Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
jesli wezmiesz jedna wieksza dawke wiecej w tygodniu to nic sie nie stanieIza75 wrote:ale u mnie jest takie samo tempo codziennie teraz wiec w sumie chyba bez roznicy...a latwiej mi sie nie pomylic jak wiem ze w weekend mam wyzsza dawke

mysle o tych osobach ktore chodza do pracy i musza byc sprawniejsze i wydajniejsze w tygodniu. w domu w weekend zawsze mozna odpoczac a w pracy nikt nie zrozumie jakie tarczyca powoduje problemy
Iza75 lubi tę wiadomość
-
wiem wiem, ze o to chodziloamelia04072006 wrote:jesli wezmiesz jedna wieksza dawke wiecej w tygodniu to nic sie nie stanie

mysle o tych osobach ktore chodza do pracy i musza byc sprawniejsze i wydajniejsze w tygodniu. w domu w weekend zawsze mozna odpoczac a w pracy nikt nie zrozumie jakie tarczyca powoduje problemy
i w sumie słuszne to jest
-
Iza75 wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahha kurwa no to jest zajebista wiadomosc
kochana i jeszcze ten wyjazd nooo piknie cudownie wręcz...a teraz szczególy 
Jeszcze nie wiem hahahhaah dopiero co to wymyslilam hahahahha musze teraz starego nakrecic zeby na tym wyjezdzie to zrobic hahahahahah
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
no wlasnie tez mi sie tak wydawalo bo problem z koncentracja i oslabienie sa wpisane w ta chorobe a poniewaz tarczyca nie boli to malo kto jest zorientowany jaka to koszmarna choroba.Iza75 wrote:wiem wiem, ze o to chodzilo
i w sumie słuszne to jest
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

bo juz rozkurwia mnie to na maksa 

juz w styczniu