Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Rybciu jakie plany na dzis?
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane
ja coprawda sie przywitacc i znowu do pracy .. trzymam za wszystkie kciuki
ps wczoraj bylam na spotkaniu oriflemau ..u siostry ciotecznej Michala poprosila nas zebysmy przyjechaly bo zaczyna i chce zorganiazowac takie spotkanie wiec pojechalysmy z sistra michala i prowadzila je dziewczyna ktora adoptowala 1,5 roku temu 2 chlopacow :)trocjhe pogadalysmy o adopcji jak to wyglad ai wogole
no i wczorajszy gorszy dzien... po powrocie ze spotkania moj maz doprowadzil mnie do lez.. mialam tu wieczoram pisac..ale bylam tak rozdygotana ze szok..
wyobbbrazcie sobie wracam meza nie ma ( jak wychodzilam byl i mowil ze nie bardzo sie czuje i nie chce mu sie z nammi jechac) no wiec mowie pewnie spi , patrze nie ma zeszlam do piwnicy bo moze cos mus ie stalo .. i nie slyszy .. nie ma
dzwonilam 1,5h ... nic zero odzewu u rodzicow nie ma go u kolegi tez..w koncu laskawie odebral i usmiechniety mowi aa poszedlaem na piwko..a ja w tym czasie odchodzilam od zmyslow..jakby napisal eska kochanie ide na piwo ok.. idz.. ale a ni nie powiedial ze gdzies idzie ani nie odbieral tel.. nic.. wiec ja juz zaczelam wyobrazac sobei ze cos mu sie stalo.. ;/
jak odebral i powiedzial z enic mu nie jest to rozlaczylam sie bo bylam tak wsciekla ze nie wiem.. przyszedl.. nawet slowem sie nie odezwalam on tez.. wiec mowie a to nie posiedzialam popracowala i poszlam spac.. nawet mnie nie poprosil zebym go obudzila.. (zawsze to robi) chyab sies kapnal ze jestem mega wsciekla..
ps mial 25 nieodebranych polaczen odemnei i eskow kilka ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:09
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a ja dostaje co chwiel jakies zadania zaczyna mnie sie tutaj podobac
jutro wolne mam
wiec mam nadzieje ze dzis wieczorem wyplata wplynie na konto to jutro poszaleje po sklepachCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość