Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:a ja dostaje co chwiel jakies zadania zaczyna mnie sie tutaj podobac
jutro wolne mam
wiec mam nadzieje ze dzis wieczorem wyplata wplynie na konto to jutro poszaleje po sklepach -
IAnia_84 wrote:Dzien dobry kochane
ja coprawda sie przywitacc i znowu do pracy .. trzymam za wszystkie kciuki
ps wczoraj bylam na spotkaniu oriflemau ..u siostry ciotecznej Michala poprosila nas zebysmy przyjechaly bo zaczyna i chce zorganiazowac takie spotkanie wiec pojechalysmy z sistra michala i prowadzila je dziewczyna ktora adoptowala 1,5 roku temu 2 chlopacow :)trocjhe pogadalysmy o adopcji jak to wyglad ai wogole
no i wczorajszy gorszy dzien... po powrocie ze spotkania moj maz doprowadzil mnie do lez.. mialam tu wieczoram pisac..ale bylam tak rozdygotana ze szok..
wyobbbrazcie sobie wracam meza nie ma ( jak wychodzilam byl i mowil ze nie bardzo sie czuje i nie chce mu sie z nammi jechac) no wiec mowie pewnie spi , patrze nie ma zeszlam do piwnicy bo moze cos mus ie stalo .. i nie slyszy .. nie ma
dzwonilam 1,5h ... nic zero odzewu u rodzicow nie ma go u kolegi tez..w koncu laskawie odebral i usmiechniety mowi aa poszedlaem na piwko..a ja w tym czasie odchodzilam od zmyslow..jakby napisal eska kochanie ide na piwo ok.. idz.. ale a ni nie powiedial ze gdzies idzie ani nie odbieral tel.. nic.. wiec ja juz zaczelam wyobrazac sobei ze cos mu sie stalo.. ;/
jak odebral i powiedzial z enic mu nie jest to rozlaczylam sie bo bylam tak wsciekla ze nie wiem.. przyszedl.. nawet slowem sie nie odezwalam on tez.. wiec mowie a to nie posiedzialam popracowala i poszlam spac.. nawet mnie nie poprosil zebym go obudzila.. (zawsze to robi) chyab sies kapnal ze jestem mega wsciekla..
ps mial 25 nieodebranych polaczen odemnei i eskow kilka ;/
Kurwa mac...tulam kochana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dzien dobry kochane
ja coprawda sie przywitacc i znowu do pracy .. trzymam za wszystkie kciuki
ps wczoraj bylam na spotkaniu oriflemau ..u siostry ciotecznej Michala poprosila nas zebysmy przyjechaly bo zaczyna i chce zorganiazowac takie spotkanie wiec pojechalysmy z sistra michala i prowadzila je dziewczyna ktora adoptowala 1,5 roku temu 2 chlopacow :)trocjhe pogadalysmy o adopcji jak to wyglad ai wogole
no i wczorajszy gorszy dzien... po powrocie ze spotkania moj maz doprowadzil mnie do lez.. mialam tu wieczoram pisac..ale bylam tak rozdygotana ze szok..
wyobbbrazcie sobie wracam meza nie ma ( jak wychodzilam byl i mowil ze nie bardzo sie czuje i nie chce mu sie z nammi jechac) no wiec mowie pewnie spi , patrze nie ma zeszlam do piwnicy bo moze cos mus ie stalo .. i nie slyszy .. nie ma
dzwonilam 1,5h ... nic zero odzewu u rodzicow nie ma go u kolegi tez..w koncu laskawie odebral i usmiechniety mowi aa poszedlaem na piwko..a ja w tym czasie odchodzilam od zmyslow..jakby napisal eska kochanie ide na piwo ok.. idz.. ale a ni nie powiedial ze gdzies idzie ani nie odbieral tel.. nic.. wiec ja juz zaczelam wyobrazac sobei ze cos mu sie stalo.. ;/
jak odebral i powiedzial z enic mu nie jest to rozlaczylam sie bo bylam tak wsciekla ze nie wiem.. przyszedl.. nawet slowem sie nie odezwalam on tez.. wiec mowie a to nie posiedzialam popracowala i poszlam spac.. nawet mnie nie poprosil zebym go obudzila.. (zawsze to robi) chyab sies kapnal ze jestem mega wsciekla..
ps mial 25 nieodebranych polaczen odemnei i eskow kilka ;/ -
Asha jaki piekny suwaczek
aa szkoda gadac...dzis z nim pogadam..wczoraj nie chcialam na noc.. bo zle sie czulam a dwa wolalam ochlonac ;/
jakbym miala wypadek w trakcie jazdy samochodem a zle sie czulam - mowilam mu o tym to by kurwa nawet nie odebral ;/Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asha jaki piekny suwaczek
aa szkoda gadac...dzis z nim pogadam..wczoraj nie chcialam na noc.. bo zle sie czulam a dwa wolalam ochlonac ;/
jakbym miala wypadek w trakcie jazdy samochodem a zle sie czulam - mowilam mu o tym to by kurwa nawet nie odebral ;/
Dziekuje kochna
Rece opadaja...faceci nie maja wyobrazni wogoleCwalinka lubi tę wiadomość
-
wiecie a jeszcze po tych jego ostatnich akcjach.. i tym gadaniu to juz wogole balam sie nawet zeszlam do piwnicy sprawdzilam wszystkie zakamarki czy czegos sobie nie zrobil..
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ja taki mialam zamiar zeby mierzyc co pare dni, nigdy bym nie przestala tak calkiem hahahah to sie tak u mnie nie da hahahah
-
Cwalinka wrote:
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja poki co sie trzymam.. ale moze dlatego ze po porstu wiem ze nic mi to nie da.. a juz najbaredziej wkurzaja mnie moje ksiazkowe wykresy a pozneij dupa ;/
Ja zmierze ....jeseli wogole owu bedzie...ze dwa razy po owu ...i juz mierzyc nie chce po owu bo spac przez to nie moge...wiec nie zamierzam...co z tego wyjdzie to soe dowiemy....narazie sie udajeAnia_84, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja zmierze ....jeseli wogole owu bedzie...ze dwa razy po owu ...i juz mierzyc nie chce po owu bo spac przez to nie moge...wiec nie zamierzam...co z tego wyjdzie to soe dowiemy....narazie sie udaje
Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość