X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    taa na zimnie :P

:-/

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    :-/
    spoko dam rade
    dojrzewam do momentu przeproszenia sie z czapka :D

rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    spoko dam rade
    dojrzewam do momentu przeproszenia sie z czapka :D

Kurde ja nie moge czapek bo mnie pryszczy na czole :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 07:39

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochane :-) <3 ja tylko na chwilke poniewaz jade niebawem w sprawie pracy zostawie cv i pogadam z szefem jak bedzie i jak mnie przyjmna zawieszam starania :-\ ale i tak cos w tym cyklu mam zlewke na starania niemialam ochoty na seksa spac chodzilam wczesniej a jak dluzej posiedzialam to moj zasypial wiec i tak byla dupa z seksu co tam slychac?? asha obraczki wybrane?? :-) cwalinko nie zmarznij tam na tym dworze u nas jest -3.5 ale odczuwalna o wiele nizsza bo wieje bardzo brrrr...

Cwalinka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hejka kochane :-) <3 ja tylko na chwilke poniewaz jade niebawem w sprawie pracy zostawie cv i pogadam z szefem jak bedzie i jak mnie przyjmna zawieszam starania :-\ ale i tak cos w tym cyklu mam zlewke na starania niemialam ochoty na seksa spac chodzilam wczesniej a jak dluzej posiedzialam to moj zasypial wiec i tak byla dupa z seksu co tam slychac?? asha obraczki wybrane?? :-) cwalinko nie zmarznij tam na tym dworze u nas jest -3.5 ale odczuwalna o wiele nizsza bo wieje bardzo brrrr...

Hey kochana...widze cos we wszystkich walnelo brak motywacji :-/ tulam

Wczoraj patrzylismy obraczki ale nic nie bylo, w piatek jedziemy do innego miasta wiec moze tam cos wybierzemy :-D ale juz mnie meczy to wszystko :-/

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Hey kochana...widze cos we wszystkich walnelo brak motywacji :-/ tulam

Wczoraj patrzylismy obraczki ale nic nie bylo, w piatek jedziemy do innego miasta wiec moze tam cos wybierzemy :-D ale juz mnie meczy to wszystko :-/
    juz cie meczy???? hahhah a co maja powiedziec ci co robia wielkie wesele??? moze taki okres zimowy chlodny ze wszystko wszystkich meczy...nigdy niemialam takiej zlewki na starania moze jak pisala mika uznalam ze mam synka i moze ma byc jedynakiem i mam to szczescie ze go mam :-\ niewiem ale wiem ze olewam wykres i ba mierze tylko do wyznaczenia owulki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 07:54

Redhotka, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    juz cie meczy???? hahhah a co maja powiedziec ci co robia wielkie wesele??? moze taki okres zimowy chlodny ze wszystko wszystkich meczy...nigdy niemialam takiej zlewki na starania moze jak pisala izka uznalam ze mam synka i moze ma byc jedynakiem i mam to szczescie ze go mam :-\ niewiem ale wiem ze olewam wykres i ba mierze tylko do wyznaczenia owulki

Dlatego duzego nie robie...zreszta juz mialam i wiem ze bez sensu i slub jest dla nas a nie dla innych

Cos chyba w powietrzu tez wisi, bo prawie wszystkie z nas rezygnuja z mierzenia :-/ i wogole sie odechcialo :-/

• rybka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dlatego duzego nie robie...zreszta juz mialam i wiem ze bez sensu i slub jest dla nas a nie dla innych

Cos chyba w powietrzu tez wisi, bo prawie wszystkie z nas rezygnuja z mierzenia :-/ i wogole sie odechcialo :-/
    moze za dlugo to wszystko trwa???? pomylilam sie w swoim poscie mialo byc mikusia a nie izka :-\ niewiem co jest tego powodem a jak dostane prace to bedzie wielki powod zeby zawiesic starania a jak zawiesze na jakies pol roku lub wiecej niewiem czy bede jeszcze wogole walczyc o drugie :-\ niemam juz sil chyba...zawsze tak mialam po owu brak checi brak nadzieji i ze sie poddaje (choc mala nadzieja zawsze byla) teraz mam tak juz przed owu owu moze mam za dwa dni i mnie to rybka :-\
    zycze zebyscie znalezli takie obraczki o jakich marzysz :-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    moze za dlugo to wszystko trwa???? pomylilam sie w swoim poscie mialo byc mikusia a nie izka :-\ niewiem co jest tego powodem a jak dostane prace to bedzie wielki powod zeby zawiesic starania a jak zawiesze na jakies pol roku lub wiecej niewiem czy bede jeszcze wogole walczyc o drugie :-\ niemam juz sil chyba...zawsze tak mialam po owu brak checi brak nadzieji i ze sie poddaje (choc mala nadzieja zawsze byla) teraz mam tak juz przed owu owu moze mam za dwa dni i mnie to rybka :-\
    zycze zebyscie znalezli takie obraczki o jakich marzysz :-)

To napewno...tu sie z toba zgadzam calkowicie z toba ze czas gra duza role...zabija nadzieje :-( miesiac w miesiac to samo i wszystko traci sens...to samo mam :-/ z ta roznica ze dziecka przy sobie nie mam :-/ wiec mi jest trudniej sie skupic na czyms innym...teraz mam slub ale potem ? Nie wiem ...bez sensu :-/
    <3

mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To napewno...tu sie z toba zgadzam calkowicie z toba ze czas gra duza role...zabija nadzieje :-( miesiac w miesiac to samo i wszystko traci sens...to samo mam :-/ z ta roznica ze dziecka przy sobie nie mam :-/ wiec mi jest trudniej sie skupic na czyms innym...teraz mam slub ale potem ? Nie wiem ...bez sensu :-/
    <3
    <3 <3 <3 tule mocno <3 <3 <3
    tak masz racje co miesiac to samo czekanie na plodne dni bzykanie na zawolanie i czekanie na owu po owu czekanie na jakies objawy ba nawet czesto ja mam jakies (psychika dziala) :-\ moj syn juz nawet mowi od dluzszego czasu ze niechce ani brata ani siostry ;-| moze juz sie przyzwyczail sam byc ze jest naszym oczkiem :-\ a tak szkoda slow na to wszystko inni zachodza co kawalek...maja po czworce dzieci itp a my walczymy walczymy i co ??? :-\

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    <3 <3 <3 tule mocno <3 <3 <3
    tak masz racje co miesiac to samo czekanie na plodne dni bzykanie na zawolanie i czekanie na owu po owu czekanie na jakies objawy ba nawet czesto ja mam jakies (psychika dziala) :-\ moj syn juz nawet mowi od dluzszego czasu ze niechce ani brata ani siostry ;-| moze juz sie przyzwyczail sam byc ze jest naszym oczkiem :-\ a tak szkoda slow na to wszystko inni zachodza co kawalek...maja po czworce dzieci itp a my walczymy walczymy i co ??? :-\

No...odechciewa sie :-/
    Wczoraj byl program rodzina z dziecmi 17- scioro dzieci i laska w ciazy :-/

• rybka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No...odechciewa sie :-/
    Wczoraj byl program rodzina z dziecmi 17- scioro dzieci i laska w ciazy :-/
    i gdzie tu sprawiedliwosc??? zaraz zmykam :-\ odezwe sie jak bede po rozmowie :-) mam nadzieje ze mnie przyjma i problem z zajsciem w ciaze sam sie u mnie rozwiaze :-)

Asha, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    i gdzie tu sprawiedliwosc??? zaraz zmykam :-\ odezwe sie jak bede po rozmowie :-) mam nadzieje ze mnie przyjma i problem z zajsciem w ciaze sam sie u mnie rozwiaze :-)

No to udanej rozmowy zycze <3

Ja niedlugo ide do roboty :-/ w ta cholerna pogode :-/
    Caluski :-D

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No to udanej rozmowy zycze <3

Ja niedlugo ide do roboty :-/ w ta cholerna pogode :-/
    Caluski :-D
    pa slonko :-* trzymaj sie tam cieplutko :-) :-* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! <3
    Dopiero dziś zajrzałam, bo pobalowaliśmy wczoraj trochę po pracy z biurowym towarzystwem... :O A dziś wtorek i nikomu się nic nie chce, a części nawet nie ma... :P

Dla Was wszystkich, tak z rana: <3 <3 <3 Uściski i tulasy od Red, by Wam się cieplej w środku zrobiło! ;)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry kochane :)

ja oczywiscie wpadlam w wir pracy ... ale mysle ze do czwartku bedzie finito :D

bo mnie troche.."niby" bo NFZ odpieprza ładne cuda niewidy.. nawpisywalam sie wczoraj jak glupia w dwoch nzozach.. wysłaąłm raporty jeden wczoraj dzis drugi i co.. patrze a tam...Bład improtu - powod przerwa techniczna.. nozesz szlag mnie jasny trafi teraz musze wszytsko siedziec i klika c popraw 1500 pacjentow.. i modlic sie zeby naparwili to ustrojstwo .. wczoraj od 8-14 wisialam na tel bo ich jebniety system nie potrafi dobrze zaczytac zmian naniejsionych ..aaaaa!!!!
    ale pije kawke i mowie nie musze sie zrelaksowac wiec jestem :D

Asha tulam <3
    Rybcia, Redchotka, Cwalinka, staraczka, Mik, Amelia, dotik, marnut, iza <3<3<3 <3 <3 <3 <3 :)

ps. ja tez juz zaczelam lac na cyk.. nie dosc ze rpzestalam mierzyc ..to od 4 dni cycki mi odpadaja.. chyba w nastepnym cyklu zbadam hormony bo moze cos sie poprzestaialo ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Widzę, że chyba każdego dopadł zimowy marazm - u mnie za to mdłości poszły w niepożądanym kierunku i zamiast się zmniejszyć, to się rozwinęły :/. Także też mnie tu mniej.

Za każdą trzymam kciuki - jakąkolwiek ścieżką zechce iść, czy jaką jej los wyznaczy.

Miłego dnia!

25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :-*
    Zamykamy rok z bardzo łamiącym nastrojem . Do przewidzenia to było , każda ma dość :-(
    Rybko bardzo mocno wspieram mimo wszystko i może dobrze że masz takie podejście . Trochę psychika wyluzuje i może wtedy się uda , tak "bez starań" :-)
    Asiu wczoraj były żarty śmiechy ale wiem doskonale co czujesz . Planowanie ślubu to udręka . Ciągłe pytania . Wymagania potrafią wyprowadzić człowieka z równowagi do tego dochodzi biurowa chujnia i jest przysłowiowy kocioł . I tak jak wczoraj pisałam życzę Ci dużo cierpliwości udanych zakupów , wyborów i żeby wszystko poszło po waszej myśli . To jest dla Was i to Wy macie się cieszyć tym dniem przede wszystkim <3
    Redhotka imprezy firmowe są najlepsze ;-)
    I mam nadzieje że odczuwasz ten sam reset co ja ;-)
    Aniu tobie też cierpliwości życzę i mniejszej udręki z tymi korkami ;-)
    Cwalinka a ja dostane paczkę? :-D :-D:-Dnie zmarznij i dobrze że się godzisz z czapka ja to zrobilam po przyjeździe tutaj . Za każdym razem jak wieje mega migrena :-/miłego dnia w pracy <3
    Dla reszty buziak i tulas <3 <3

Ja co do starań mam ostrożne podejście , tzn działamy ale nie tak jak zawsze na spokojnie tempkę mierze o różnych porach wiec wiem że wiarygodna nie jest . Nie chce się zadręczać przed świętami . Może idealne nie będą ale jednak jakaś atmosfere trzeba trzymać ;-) pragniemy z mężem tego samego a chcąc to otrzymac starać się musimy siła rzeczy :-) nie biorę żadnych wspomagaczy , nie liczę na cuda czekam staram się nie myśleć i tyle :-)
    Miłego dnia kochane <3

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

Widzę, że chyba każdego dopadł zimowy marazm - u mnie za to mdłości poszły w niepożądanym kierunku i zamiast się zmniejszyć, to się rozwinęły :/. Także też mnie tu mniej.

Za każdą trzymam kciuki - jakąkolwiek ścieżką zechce iść, czy jaką jej los wyznaczy.

Miłego dnia!
    No to kolorowo masz widzę :-P dbaj o siebie i dużo zdrówka <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim
    ja juz paczki rozladowane, ale wrocilam bez paczki :P
    teraz grzeje sie herbatka i biore sie za robote

Redhotka lubi tę wiadomość

‹‹ 3478 3479 3480 3481 3482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ