dwójka to ciaze wysokiego ryzyka bo wlasnie z jednego pęcherzyka...wiecej nie zrozumialam bo mózg mi wypadl na podloge
Blizniaki to zawsze ciaza wysokiego ryzyka, chodzi o to zebys uwazala na siebie i tyleCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:no mega stres to Malo
25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość