Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:nie wiem czemu nie spie. obudze sie w nocy i kulam sie kilka godzin. w dzien tez sie kulam ze zmeczenia. w poniedzialek jade do tej krowy a za tydzien moze do tamtego drugiego
amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:nie wiem czemu nie spie. obudze sie w nocy i kulam sie kilka godzin. w dzien tez sie kulam ze zmeczenia. w poniedzialek jade do tej krowy a za tydzien moze do tamtego drugiego
..nie lepiej odrazu do tego drugiego??
Asha, 25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:w dzień jesteś zmęczona bo nie śpisz w nocy ... nie zadręczasz się czymś ?? że spać nie możesz ?? nie wiem co może być powodem . Wiem co czujesz bo to przechodziłam nie dawno ta cholerną bezsenność nocną
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:dwa dni mialam zajebiste. tak sie juz cieszylam. teraz wrocilo + doszly nowe. staram sie nie narzekać ale przeraza mnie to wszystko
wiesz Amelia...mnie uwierz tez przeraża to co przede mna...mam o tyle lepiej, ze fizycznie czuje sie w miare ok (chocwolalabym czuc sie gorzej...)...ale kochana nie ma wyjścia, trzeba zewrzec poślady i do przodu, to nie czas na załamywanie rąk...pomyśl jak czekałas na te chwile...słonko nie mówie tego, zeby Cie zdenerwowac absolutnie nie takimoj cel...chce tylko zebys zaczela dostrzegac to co dobre, chocby przez pryzmat tych chujowych objawów...Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:to powiedz tej babie co sie dzieje..tylko kurwa ona jest nie halo przeciez wiec może Cie zlac
..nie lepiej odrazu do tego drugiego??
-
amelia04072006 wrote:zeby myslec o czymkolwiek tez nie mam sily. normalnie boje sie tego co bedzie w przyszlym roku a teraz nie umiem zaplanowac wieczora. nie wiem co to jest ale z amelia tez to mialam - cala ciaze. tez nie jadlam, nie spalam i chudlam
I dlatego nie spisz bo zyjesz w strachu co bedzie gdyby.....to dlatego....to myslenie cie dobija...przestan myslec o rzeczach ma ktore i tak nie masz wplywu i na razie i tak nic z nimi nic nie mozesz zrobic bo sie zameczyszIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość