Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Hey kochanie co u ciebie mow
Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:U mnie luzik, @ przylazła jak już widziałyście, jutro mam gienka i se pogaworzymy trochę o insemce a poza tym zajeb ogólny bo święta, koniec roku i takie tam, ale ja mam to wszystko w piczy
Hahaah to w picze hahahah
Ty jutro to wiezdzasz tu po wizycie o ktorej tam idziesz?25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:standardowo ja znikam wy sie pojawiacie
czesc MIk
czesc Zuzua
witaj ponownie Asha
ja juz wypachnione wykacpiacna w rajtkach gotow na wieczorCwalinka, Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:U mnie luzik, @ przylazła jak już widziałyście, jutro mam gienka i se pogaworzymy trochę o insemce a poza tym zajeb ogólny bo święta, koniec roku i takie tam, ale ja mam to wszystko w piczy
dobrze to będę czekać na info
i podejście dobre podoba mi sięCwalinka, Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahaah to w picze hahahah
Ty jutro to wiezdzasz tu po wizycie o ktorej tam idziesz?25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:No no...jak zawsze o 15.30 mam, ale wkurwa mam trochę bo miał być 4-5 dzień cyklu ale w czwartek już się nie dało rady wcisnąć w piątek nie przyjmuje więc będę się tam gościć razem ze szmatą w całej okazałości
Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:No no...jak zawsze o 15.30 mam, ale wkurwa mam trochę bo miał być 4-5 dzień cyklu ale w czwartek już się nie dało rady wcisnąć w piątek nie przyjmuje więc będę się tam gościć razem ze szmatą w całej okazałości
Jak bedziesz miala insemnke to i tak ze 3 razy przed owu pojedziesz wiec luz hahahahCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Jak bedziesz miala insemnke to i tak ze 3 razy przed owu pojedziesz wiec luz hahahah
No włąśnie jutro muszę go poatakować jakie on ma praktyki bo co lekarz to inaczej kurwa25staraczka25 lubi tę wiadomość