SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    taa na zimnie :P

:-/

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    :-/
    spoko dam rade
    dojrzewam do momentu przeproszenia sie z czapka :D

rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    spoko dam rade
    dojrzewam do momentu przeproszenia sie z czapka :D

Kurde ja nie moge czapek bo mnie pryszczy na czole :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 07:39

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochane :-) <3 ja tylko na chwilke poniewaz jade niebawem w sprawie pracy zostawie cv i pogadam z szefem jak bedzie i jak mnie przyjmna zawieszam starania :-\ ale i tak cos w tym cyklu mam zlewke na starania niemialam ochoty na seksa spac chodzilam wczesniej a jak dluzej posiedzialam to moj zasypial wiec i tak byla dupa z seksu co tam slychac?? asha obraczki wybrane?? :-) cwalinko nie zmarznij tam na tym dworze u nas jest -3.5 ale odczuwalna o wiele nizsza bo wieje bardzo brrrr...

Cwalinka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hejka kochane :-) <3 ja tylko na chwilke poniewaz jade niebawem w sprawie pracy zostawie cv i pogadam z szefem jak bedzie i jak mnie przyjmna zawieszam starania :-\ ale i tak cos w tym cyklu mam zlewke na starania niemialam ochoty na seksa spac chodzilam wczesniej a jak dluzej posiedzialam to moj zasypial wiec i tak byla dupa z seksu co tam slychac?? asha obraczki wybrane?? :-) cwalinko nie zmarznij tam na tym dworze u nas jest -3.5 ale odczuwalna o wiele nizsza bo wieje bardzo brrrr...

Hey kochana...widze cos we wszystkich walnelo brak motywacji :-/ tulam

Wczoraj patrzylismy obraczki ale nic nie bylo, w piatek jedziemy do innego miasta wiec moze tam cos wybierzemy :-D ale juz mnie meczy to wszystko :-/

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Hey kochana...widze cos we wszystkich walnelo brak motywacji :-/ tulam

Wczoraj patrzylismy obraczki ale nic nie bylo, w piatek jedziemy do innego miasta wiec moze tam cos wybierzemy :-D ale juz mnie meczy to wszystko :-/
    juz cie meczy???? hahhah a co maja powiedziec ci co robia wielkie wesele??? moze taki okres zimowy chlodny ze wszystko wszystkich meczy...nigdy niemialam takiej zlewki na starania moze jak pisala mika uznalam ze mam synka i moze ma byc jedynakiem i mam to szczescie ze go mam :-\ niewiem ale wiem ze olewam wykres i ba mierze tylko do wyznaczenia owulki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 07:54

Redhotka, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    juz cie meczy???? hahhah a co maja powiedziec ci co robia wielkie wesele??? moze taki okres zimowy chlodny ze wszystko wszystkich meczy...nigdy niemialam takiej zlewki na starania moze jak pisala izka uznalam ze mam synka i moze ma byc jedynakiem i mam to szczescie ze go mam :-\ niewiem ale wiem ze olewam wykres i ba mierze tylko do wyznaczenia owulki

Dlatego duzego nie robie...zreszta juz mialam i wiem ze bez sensu i slub jest dla nas a nie dla innych

Cos chyba w powietrzu tez wisi, bo prawie wszystkie z nas rezygnuja z mierzenia :-/ i wogole sie odechcialo :-/

• rybka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dlatego duzego nie robie...zreszta juz mialam i wiem ze bez sensu i slub jest dla nas a nie dla innych

Cos chyba w powietrzu tez wisi, bo prawie wszystkie z nas rezygnuja z mierzenia :-/ i wogole sie odechcialo :-/
    moze za dlugo to wszystko trwa???? pomylilam sie w swoim poscie mialo byc mikusia a nie izka :-\ niewiem co jest tego powodem a jak dostane prace to bedzie wielki powod zeby zawiesic starania a jak zawiesze na jakies pol roku lub wiecej niewiem czy bede jeszcze wogole walczyc o drugie :-\ niemam juz sil chyba...zawsze tak mialam po owu brak checi brak nadzieji i ze sie poddaje (choc mala nadzieja zawsze byla) teraz mam tak juz przed owu owu moze mam za dwa dni i mnie to rybka :-\
    zycze zebyscie znalezli takie obraczki o jakich marzysz :-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    moze za dlugo to wszystko trwa???? pomylilam sie w swoim poscie mialo byc mikusia a nie izka :-\ niewiem co jest tego powodem a jak dostane prace to bedzie wielki powod zeby zawiesic starania a jak zawiesze na jakies pol roku lub wiecej niewiem czy bede jeszcze wogole walczyc o drugie :-\ niemam juz sil chyba...zawsze tak mialam po owu brak checi brak nadzieji i ze sie poddaje (choc mala nadzieja zawsze byla) teraz mam tak juz przed owu owu moze mam za dwa dni i mnie to rybka :-\
    zycze zebyscie znalezli takie obraczki o jakich marzysz :-)

To napewno...tu sie z toba zgadzam calkowicie z toba ze czas gra duza role...zabija nadzieje :-( miesiac w miesiac to samo i wszystko traci sens...to samo mam :-/ z ta roznica ze dziecka przy sobie nie mam :-/ wiec mi jest trudniej sie skupic na czyms innym...teraz mam slub ale potem ? Nie wiem ...bez sensu :-/
    <3

mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To napewno...tu sie z toba zgadzam calkowicie z toba ze czas gra duza role...zabija nadzieje :-( miesiac w miesiac to samo i wszystko traci sens...to samo mam :-/ z ta roznica ze dziecka przy sobie nie mam :-/ wiec mi jest trudniej sie skupic na czyms innym...teraz mam slub ale potem ? Nie wiem ...bez sensu :-/
    <3
    <3 <3 <3 tule mocno <3 <3 <3
    tak masz racje co miesiac to samo czekanie na plodne dni bzykanie na zawolanie i czekanie na owu po owu czekanie na jakies objawy ba nawet czesto ja mam jakies (psychika dziala) :-\ moj syn juz nawet mowi od dluzszego czasu ze niechce ani brata ani siostry ;-| moze juz sie przyzwyczail sam byc ze jest naszym oczkiem :-\ a tak szkoda slow na to wszystko inni zachodza co kawalek...maja po czworce dzieci itp a my walczymy walczymy i co ??? :-\

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    <3 <3 <3 tule mocno <3 <3 <3
    tak masz racje co miesiac to samo czekanie na plodne dni bzykanie na zawolanie i czekanie na owu po owu czekanie na jakies objawy ba nawet czesto ja mam jakies (psychika dziala) :-\ moj syn juz nawet mowi od dluzszego czasu ze niechce ani brata ani siostry ;-| moze juz sie przyzwyczail sam byc ze jest naszym oczkiem :-\ a tak szkoda slow na to wszystko inni zachodza co kawalek...maja po czworce dzieci itp a my walczymy walczymy i co ??? :-\

No...odechciewa sie :-/
    Wczoraj byl program rodzina z dziecmi 17- scioro dzieci i laska w ciazy :-/

• rybka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No...odechciewa sie :-/
    Wczoraj byl program rodzina z dziecmi 17- scioro dzieci i laska w ciazy :-/
    i gdzie tu sprawiedliwosc??? zaraz zmykam :-\ odezwe sie jak bede po rozmowie :-) mam nadzieje ze mnie przyjma i problem z zajsciem w ciaze sam sie u mnie rozwiaze :-)

Asha, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    i gdzie tu sprawiedliwosc??? zaraz zmykam :-\ odezwe sie jak bede po rozmowie :-) mam nadzieje ze mnie przyjma i problem z zajsciem w ciaze sam sie u mnie rozwiaze :-)

No to udanej rozmowy zycze <3

Ja niedlugo ide do roboty :-/ w ta cholerna pogode :-/
    Caluski :-D

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No to udanej rozmowy zycze <3

Ja niedlugo ide do roboty :-/ w ta cholerna pogode :-/
    Caluski :-D
    pa slonko :-* trzymaj sie tam cieplutko :-) :-* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! <3
    Dopiero dziś zajrzałam, bo pobalowaliśmy wczoraj trochę po pracy z biurowym towarzystwem... :O A dziś wtorek i nikomu się nic nie chce, a części nawet nie ma... :P

Dla Was wszystkich, tak z rana: <3 <3 <3 Uściski i tulasy od Red, by Wam się cieplej w środku zrobiło! ;)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry kochane :)

ja oczywiscie wpadlam w wir pracy ... ale mysle ze do czwartku bedzie finito :D

bo mnie troche.."niby" bo NFZ odpieprza ładne cuda niewidy.. nawpisywalam sie wczoraj jak glupia w dwoch nzozach.. wysłaąłm raporty jeden wczoraj dzis drugi i co.. patrze a tam...Bład improtu - powod przerwa techniczna.. nozesz szlag mnie jasny trafi teraz musze wszytsko siedziec i klika c popraw 1500 pacjentow.. i modlic sie zeby naparwili to ustrojstwo .. wczoraj od 8-14 wisialam na tel bo ich jebniety system nie potrafi dobrze zaczytac zmian naniejsionych ..aaaaa!!!!
    ale pije kawke i mowie nie musze sie zrelaksowac wiec jestem :D

Asha tulam <3
    Rybcia, Redchotka, Cwalinka, staraczka, Mik, Amelia, dotik, marnut, iza <3<3<3 <3 <3 <3 <3 :)

ps. ja tez juz zaczelam lac na cyk.. nie dosc ze rpzestalam mierzyc ..to od 4 dni cycki mi odpadaja.. chyba w nastepnym cyklu zbadam hormony bo moze cos sie poprzestaialo ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Widzę, że chyba każdego dopadł zimowy marazm - u mnie za to mdłości poszły w niepożądanym kierunku i zamiast się zmniejszyć, to się rozwinęły :/. Także też mnie tu mniej.

Za każdą trzymam kciuki - jakąkolwiek ścieżką zechce iść, czy jaką jej los wyznaczy.

Miłego dnia!

25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :-*
    Zamykamy rok z bardzo łamiącym nastrojem . Do przewidzenia to było , każda ma dość :-(
    Rybko bardzo mocno wspieram mimo wszystko i może dobrze że masz takie podejście . Trochę psychika wyluzuje i może wtedy się uda , tak "bez starań" :-)
    Asiu wczoraj były żarty śmiechy ale wiem doskonale co czujesz . Planowanie ślubu to udręka . Ciągłe pytania . Wymagania potrafią wyprowadzić człowieka z równowagi do tego dochodzi biurowa chujnia i jest przysłowiowy kocioł . I tak jak wczoraj pisałam życzę Ci dużo cierpliwości udanych zakupów , wyborów i żeby wszystko poszło po waszej myśli . To jest dla Was i to Wy macie się cieszyć tym dniem przede wszystkim <3
    Redhotka imprezy firmowe są najlepsze ;-)
    I mam nadzieje że odczuwasz ten sam reset co ja ;-)
    Aniu tobie też cierpliwości życzę i mniejszej udręki z tymi korkami ;-)
    Cwalinka a ja dostane paczkę? :-D :-D:-Dnie zmarznij i dobrze że się godzisz z czapka ja to zrobilam po przyjeździe tutaj . Za każdym razem jak wieje mega migrena :-/miłego dnia w pracy <3
    Dla reszty buziak i tulas <3 <3

Ja co do starań mam ostrożne podejście , tzn działamy ale nie tak jak zawsze na spokojnie tempkę mierze o różnych porach wiec wiem że wiarygodna nie jest . Nie chce się zadręczać przed świętami . Może idealne nie będą ale jednak jakaś atmosfere trzeba trzymać ;-) pragniemy z mężem tego samego a chcąc to otrzymac starać się musimy siła rzeczy :-) nie biorę żadnych wspomagaczy , nie liczę na cuda czekam staram się nie myśleć i tyle :-)
    Miłego dnia kochane <3

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

Widzę, że chyba każdego dopadł zimowy marazm - u mnie za to mdłości poszły w niepożądanym kierunku i zamiast się zmniejszyć, to się rozwinęły :/. Także też mnie tu mniej.

Za każdą trzymam kciuki - jakąkolwiek ścieżką zechce iść, czy jaką jej los wyznaczy.

Miłego dnia!
    No to kolorowo masz widzę :-P dbaj o siebie i dużo zdrówka <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim
    ja juz paczki rozladowane, ale wrocilam bez paczki :P
    teraz grzeje sie herbatka i biore sie za robote

Redhotka lubi tę wiadomość

‹‹ 3478 3479 3480 3481 3482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ