Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hejka kochane ja tylko na chwilke poniewaz jade niebawem w sprawie pracy zostawie cv i pogadam z szefem jak bedzie i jak mnie przyjmna zawieszam starania ale i tak cos w tym cyklu mam zlewke na starania niemialam ochoty na seksa spac chodzilam wczesniej a jak dluzej posiedzialam to moj zasypial wiec i tak byla dupa z seksu co tam slychac?? asha obraczki wybrane?? cwalinko nie zmarznij tam na tym dworze u nas jest -3.5 ale odczuwalna o wiele nizsza bo wieje bardzo brrrr...
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:hejka kochane ja tylko na chwilke poniewaz jade niebawem w sprawie pracy zostawie cv i pogadam z szefem jak bedzie i jak mnie przyjmna zawieszam starania ale i tak cos w tym cyklu mam zlewke na starania niemialam ochoty na seksa spac chodzilam wczesniej a jak dluzej posiedzialam to moj zasypial wiec i tak byla dupa z seksu co tam slychac?? asha obraczki wybrane?? cwalinko nie zmarznij tam na tym dworze u nas jest -3.5 ale odczuwalna o wiele nizsza bo wieje bardzo brrrr...
Hey kochana...widze cos we wszystkich walnelo brak motywacji tulam
Wczoraj patrzylismy obraczki ale nic nie bylo, w piatek jedziemy do innego miasta wiec moze tam cos wybierzemy ale juz mnie meczy to wszystkorybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hey kochana...widze cos we wszystkich walnelo brak motywacji tulam
Wczoraj patrzylismy obraczki ale nic nie bylo, w piatek jedziemy do innego miasta wiec moze tam cos wybierzemy ale juz mnie meczy to wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 07:54
Redhotka, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:juz cie meczy???? hahhah a co maja powiedziec ci co robia wielkie wesele??? moze taki okres zimowy chlodny ze wszystko wszystkich meczy...nigdy niemialam takiej zlewki na starania moze jak pisala izka uznalam ze mam synka i moze ma byc jedynakiem i mam to szczescie ze go mam niewiem ale wiem ze olewam wykres i ba mierze tylko do wyznaczenia owulki
Dlatego duzego nie robie...zreszta juz mialam i wiem ze bez sensu i slub jest dla nas a nie dla innych
Cos chyba w powietrzu tez wisi, bo prawie wszystkie z nas rezygnuja z mierzenia i wogole sie odechcialo -
Asha wrote:Dlatego duzego nie robie...zreszta juz mialam i wiem ze bez sensu i slub jest dla nas a nie dla innych
Cos chyba w powietrzu tez wisi, bo prawie wszystkie z nas rezygnuja z mierzenia i wogole sie odechcialo
zycze zebyscie znalezli takie obraczki o jakich marzysz -
rybka wrote:moze za dlugo to wszystko trwa???? pomylilam sie w swoim poscie mialo byc mikusia a nie izka niewiem co jest tego powodem a jak dostane prace to bedzie wielki powod zeby zawiesic starania a jak zawiesze na jakies pol roku lub wiecej niewiem czy bede jeszcze wogole walczyc o drugie niemam juz sil chyba...zawsze tak mialam po owu brak checi brak nadzieji i ze sie poddaje (choc mala nadzieja zawsze byla) teraz mam tak juz przed owu owu moze mam za dwa dni i mnie to rybka
zycze zebyscie znalezli takie obraczki o jakich marzysz
To napewno...tu sie z toba zgadzam calkowicie z toba ze czas gra duza role...zabija nadzieje miesiac w miesiac to samo i wszystko traci sens...to samo mam z ta roznica ze dziecka przy sobie nie mam wiec mi jest trudniej sie skupic na czyms innym...teraz mam slub ale potem ? Nie wiem ...bez sensu
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:To napewno...tu sie z toba zgadzam calkowicie z toba ze czas gra duza role...zabija nadzieje miesiac w miesiac to samo i wszystko traci sens...to samo mam z ta roznica ze dziecka przy sobie nie mam wiec mi jest trudniej sie skupic na czyms innym...teraz mam slub ale potem ? Nie wiem ...bez sensu
tak masz racje co miesiac to samo czekanie na plodne dni bzykanie na zawolanie i czekanie na owu po owu czekanie na jakies objawy ba nawet czesto ja mam jakies (psychika dziala) moj syn juz nawet mowi od dluzszego czasu ze niechce ani brata ani siostry ;-| moze juz sie przyzwyczail sam byc ze jest naszym oczkiem a tak szkoda slow na to wszystko inni zachodza co kawalek...maja po czworce dzieci itp a my walczymy walczymy i co ???Asha lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:tule mocno
tak masz racje co miesiac to samo czekanie na plodne dni bzykanie na zawolanie i czekanie na owu po owu czekanie na jakies objawy ba nawet czesto ja mam jakies (psychika dziala) moj syn juz nawet mowi od dluzszego czasu ze niechce ani brata ani siostry ;-| moze juz sie przyzwyczail sam byc ze jest naszym oczkiem a tak szkoda slow na to wszystko inni zachodza co kawalek...maja po czworce dzieci itp a my walczymy walczymy i co ???
No...odechciewa sie
Wczoraj byl program rodzina z dziecmi 17- scioro dzieci i laska w ciazy -
Asha wrote:No...odechciewa sie
Wczoraj byl program rodzina z dziecmi 17- scioro dzieci i laska w ciazyAsha, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:i gdzie tu sprawiedliwosc??? zaraz zmykam odezwe sie jak bede po rozmowie mam nadzieje ze mnie przyjma i problem z zajsciem w ciaze sam sie u mnie rozwiaze
No to udanej rozmowy zycze
Ja niedlugo ide do roboty w ta cholerna pogode
Caluskirybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Dopiero dziś zajrzałam, bo pobalowaliśmy wczoraj trochę po pracy z biurowym towarzystwem... A dziś wtorek i nikomu się nic nie chce, a części nawet nie ma...
Dla Was wszystkich, tak z rana: Uściski i tulasy od Red, by Wam się cieplej w środku zrobiło!mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
dzien dobry kochane
ja oczywiscie wpadlam w wir pracy ... ale mysle ze do czwartku bedzie finito
bo mnie troche.."niby" bo NFZ odpieprza ładne cuda niewidy.. nawpisywalam sie wczoraj jak glupia w dwoch nzozach.. wysłaąłm raporty jeden wczoraj dzis drugi i co.. patrze a tam...Bład improtu - powod przerwa techniczna.. nozesz szlag mnie jasny trafi teraz musze wszytsko siedziec i klika c popraw 1500 pacjentow.. i modlic sie zeby naparwili to ustrojstwo .. wczoraj od 8-14 wisialam na tel bo ich jebniety system nie potrafi dobrze zaczytac zmian naniejsionych ..aaaaa!!!!
ale pije kawke i mowie nie musze sie zrelaksowac wiec jestem
Asha tulam
Rybcia, Redchotka, Cwalinka, staraczka, Mik, Amelia, dotik, marnut, iza <3<3
ps. ja tez juz zaczelam lac na cyk.. nie dosc ze rpzestalam mierzyc ..to od 4 dni cycki mi odpadaja.. chyba w nastepnym cyklu zbadam hormony bo moze cos sie poprzestaialo ;/mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Widzę, że chyba każdego dopadł zimowy marazm - u mnie za to mdłości poszły w niepożądanym kierunku i zamiast się zmniejszyć, to się rozwinęły . Także też mnie tu mniej.
Za każdą trzymam kciuki - jakąkolwiek ścieżką zechce iść, czy jaką jej los wyznaczy.
Miłego dnia!25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane :-*
Zamykamy rok z bardzo łamiącym nastrojem . Do przewidzenia to było , każda ma dość
Rybko bardzo mocno wspieram mimo wszystko i może dobrze że masz takie podejście . Trochę psychika wyluzuje i może wtedy się uda , tak "bez starań"
Asiu wczoraj były żarty śmiechy ale wiem doskonale co czujesz . Planowanie ślubu to udręka . Ciągłe pytania . Wymagania potrafią wyprowadzić człowieka z równowagi do tego dochodzi biurowa chujnia i jest przysłowiowy kocioł . I tak jak wczoraj pisałam życzę Ci dużo cierpliwości udanych zakupów , wyborów i żeby wszystko poszło po waszej myśli . To jest dla Was i to Wy macie się cieszyć tym dniem przede wszystkim
Redhotka imprezy firmowe są najlepsze
I mam nadzieje że odczuwasz ten sam reset co ja
Aniu tobie też cierpliwości życzę i mniejszej udręki z tymi korkami
Cwalinka a ja dostane paczkę? :-Dnie zmarznij i dobrze że się godzisz z czapka ja to zrobilam po przyjeździe tutaj . Za każdym razem jak wieje mega migrena :-/miłego dnia w pracy
Dla reszty buziak i tulas
Ja co do starań mam ostrożne podejście , tzn działamy ale nie tak jak zawsze na spokojnie tempkę mierze o różnych porach wiec wiem że wiarygodna nie jest . Nie chce się zadręczać przed świętami . Może idealne nie będą ale jednak jakaś atmosfere trzeba trzymać pragniemy z mężem tego samego a chcąc to otrzymac starać się musimy siła rzeczy nie biorę żadnych wspomagaczy , nie liczę na cuda czekam staram się nie myśleć i tyle
Miłego dnia kochane
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Cześć dziewczyny!
Widzę, że chyba każdego dopadł zimowy marazm - u mnie za to mdłości poszły w niepożądanym kierunku i zamiast się zmniejszyć, to się rozwinęły . Także też mnie tu mniej.
Za każdą trzymam kciuki - jakąkolwiek ścieżką zechce iść, czy jaką jej los wyznaczy.
Miłego dnia!
-
nick nieaktualny