Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie straszcie z tym Dongiem, bo ja cholerstwo też brałam a teraz to strach się bać
. Na wizytę chciałam iść w przyszły piątek, żeby od razu serduszko widzieć, ale teraz to najchętniej pognałabym już - żeby się uspokoić, że nie mam 2 par bliźniąt czy coś w ten deseń
.
Amelia - jak Ty to zrobiłaś, że mimo Donga masz jedno w brzuchu
?
mik82, nick nieaktualny, dotik, Iza75, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Usmażyłam kilka placków i leżę pod kocem zimno mi kuźwa
chora będę
już czuję u was też tak zimno jak tutaj? Do tego leje juz drugi dzień bez przerwy 
ja zamarzam, no ale to standard.
tulam. weź może coś profilaktycznie.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Lepiej idź szybko bo 7-osobowe auto to małomarnut wrote:Nie straszcie z tym Dongiem, bo ja cholerstwo też brałam a teraz to strach się bać
. Na wizytę chciałam iść w przyszły piątek, żeby od razu serduszko widzieć, ale teraz to najchętniej pognałabym już - żeby się uspokoić, że nie mam 2 par bliźniąt czy coś w ten deseń
.
?
nick nieaktualny, dotik, nick nieaktualny, Iza75, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySłuchaj miki idź szybciejmarnut wrote:Nie straszcie z tym Dongiem, bo ja cholerstwo też brałam a teraz to strach się bać
.
?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny