Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:
tulam mocno kochana . właśnie masz już powód swojej bezsenności ... musisz troszkę pozytywniej do wszystkiego podchodzić zbytnio nie wybiegając do przodu ... nie umiem Ci doradzić nie jestem w tym najlepsza ale chociaż troszeczkę postaraj się podejść do pewnych spraw z dystansem i cieszyć się tym co jest teraz
-
amelia04072006 wrote:
teraz ide z przekonaniem ze mnie oleje wiec juz mnie tak nie z dołuje. wiem ze jest inny lekarz ktory jest bardziej kumaty wiec ta wizyta jest po to aby dostac skierowanie na badania juz nie bedzie wyrocznia po ktorej bede sie zalewac łzami.
ok i tego sie trzymajCwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:wiem izus ze to co sie dzieje jest wpisane w to o co walczylam i strasznie sie ciesze ze mi sie udalo, ale od poczatku ciazy nikt oprocz malej nie cieszyl sie z ciazy. teksty mojego meza mnie dobily. moja rodzina jest ale i tak czuje sie jak w dzikiej gluszy. to zmeczenie i pozostale problemy dowalily mnie psychicznie a na to nic nie poradze.
Znajac swojego starego tez chyba w miare powinnas wiedziec czego oczekiwac...wiem ze to przykre ale po tylu latach to juz sie wie z kim sie zyje...bobaska chcialas dla Ameli i siebie i mala sie cieszy wiec to jest chyba powod do radosci...nie wiemIza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam wieczorowoa pora
Amelciutrzymam kciuki za lepsze samopoczucie i moze faktycznie dziewczyny maja racje z wizyta u terapetu ,w sumie Asha wie co mowi
Zuzia baw się Dobrze
czesc Izus
Asha ciesze sie ze glowa troche odpuscila
u nas akcja brodzik opanowana, teraz tylko mus wyczyscic go w srodku
oponki zroobione i ciut skonsumowane
teraz mloda usypiam tulac ja nogaAsha, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ja obstawiam, ze to jednak na tle nerwowym
Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja czytalam ze takie zmeczenie jest kiedy jest wysoki poziom progesteronu. z tego co asha czytala na ulotce luty ona moze powodowac stany depresyjne a ja z depresja sie urodzilam wiec to na pewno nerwy. iza a badalas tsh ??
a dupka nie możesz brac, tak?
tsh badalam ostatnio 7.11 i bylo 2,03..dostalam wieksza dawke eutyroxu i powtarzam za tydzienAsha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Doskonale cie rozumiem bo jak ja bym zaczela myslec o tym co dalej to bym skonczyla starania juz dzisiaj
... Trzeba skupic ja tym co jest dzisiaj bo jutra moze nie byc wcale...ja sie skupiam na zajsciu a drzwi " jestem w ciazy i ciag dalszy" mam zamkniete i nie wchodze nawet
Wiec moze Amelia...zamknij drzwi do " po porodzie" i sprobuj w ten sposob
kiedys pisalam ale pewno nie pamietacie jakie mam relacje z rodzina. boje sie tego ze bede musiala ich prosic o pomoc. a do tego dojdzie -
amelia04072006 wrote:jedyne mysli jakie mam o porodzie to tylko jaka plec dziecka bedzie.
kiedys pisalam ale pewno nie pamietacie jakie mam relacje z rodzina. boje sie tego ze bede musiala ich prosic o pomoc. a do tego dojdzie
No to wtedy sie bedziesz mogla martwic...bez sensu jest teraz sobie tym dupe zawracac i noce tym zarywacCwalinka lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jedyne mysli jakie mam o porodzie to tylko jaka plec dziecka bedzie.
kiedys pisalam ale pewno nie pamietacie jakie mam relacje z rodzina. boje sie tego ze bede musiala ich prosic o pomoc. a do tego dojdzie
ale jeszcze nie musisz prosic...
kochana a nawet jesli tak bedzie to trzeba bedzie schowac dume do kieszeni..straszne toale przeciez nie chodzi o Ciebie wylącznie tylko odziecko prawda...ja tez nie jestem szczesliwa, ze mi tesciowka tu w poniedzialek wjedzie z zestawem swoich rad...ale chuj no nie mam wyjscia i tyle...i w sumie dziekuje jej bo jakbym nie miala babci jednej czy drugiej, nie mialabym kogo o ta pomoc prosic to dopiero bym w czarnej dupie byla...wiec w sumie - tesciowo dziekujeAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ale jeszcze nie musisz prosic...
kochana a nawet jesli tak bedzie to trzeba bedzie schowac dume do kieszeni..straszne toale przeciez nie chodzi o Ciebie wylącznie tylko odziecko prawda...ja tez nie jestem szczesliwa, ze mi tesciowka tu w poniedzialek wjedzie z zestawem swoich rad...ale chuj no nie mam wyjscia i tyle...i w sumie dziekuje jej bo jakbym nie miala babci jednej czy drugiej, nie mialabym kogo o ta pomoc prosic to dopiero bym w czarnej dupie byla...wiec w sumie - tesciowo dziekuje
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Znajac swojego starego tez chyba w miare powinnas wiedziec czego oczekiwac...wiem ze to przykre ale po tylu latach to juz sie wie z kim sie zyje...bobaska chcialas dla Ameli i siebie i mala sie cieszy wiec to jest chyba powod do radosci...nie wiem
-
Asha wrote:Ooo pewnie ze tak...uwielbiam i kisiel hahahha zajebisty
kisielu mi chce teraz hahahah po cos mi przypomniala hahahahah
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no ja teraz sie na owocowe przerzucilam, jakos mi lepiej wchodza....a kisiel..hmmm..chyba mi sie nie chce...dziwne hahahah
Ale mi sie chce hahahahahah. Z czarnej porzeczki mam jerbatke tez dobraWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 21:09
Iza75 lubi tę wiadomość