Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór kochane
Amelia miło, że jestes
Asieńko czytałam o planowanym urlopiezajebiście hahahah należy sie Wam obojgu jak psu micha
Zuza na balety sie wybierasz? tez fajnie, zazdraszczam
Cwalinka nadal sie babrzesz z uszczelkami?Asha, amelia04072006, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Dobry wieczór kochane
Amelia miło, że jestes
Asieńko czytałam o planowanym urlopiezajebiście hahahah należy sie Wam obojgu jak psu micha
Cwalinka nadal sie babrzesz z uszczelkami?
Czesc slonce...co u coebie?Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tylko te cholerne objawy tak mi daja popalić ze juz nie daje rady. na poczatku jakos sobie radzilam a teraz juz psychiocznie podupadam. zmeczenie, brak apetytu wieczny kapiec w gebie, nie spie w nocy.
Rozmawialas z lekarzem o tym?
Czemu nie spisz? Martwisz sie? O co chodzi?amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Dobry wieczór kochane
Amelia miło, że jestes
moge pogratulowac potrójnego szczescia czy jeszcze za wczesnie ??Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tylko te cholerne objawy tak mi daja popalić ze juz nie daje rady. na poczatku jakos sobie radzilam a teraz juz psychiocznie podupadam. zmeczenie, brak apetytu wieczny kapiec w gebie, nie spie w nocy.
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Dobry wieczór kochane
Amelia miło, że jestes
A idę co mi zależy
Jak Twoje samopoczucie ??Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Rozmawialas z lekarzem o tym?
Czemu nie spisz? Martwisz sie? O co chodzi? -
amelia04072006 wrote:nie wiem czemu nie spie. obudze sie w nocy i kulam sie kilka godzin. w dzien tez sie kulam ze zmeczenia. w poniedzialek jade do tej krowy a za tydzien moze do tamtego drugiego
To moze im powiedz...probowalas melise pic...mi sie wydaje ze to z nerwow -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:tylko te cholerne objawy tak mi daja popalić ze juz nie daje rady. na poczatku jakos sobie radzilam a teraz juz psychiocznie podupadam. zmeczenie, brak apetytu wieczny kapiec w gebie, nie spie w nocy.
mam nadzieję że to chwilowe ...