Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski
Ania ja bym swojego po takiej akcji zaj...a!!!!
Cwalinka pięknie dajecie w tym miesiącu z serduszkami Mam nadzieję, że święta będą zielone
Asha żaden bezowulacyjny, to dopiero 11 dc więc daj szansę owu na przyjście...a z tą bielizną na noc poślubną to hmmmmm...ja se wymyśliłam i musiałam sama ją ściągać bo mój ni cholery nie czaił co z czym łączyć i rozłączyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 09:22
Ania_84, Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej laski
Ania ja bym swojego po takiej akcji zaj...a!!!!
Cwalinka pięknie dajecie w tym miesiącu z serduszkami Mam nadzieję, że święta będą zielone
Asha żaden bezowulacyjny, to dopiero 11 dc więc daj szansę owu na przyjście...a z tą bielizną na noc poślubną to hmmmmm...ja se wymyśliłam i musiałam sama ją ściągać bo mój ni cholery nie czaił co z czym łączyć i rozłączyć
Hahahhahah moj pewnie tez nie ogarnie hahha bo w zyciu tego nie widzial hahahhaha
Co u ciebie?Ania_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahhahah moj pewnie tez nie ogarnie hahha bo w zyciu tego nie widzial hahahhaha
Co u ciebie?
U mnie luzik...jakoś tak ogólnie mam wyjeb...eAsha, Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hahahaha...tak myślałam właśnie bo mój to się bidny zaplątał
U mnie luzik...jakoś tak ogólnie mam wyjeb...e
Hahahha no u mnie to samo bedzie pewnie ale trudno niech kombinuje hahahaah
Mam nadzieje ze moje jajo sie znajdzie
Wizyta dzisiaj kochanie ...trzymam kciuki
Dobrze ze masz wyjebane ale pewnie cie dopadnie potemmik82, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Mik trzymam kciuki
widze ze coraz wiecej nas ma wyjebane ....szkoda ze do czasu ...
Asha ...nooo w sumie pozniej mezu rozgrzejeAsha, mik82, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahha no u mnie to samo bedzie pewnie ale trudno niech kombinuje hahahaah
Wizyta dzisiaj kochanie ...trzymam kciuki
Dobrze ze masz wyjebane ale pewnie cie dopadnie potem
Wczoraj nawet się zastanawiałam czy ja na pewno chcę dziecko Już mi coś w głowie fiksuje w drugą stronęAsha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Na to licze tyle ze dopiero w Wenecji
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No pewnie mnie dopadnie ale póki co to nawet nie wiem gdzie mam termo
Wczoraj nawet się zastanawiałam czy ja na pewno chcę dziecko Już mi coś w głowie fiksuje w drugą stronę
To samo mam kochanie....to normalne...naprawde tulam ...kurwa przejebane jestmik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:No właśnie miałam się Ciebie zapytać jak Wy to organizujecie skoro brat i syn przyjeżdżają to zostawicie ich i w drogę?
Chcemy tak zrobic zeby praktycznie w ym samym czasi oni polecieli do pl a my do wenecjiCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahha no u mnie to samo bedzie pewnie ale trudno niech kombinuje hahahaah
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość