Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hejka kochane
ja tylko na chwilke poniewaz jade niebawem w sprawie pracy zostawie cv i pogadam z szefem jak bedzie i jak mnie przyjmna zawieszam starania
ale i tak cos w tym cyklu mam zlewke na starania niemialam ochoty na seksa spac chodzilam wczesniej a jak dluzej posiedzialam to moj zasypial wiec i tak byla dupa z seksu co tam slychac?? asha obraczki wybrane??
cwalinko nie zmarznij tam na tym dworze u nas jest -3.5 ale odczuwalna o wiele nizsza bo wieje bardzo brrrr...
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:hejka kochane
ja tylko na chwilke poniewaz jade niebawem w sprawie pracy zostawie cv i pogadam z szefem jak bedzie i jak mnie przyjmna zawieszam starania
ale i tak cos w tym cyklu mam zlewke na starania niemialam ochoty na seksa spac chodzilam wczesniej a jak dluzej posiedzialam to moj zasypial wiec i tak byla dupa z seksu co tam slychac?? asha obraczki wybrane??
cwalinko nie zmarznij tam na tym dworze u nas jest -3.5 ale odczuwalna o wiele nizsza bo wieje bardzo brrrr...
Hey kochana...widze cos we wszystkich walnelo brak motywacjitulam
Wczoraj patrzylismy obraczki ale nic nie bylo, w piatek jedziemy do innego miasta wiec moze tam cos wybierzemyale juz mnie meczy to wszystko
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hey kochana...widze cos we wszystkich walnelo brak motywacji
tulam
Wczoraj patrzylismy obraczki ale nic nie bylo, w piatek jedziemy do innego miasta wiec moze tam cos wybierzemyale juz mnie meczy to wszystko
niewiem ale wiem ze olewam wykres i ba mierze tylko do wyznaczenia owulki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 07:54
Redhotka, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:juz cie meczy???? hahhah a co maja powiedziec ci co robia wielkie wesele??? moze taki okres zimowy chlodny ze wszystko wszystkich meczy...nigdy niemialam takiej zlewki na starania moze jak pisala izka uznalam ze mam synka i moze ma byc jedynakiem i mam to szczescie ze go mam
niewiem ale wiem ze olewam wykres i ba mierze tylko do wyznaczenia owulki
Dlatego duzego nie robie...zreszta juz mialam i wiem ze bez sensu i slub jest dla nas a nie dla innych
Cos chyba w powietrzu tez wisi, bo prawie wszystkie z nas rezygnuja z mierzeniai wogole sie odechcialo
-
Asha wrote:Dlatego duzego nie robie...zreszta juz mialam i wiem ze bez sensu i slub jest dla nas a nie dla innych
Cos chyba w powietrzu tez wisi, bo prawie wszystkie z nas rezygnuja z mierzeniai wogole sie odechcialo
niewiem co jest tego powodem a jak dostane prace to bedzie wielki powod zeby zawiesic starania a jak zawiesze na jakies pol roku lub wiecej niewiem czy bede jeszcze wogole walczyc o drugie
niemam juz sil chyba...zawsze tak mialam po owu brak checi brak nadzieji i ze sie poddaje (choc mala nadzieja zawsze byla) teraz mam tak juz przed owu owu moze mam za dwa dni i mnie to rybka
zycze zebyscie znalezli takie obraczki o jakich marzysz -
rybka wrote:moze za dlugo to wszystko trwa???? pomylilam sie w swoim poscie mialo byc mikusia a nie izka
niewiem co jest tego powodem a jak dostane prace to bedzie wielki powod zeby zawiesic starania a jak zawiesze na jakies pol roku lub wiecej niewiem czy bede jeszcze wogole walczyc o drugie
niemam juz sil chyba...zawsze tak mialam po owu brak checi brak nadzieji i ze sie poddaje (choc mala nadzieja zawsze byla) teraz mam tak juz przed owu owu moze mam za dwa dni i mnie to rybka
zycze zebyscie znalezli takie obraczki o jakich marzysz
To napewno...tu sie z toba zgadzam calkowicie z toba ze czas gra duza role...zabija nadziejemiesiac w miesiac to samo i wszystko traci sens...to samo mam
z ta roznica ze dziecka przy sobie nie mam
wiec mi jest trudniej sie skupic na czyms innym...teraz mam slub ale potem ? Nie wiem ...bez sensu
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:To napewno...tu sie z toba zgadzam calkowicie z toba ze czas gra duza role...zabija nadzieje
miesiac w miesiac to samo i wszystko traci sens...to samo mam
z ta roznica ze dziecka przy sobie nie mam
wiec mi jest trudniej sie skupic na czyms innym...teraz mam slub ale potem ? Nie wiem ...bez sensu
tule mocno
tak masz racje co miesiac to samo czekanie na plodne dni bzykanie na zawolanie i czekanie na owu po owu czekanie na jakies objawy ba nawet czesto ja mam jakies (psychika dziala)moj syn juz nawet mowi od dluzszego czasu ze niechce ani brata ani siostry ;-| moze juz sie przyzwyczail sam byc ze jest naszym oczkiem
a tak szkoda slow na to wszystko inni zachodza co kawalek...maja po czworce dzieci itp a my walczymy walczymy i co ???
Asha lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:
tule mocno
tak masz racje co miesiac to samo czekanie na plodne dni bzykanie na zawolanie i czekanie na owu po owu czekanie na jakies objawy ba nawet czesto ja mam jakies (psychika dziala)moj syn juz nawet mowi od dluzszego czasu ze niechce ani brata ani siostry ;-| moze juz sie przyzwyczail sam byc ze jest naszym oczkiem
a tak szkoda slow na to wszystko inni zachodza co kawalek...maja po czworce dzieci itp a my walczymy walczymy i co ???
No...odechciewa sie
Wczoraj byl program rodzina z dziecmi 17- scioro dzieci i laska w ciazy -
Asha wrote:No...odechciewa sie
Wczoraj byl program rodzina z dziecmi 17- scioro dzieci i laska w ciazyodezwe sie jak bede po rozmowie
mam nadzieje ze mnie przyjma i problem z zajsciem w ciaze sam sie u mnie rozwiaze
Asha, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:i gdzie tu sprawiedliwosc??? zaraz zmykam
odezwe sie jak bede po rozmowie
mam nadzieje ze mnie przyjma i problem z zajsciem w ciaze sam sie u mnie rozwiaze
No to udanej rozmowy zycze
Ja niedlugo ide do robotyw ta cholerna pogode
Caluskirybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Dopiero dziś zajrzałam, bo pobalowaliśmy wczoraj trochę po pracy z biurowym towarzystwem...A dziś wtorek i nikomu się nic nie chce, a części nawet nie ma...
Dla Was wszystkich, tak z rana:Uściski i tulasy od Red, by Wam się cieplej w środku zrobiło!
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
dzien dobry kochane
ja oczywiscie wpadlam w wir pracy ... ale mysle ze do czwartku bedzie finito
bo mnie troche.."niby" bo NFZ odpieprza ładne cuda niewidy.. nawpisywalam sie wczoraj jak glupia w dwoch nzozach.. wysłaąłm raporty jeden wczoraj dzis drugi i co.. patrze a tam...Bład improtu - powod przerwa techniczna.. nozesz szlag mnie jasny trafi teraz musze wszytsko siedziec i klika c popraw 1500 pacjentow.. i modlic sie zeby naparwili to ustrojstwo .. wczoraj od 8-14 wisialam na tel bo ich jebniety system nie potrafi dobrze zaczytac zmian naniejsionych ..aaaaa!!!!
ale pije kawke i mowie nie musze sie zrelaksowac wiec jestem
Asha tulam
Rybcia, Redchotka, Cwalinka, staraczka, Mik, Amelia, dotik, marnut, iza<3<3
ps. ja tez juz zaczelam lac na cyk.. nie dosc ze rpzestalam mierzyc ..to od 4 dni cycki mi odpadaja.. chyba w nastepnym cyklu zbadam hormony bo moze cos sie poprzestaialo ;/mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Widzę, że chyba każdego dopadł zimowy marazm - u mnie za to mdłości poszły w niepożądanym kierunku i zamiast się zmniejszyć, to się rozwinęły. Także też mnie tu mniej.
Za każdą trzymam kciuki - jakąkolwiek ścieżką zechce iść, czy jaką jej los wyznaczy.
Miłego dnia!25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane :-*
Zamykamy rok z bardzo łamiącym nastrojem . Do przewidzenia to było , każda ma dość
Rybko bardzo mocno wspieram mimo wszystko i może dobrze że masz takie podejście . Trochę psychika wyluzuje i może wtedy się uda , tak "bez starań"
Asiu wczoraj były żarty śmiechy ale wiem doskonale co czujesz . Planowanie ślubu to udręka . Ciągłe pytania . Wymagania potrafią wyprowadzić człowieka z równowagi do tego dochodzi biurowa chujnia i jest przysłowiowy kocioł . I tak jak wczoraj pisałam życzę Ci dużo cierpliwości udanych zakupów , wyborów i żeby wszystko poszło po waszej myśli . To jest dla Was i to Wy macie się cieszyć tym dniem przede wszystkim
Redhotka imprezy firmowe są najlepsze
I mam nadzieje że odczuwasz ten sam reset co ja
Aniu tobie też cierpliwości życzę i mniejszej udręki z tymi korkami
Cwalinka a ja dostane paczkę?:-Dnie zmarznij i dobrze że się godzisz z czapka ja to zrobilam po przyjeździe tutaj . Za każdym razem jak wieje mega migrena :-/miłego dnia w pracy
Dla reszty buziak i tulas
Ja co do starań mam ostrożne podejście , tzn działamy ale nie tak jak zawsze na spokojnie tempkę mierze o różnych porach wiec wiem że wiarygodna nie jest . Nie chce się zadręczać przed świętami . Może idealne nie będą ale jednak jakaś atmosfere trzeba trzymaćpragniemy z mężem tego samego a chcąc to otrzymac starać się musimy siła rzeczy
nie biorę żadnych wspomagaczy , nie liczę na cuda czekam staram się nie myśleć i tyle
Miłego dnia kochane
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Cześć dziewczyny!
Widzę, że chyba każdego dopadł zimowy marazm - u mnie za to mdłości poszły w niepożądanym kierunku i zamiast się zmniejszyć, to się rozwinęły. Także też mnie tu mniej.
Za każdą trzymam kciuki - jakąkolwiek ścieżką zechce iść, czy jaką jej los wyznaczy.
Miłego dnia!dbaj o siebie i dużo zdrówka
-
nick nieaktualny