Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyraczej sie nie zrelaksuje
mloda odstawie do przedszkola
pojade zrobic badanie TSH i D3 odebrac poprzednie wyniki
zrobic male zakupy bo lodowkowe zapasy trzeba uzupelnic, zwierzakom kupic papu
potem pranie i ogarnianie mieszkania i takie tam kszatanie sie
a mnie sie nawet meza wykorzystac nie chce25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Izunia na wstępie tulam bo tylko to moge nie dziwie sie cala w nerwach jestes trzymam kciuki zeby badania wyszly ok i te 3 tyg zlecialy
Co do mnie i meza juz opowiadam
Wyspowiadal się byl na piwie z kolega z dawnej pracy
Opierdzielilam go oczywiscie sie poryczalam przy tym bo zawsze jak jestem zla to rycze powiedzialam mu o tym ze dzis co rusz myslalam czy nie byl z jakas panna to popatrzyl sie na mnie jak na nienormalna ale przytulil i powiedzial ze nigdy mi tego by nie zrobil bo ma juz nauczke po jednym glupim esie jak to orzechodzilam i jak bardzo to sie odbilo na moim zaufaniu do niego
Oczywiście wrocilismy do tematu ze balam sie czy czegos sobie nie zrobil i tu moja psych poszalala bo nagle slysze ze moj maz o maly wlos a by mivpowiedzial wtedy przez tel tak poszedlam se strzelic ja odrazu oczywiście sie poryczalam bo juz zglupialam czy on to serio czy nie a on mi dodal ale powstrzymalem sie bo bys chyba mi chodzila zeschizowana po takim tekscie pogadalismy mowie mu ze ja predzej sobue pierdolne w łeb jak on tak co rusz bedzie pierdolul i jeslu to sa jego glypue odzywki to niech uwaza bo ja psychicznie jestem na wykonczeniu powuedzialam co mi lezalo na wątrobie powiedzialam mu ze jesli kiedykolwiek tak pomyslal to zeby sobie uzmysliwil ze jestesmy szvzesciarzami mamy zdrowie pravujemy.mamy siebie nie gludujemy wiele os tego nie ma a zyja a my mamt siebie wiec nie marnujmy tego na glupie docinki i myslenie
Siadl i powiedzial ze tu mam racje i zaluje tylko tego ze nie zostal w woju na zawodowego
Podekrzewam ze to wszystko nie wynika z jego zlej woli a z tego ze mamy rozchwiana syt finansowa
Powiedzialam mu ze bardzo go kocham ale musi tez brac poprawkę na mnie na moj chatakter ja jestem z tych martwoacyxh sie o wszystko i o nic usmuechnal die i powiedzial ze faktycznie mogl napusac i ze przepradza mnie za to
Okazuje sie ze oprocz tego ze umyl gary to siedzial i projektowal nasza kuchnie obl wszystko i w grudniu mamy kupic wsio i befzie robił
A i zaprosil mnie do kina w piatek
Generalnie wszystko dobrze sie skonczylo jeszvze raz tłumaczył mi zebym sie nie mwrtwila ze on sobie nic by nie zrobil i ze głupio mu tetaz ze przez glupu tekst ja twraz ciagle wszystko analizuje25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej kochane
Izunia na wstępie tulam bo tylko to moge nie dziwie sie cala w nerwach jestes trzymam kciuki zeby badania wyszly ok i te 3 tyg zlecialy
Co do mnie i meza juz opowiadam
Wyspowiadal się byl na piwie z kolega z dawnej pracy
Opierdzielilam go oczywiscie sie poryczalam przy tym bo zawsze jak jestem zla to rycze powiedzialam mu o tym ze dzis co rusz myslalam czy nie byl z jakas panna to popatrzyl sie na mnie jak na nienormalna ale przytulil i powiedzial ze nigdy mi tego by nie zrobil bo ma juz nauczke po jednym glupim esie jak to orzechodzilam i jak bardzo to sie odbilo na moim zaufaniu do niego
Oczywiście wrocilismy do tematu ze balam sie czy czegos sobie nie zrobil i tu moja psych poszalala bo nagle slysze ze moj maz o maly wlos a by mivpowiedzial wtedy przez tel tak poszedlam se strzelic ja odrazu oczywiście sie poryczalam bo juz zglupialam czy on to serio czy nie a on mi dodal ale powstrzymalem sie bo bys chyba mi chodzila zeschizowana po takim tekscie pogadalismy mowie mu ze ja predzej sobue pierdolne w łeb jak on tak co rusz bedzie pierdolul i jeslu to sa jego glypue odzywki to niech uwaza bo ja psychicznie jestem na wykonczeniu powuedzialam co mi lezalo na wątrobie powiedzialam mu ze jesli kiedykolwiek tak pomyslal to zeby sobie uzmysliwil ze jestesmy szvzesciarzami mamy zdrowie pravujemy.mamy siebie nie gludujemy wiele os tego nie ma a zyja a my mamt siebie wiec nie marnujmy tego na glupie docinki i myslenie
Siadl i powiedzial ze tu mam racje i zaluje tylko tego ze nie zostal w woju na zawodowego
Podekrzewam ze to wszystko nie wynika z jego zlej woli a z tego ze mamy rozchwiana syt finansowa
Powiedzialam mu ze bardzo go kocham ale musi tez brac poprawkę na mnie na moj chatakter ja jestem z tych martwoacyxh sie o wszystko i o nic usmuechnal die i powiedzial ze faktycznie mogl napusac i ze przepradza mnie za to
Okazuje sie ze oprocz tego ze umyl gary to siedzial i projektowal nasza kuchnie obl wszystko i w grudniu mamy kupic wsio i befzie robił
A i zaprosil mnie do kina w piatek
Generalnie wszystko dobrze sie skonczylo jeszvze raz tłumaczył mi zebym sie nie mwrtwila ze on sobie nic by nie zrobil i ze głupio mu tetaz ze przez glupu tekst ja twraz ciagle wszystko analizuje
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Hej dziewczyny, przepraszam że dziś nic nie pisze, ale jestem kompletnie zjeb... Wpadłam powiedzieć Wam tylko dobranoc, bo nie jestem w stanie dłużej posiedzieć i nadrobić... :*
Tulę Was...Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:raczej sie nie zrelaksuje
mloda odstawie do przedszkola
pojade zrobic badanie TSH i D3 odebrac poprzednie wyniki
zrobic male zakupy bo lodowkowe zapasy trzeba uzupelnic, zwierzakom kupic papu
potem pranie i ogarnianie mieszkania i takie tam kszatanie sie
a mnie sie nawet meza wykorzystac nie chce
Dajesz znać od razu poCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry kochane
Ani ciesze sie ze maz sie wyspowiadali mam nadzieje ze wiecej takich akcji nie bedzie
Red mam ndzieje ze naweekend uda CI sie odpoczac
Zuzia mam ndzieje ze nocka byla Dobra
czesc Rybciu
no i witamwszystkei pozostale
ja za niedlugo odwoze Jowi i jade na te badania po badaniach od razu na zakupy wiec bede dopiero po nich tutaj wiec pewnie nie wczesniej jak 10Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Witam sie laseczki z poranna kawa
Staraczka pisze os ciebie ze wsi hahahah
Wczoraj juz nie dalam rady, przyjechalismy byla 22, zaczelismy z tesciowa wszystko planowac skonczylo sie po 24 a dzisiaj juz od 6 na nogach bo moj do ambasady jedzie zaraz
Tak jak wam pisalam urzad zalatwiony w Londynie, do tego jeszcze trzeba bylo urzad u mnie na wsi zalatwic wiec tez sie udalo wczoraj ale zeby to zalatwic to jeszcze innych pare pierdol trzeba zalatwic ktore wcale nie sa juz takie proste do zalatwienia ahahahah masakra
W kazdym razie slub sie odbedzie napewno....czy obiad po slubie bedzie tego jeszcze nie wiadomo ale slu bedzie hahahah
To chyba tyle u mnie
Ania widze konwersacja przeprowadzona teraz juz moze byc tylko lepiej
Izunia tulam i buziam jak zawsze
Reszte witam i mowcie co u was...Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry :-*
Iza, na pewno wyniki będą dobre dla Was - wierzę w to i w pozytywne myślenie...
Mik, jajco będzie jak ta lala, a z niego fasol!
Ania cieszę się, że się wyjaśniło co było grane. Jak już wspomniałyście faceci nie mają wyobraźni...
Staraczka dorwałaś męża, ruszyło się coś w banku?
Asha, widzę, że data taka jak planowana była i gicior! Wszyscy będą? Majciochy sexi, że nie pogadasz, tylko odrazu do roboty... Mój lubi ubraniowe gadżety.
Cwalinka, wypłata doszła?
Rybka, co tam u Ciebie?
Dotik, Marnut, Amelia
Mam nadzieję, że nikogo nie pominełam...
Ja dziś na 10 postanowiłam pójść do roboty, bo już nie ogarniam. Mózg mi się lasuje...
Spadam głowę myć, bo się i na 10 nie wyrobię.Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
dzien dobry kochane
Asha widze przygotowania ruszyly
Radchotka milej pracy
Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry :-* śpię na stojąco masakra coś za coś nie mogę spać od 7 i tak leżałam leżałam i wstałam . Kawę muszę wypić i idę na zakupy
Red jeszcze nie wiem czy sie coś wyjaśniło wciąż czekam dlaczego chcieli potwierdzić moje dane .
Asha ode mnie ze wsi mówiszAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wiesz ja przy tej moejj kawie 2 pod rzad chhyba bym nie dala rady ..pije parzona .. czarna bez mleka
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ehh ja kocham parzoche.. ten zapach iaromat.. mmm
tata mnie tak nauczyl ipije
a kuchnie jaka ma zrobic moj mezuu bedzie cos a'la
tylko wszytsko na cichy domyk i moje kochane cargo mi zamontuje
no i na wysepce nie bedzie kuchni tylko blat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 09:43
25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość