Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie tez mi sie tak wydawalo bo problem z koncentracja i oslabienie sa wpisane w ta chorobe a poniewaz tarczyca nie boli to malo kto jest zorientowany jaka to koszmarna choroba.
-
amelia04072006 wrote:moze faktycznie to juz czas. i tak jestescie razem wiec to w sumie tylko formalnosc ale mimo wszystko daje troche radosci
No troche przeszlismy razem i juz bedziemy tak czy tak wiecIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ja cale szczescie nie mam duzej niedoczynnosci wiec tak naprawde nie czuje specjalnych objawow ktore moglabym podciagnac pod tarczyce..ale nigdy nie wiadomo jak bedzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 21:45
-
amelia04072006 wrote:ja juz bylam w krytycznym stanie. tarczyca rozwalila mi wszystko. nie moglam wstac z luzka taka bylam slaba. kazdy ruch glowa czy nawet samymi oczami powodowaly takie zawroty glowy ze nie wyrabialam. endo podejrzewal ze mam bialaczke. na szczescie przy okazji zrobilam tsh i wyszlo ze wystarczylo ciut poprawic dawke.
ide do wyrkaAsha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja juz bylam w krytycznym stanie. tarczyca rozwalila mi wszystko. nie moglam wstac z luzka taka bylam slaba. kazdy ruch glowa czy nawet samymi oczami powodowaly takie zawroty glowy ze nie wyrabialam. endo podejrzewal ze mam bialaczke. na szczescie przy okazji zrobilam tsh i wyszlo ze wystarczylo ciut poprawic dawke.
-
Asha wrote:Pogadam z nim jak wroci dzisiaj
stara dupa ze mnie i zeniaczki mi sie zachcialo hahhahahah
Asha lubi tę wiadomość