Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Juz zamowiona powinna byc pod koniec tygodnia
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a na noc poslubna ??
Wczoraj zamowilam zestaw...pod sukienke na nos poslubna nie wiem czy jest sens bo on woli bez myslalam nad tym , ale to co planuje pod sunienke powinno wystarczycAnia_84, Cwalinka, mik82, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
heheh .. no co Ty dasz mu tak latwo sie dostac ze bedziesz bezs niech sie chlopina pomeczy rozpakuje
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Musze przemyslec temat bo mowie ci ze on do tych tematow to tak srednio
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:donguje slonce ale do owulki jeszcze kilka dni z reguly klo 15dc
przeczytalam twoja notke o pikaniu w macicy nie jestes sama mnie pika od kilku dni ..Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
a przedwczoraj mialam takie mega parcie na pecherz jakby miala przeziebiona a pozniej jak reka odjal ;/
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:noooto mam nadzieje ze juz niedlugo
przeczytalam twoja notke o pikaniu w macicy nie jestes sama mnie pika od kilku dni ..
Jakie pikanie tik tak tik tak ding dong ding dong hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:46
Ania_84, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Jakie pikanie tik tak tik tak ding dong ding dong hahahah
Asha, Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ale nie ma to pokazywac kochana ...biale wszystko i tyle...biustonosza jeszcze nie zamowilam bo to musze w piatez zmierzyc normalnie ...naprawde nie ma co pokaazywac
ja sie nigdy nie umialam doczekac dostawy z bielizna zeby wszystko naocznie poogladac i pomacacmik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość