Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:co do przemyslen na temat staran widze ze wszystkei mamy dosc, czesto chce mi sie powiedziec pierdole to wszystko
a po Dongu nie czuje zadnej calkowicie zadnej roznicy
Staraczka - kac mnie nie męczy... :] a Wy cieszcie się sobą!
Marnut no, coli więcej pij! Ściskam!
Cwalinka - grzej łapki, nie ma nic gorszego niż zgrabiałe palce - wiem coś o tym, bo u nas w biurze mroźnia zazwyczaj i się piecykiem elektrycznym musimy ratować...
Asha, co do terminu... podobnie jak dziewczyny uważam, że to Wam termin ma pasować i tyle. Jak narzekają, no cóż... trudno żebyście Wy swoje życie ustawiali pod innych. Zresztą sama to wiesz, więc co ja będę Ci tu prawić...
Ania, tych Twoich lekarzy i nie-lekarzy należałoby wystrzelać - ktoś tu armatkę chyba miał...Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka ja teraz tylko na chwilke wpadlam a wiec tak gadalam se z szefem i szanse sa duze bo potrzebuja wiecej niz jedna osobe a i tez mam plusa bo na kasie fiskalnej troche sie znam ale ja pierdole znowu to uslyszalam co zawsze prosze czekac na telefon!!!!! mam nadzieje ze jednak zadzwonia i przyjma chociaz na te dwa czy trzy miesiace bo potem zwisa mi bo mam prace u siebie pod nosem w miejscowosci..szefcio mlody hahahi no okolo38lat a ja podmalowana poszlam . Teraz biore sie za obiad i zaraz ide po syna na przystanek..wpadne moze jeszcze pozniej tule was mocno kazda jak moge najmocniej buziaczki wam tez sle w policzek :-*
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:Hejka ja teraz tylko na chwilke wpadlam a wiec tak gadalam se z szefem i szanse sa duze bo potrzebuja wiecej niz jedna osobe a i tez mam plusa bo na kasie fiskalnej troche sie znam ale ja pierdole znowu to uslyszalam co zawsze prosze czekac na telefon!!!!! mam nadzieje ze jednak zadzwonia i przyjma chociaz na te dwa czy trzy miesiace bo potem zwisa mi bo mam prace u siebie pod nosem w miejscowosci..szefcio mlody hahahi no okolo38lat a ja podmalowana poszlam . Teraz biore sie za obiad i zaraz ide po syna na przystanek..wpadne moze jeszcze pozniej tule was mocno kazda jak moge najmocniej buziaczki wam tez sle w policzek :-*
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Czesc Zuza jak tu sie koszmar zaczal ze swiaetami to juz sobie wyobrazam co w Londynie sie musi dziac
My mozliwe ze jutro w nocy do Londynu pojedziemy zeby w czwatrek wnoosek na paszport zlozyc a ambasadzie szwedzkiej omg mowie wam masakra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:To piknie
A czyli Szweda masz to dobrze , ja lubię szwedzkich strażaków . Zawsze z mama żartuje że jak mnie mój mąż zostawi albo cus to polowanie w remizie będę robić
On jest urodzony w uk ale matka szwedka wiec w pol szwed a paszport zawsze mial szwedzki wiec szybciej bedzie jak szwedzcki wyrobi niz angielskiCwalinka lubi tę wiadomość