X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej sie nie zrelaksuje :P
    mloda odstawie do przedszkola
    pojade zrobic badanie TSH i D3 odebrac poprzednie wyniki
    zrobic male zakupy bo lodowkowe zapasy trzeba uzupelnic, zwierzakom kupic papu
    potem pranie i ogarnianie mieszkania i takie tam kszatanie sie

a mnie sie nawet meza wykorzystac nie chce

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, przepraszam że dziś nic nie pisze, ale jestem kompletnie zjeb... :/ Wpadłam powiedzieć Wam tylko dobranoc, bo nie jestem w stanie dłużej posiedzieć i nadrobić... :*
    Tulę Was... <3 <3 <3

25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :-)
    Izunia na wstępie tulam bo tylko to moge nie dziwie sie cala w nerwach jestes trzymam kciuki zeby badania wyszly ok i te 3 tyg zlecialy :-)
    Co do mnie i meza juz opowiadam
    Wyspowiadal się byl na piwie z kolega z dawnej pracy
    Opierdzielilam go oczywiscie sie poryczalam przy tym bo zawsze jak jestem zla to rycze powiedzialam mu o tym ze dzis co rusz myslalam czy nie byl z jakas panna to popatrzyl sie na mnie jak na nienormalna ale przytulil i powiedzial ze nigdy mi tego by nie zrobil bo ma juz nauczke po jednym glupim esie jak to orzechodzilam i jak bardzo to sie odbilo na moim zaufaniu do niego
    Oczywiście wrocilismy do tematu ze balam sie czy czegos sobie nie zrobil i tu moja psych poszalala bo nagle slysze ze moj maz o maly wlos a by mivpowiedzial wtedy przez tel tak poszedlam se strzelic ja odrazu oczywiście sie poryczalam bo juz zglupialam czy on to serio czy nie a on mi dodal ale powstrzymalem sie bo bys chyba mi chodzila zeschizowana po takim tekscie pogadalismy mowie mu ze ja predzej sobue pierdolne w łeb jak on tak co rusz bedzie pierdolul i jeslu to sa jego glypue odzywki to niech uwaza bo ja psychicznie jestem na wykonczeniu powuedzialam co mi lezalo na wątrobie powiedzialam mu ze jesli kiedykolwiek tak pomyslal to zeby sobie uzmysliwil ze jestesmy szvzesciarzami mamy zdrowie pravujemy.mamy siebie nie gludujemy wiele os tego nie ma a zyja a my mamt siebie wiec nie marnujmy tego na glupie docinki i myslenie
    Siadl i powiedzial ze tu mam racje i zaluje tylko tego ze nie zostal w woju na zawodowego
    Podekrzewam ze to wszystko nie wynika z jego zlej woli a z tego ze mamy rozchwiana syt finansowa
    Powiedzialam mu ze bardzo go kocham ale musi tez brac poprawkę na mnie na moj chatakter ja jestem z tych martwoacyxh sie o wszystko i o nic usmuechnal die i powiedzial ze faktycznie mogl napusac i ze przepradza mnie za to
    Okazuje sie ze oprocz tego ze umyl gary to siedzial i projektowal nasza kuchnie obl wszystko i w grudniu mamy kupic wsio i befzie robił
    A i zaprosil mnie do kina w piatek :-)

Generalnie wszystko dobrze sie skonczylo jeszvze raz tłumaczył mi zebym sie nie mwrtwila ze on sobie nic by nie zrobil i ze głupio mu tetaz ze przez glupu tekst ja twraz ciagle wszystko analizuje

25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Hej kochane :-)
    Izunia na wstępie tulam bo tylko to moge nie dziwie sie cala w nerwach jestes trzymam kciuki zeby badania wyszly ok i te 3 tyg zlecialy :-)
    Co do mnie i meza juz opowiadam
    Wyspowiadal się byl na piwie z kolega z dawnej pracy
    Opierdzielilam go oczywiscie sie poryczalam przy tym bo zawsze jak jestem zla to rycze powiedzialam mu o tym ze dzis co rusz myslalam czy nie byl z jakas panna to popatrzyl sie na mnie jak na nienormalna ale przytulil i powiedzial ze nigdy mi tego by nie zrobil bo ma juz nauczke po jednym glupim esie jak to orzechodzilam i jak bardzo to sie odbilo na moim zaufaniu do niego
    Oczywiście wrocilismy do tematu ze balam sie czy czegos sobie nie zrobil i tu moja psych poszalala bo nagle slysze ze moj maz o maly wlos a by mivpowiedzial wtedy przez tel tak poszedlam se strzelic ja odrazu oczywiście sie poryczalam bo juz zglupialam czy on to serio czy nie a on mi dodal ale powstrzymalem sie bo bys chyba mi chodzila zeschizowana po takim tekscie pogadalismy mowie mu ze ja predzej sobue pierdolne w łeb jak on tak co rusz bedzie pierdolul i jeslu to sa jego glypue odzywki to niech uwaza bo ja psychicznie jestem na wykonczeniu powuedzialam co mi lezalo na wątrobie powiedzialam mu ze jesli kiedykolwiek tak pomyslal to zeby sobie uzmysliwil ze jestesmy szvzesciarzami mamy zdrowie pravujemy.mamy siebie nie gludujemy wiele os tego nie ma a zyja a my mamt siebie wiec nie marnujmy tego na glupie docinki i myslenie
    Siadl i powiedzial ze tu mam racje i zaluje tylko tego ze nie zostal w woju na zawodowego
    Podekrzewam ze to wszystko nie wynika z jego zlej woli a z tego ze mamy rozchwiana syt finansowa
    Powiedzialam mu ze bardzo go kocham ale musi tez brac poprawkę na mnie na moj chatakter ja jestem z tych martwoacyxh sie o wszystko i o nic usmuechnal die i powiedzial ze faktycznie mogl napusac i ze przepradza mnie za to
    Okazuje sie ze oprocz tego ze umyl gary to siedzial i projektowal nasza kuchnie obl wszystko i w grudniu mamy kupic wsio i befzie robił
    A i zaprosil mnie do kina w piatek :-)

Generalnie wszystko dobrze sie skonczylo jeszvze raz tłumaczył mi zebym sie nie mwrtwila ze on sobie nic by nie zrobil i ze głupio mu tetaz ze przez glupu tekst ja twraz ciagle wszystko analizuje
    Cieszę się że mąż rozumie i oby się dostosował i takich wybryków więcej nie robił ... Każdy czasem potrzebuje iść na piwo z kumplem i to oczywiste ale znać dać trzeba :) Dzielna dziewczyna :) :) to teraz idźcie się poprzytulać na zgodę i niech tak już zostanie :) :)

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Hej dziewczyny, przepraszam że dziś nic nie pisze, ale jestem kompletnie zjeb... :/ Wpadłam powiedzieć Wam tylko dobranoc, bo nie jestem w stanie dłużej posiedzieć i nadrobić... :*
    Tulę Was... <3 <3 <3
    do jutra :) dobrej nocy :*

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    raczej sie nie zrelaksuje :P
    mloda odstawie do przedszkola
    pojade zrobic badanie TSH i D3 odebrac poprzednie wyniki
    zrobic male zakupy bo lodowkowe zapasy trzeba uzupelnic, zwierzakom kupic papu
    potem pranie i ogarnianie mieszkania i takie tam kszatanie sie

a mnie sie nawet meza wykorzystac nie chce
    :D :D jak zawsze lista obowiązków :P
    Dajesz znać od razu po :) :)

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Dziewczyny mam nadzieję że jutro się widzimy!!! Śpijcie dobrze! Love you <3
    Myślę wspieram i jestem <3

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry..zapalam swiatelko..wpadne za jakies pol godzinki bo teraz obowiazki wzywaja..

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane
    Ani ciesze sie ze maz sie wyspowiadali mam nadzieje ze wiecej takich akcji nie bedzie
    Red mam ndzieje ze naweekend uda CI sie odpoczac
    Zuzia mam ndzieje ze nocka byla Dobra

czesc Rybciu :)

no i witamwszystkei pozostale <3

ja za niedlugo odwoze Jowi i jade na te badania po badaniach od razu na zakupy wiec bede dopiero po nich tutaj wiec pewnie nie wczesniej jak 10

Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie laseczki z poranna kawa :-D

Staraczka pisze os ciebie ze wsi hahahah

Wczoraj juz nie dalam rady, przyjechalismy byla 22, zaczelismy z tesciowa wszystko planowac skonczylo sie po 24 a dzisiaj juz od 6 na nogach bo moj do ambasady jedzie zaraz :-/

Tak jak wam pisalam urzad zalatwiony w Londynie, do tego jeszcze trzeba bylo urzad u mnie na wsi zalatwic :-/ wiec tez sie udalo wczoraj :-D ale zeby to zalatwic to jeszcze innych pare pierdol trzeba zalatwic ktore wcale nie sa juz takie proste do zalatwienia ahahahah masakra :-/
    W kazdym razie slub sie odbedzie napewno....czy obiad po slubie bedzie tego jeszcze nie wiadomo ale slu bedzie hahahah :-D
    To chyba tyle u mnie :-D

Ania widze konwersacja przeprowadzona <3 teraz juz moze byc tylko lepiej <3
    Izunia tulam i buziam jak zawsze <3

Reszte witam i mowcie co u was...

Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-*

Iza, na pewno wyniki będą dobre dla Was - wierzę w to i w pozytywne myślenie...
    Mik, jajco będzie jak ta lala, a z niego fasol! ;-)
    Ania cieszę się, że się wyjaśniło co było grane. Jak już wspomniałyście faceci nie mają wyobraźni...
    Staraczka dorwałaś męża, ruszyło się coś w banku?
    Asha, widzę, że data taka jak planowana była i gicior! Wszyscy będą? Majciochy sexi, że nie pogadasz, tylko odrazu do roboty... :-D Mój lubi ubraniowe gadżety. :-P
    Cwalinka, wypłata doszła?
    Rybka, co tam u Ciebie?

Dotik, Marnut, Amelia <3

Mam nadzieję, że nikogo nie pominełam...

Ja dziś na 10 postanowiłam pójść do roboty, bo już nie ogarniam. Mózg mi się lasuje... :-/
    Spadam głowę myć, bo się i na 10 nie wyrobię. :-P

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry kochane :)

Asha widze przygotowania ruszyly :)

Radchotka milej pracy :)

Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Asha Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey Red...Ania ;-)

Jajo mi sie chyba tez ruszylo bo mnie naparza od wczoraj :-D

Co tam u was?

Ania_84, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaraz ide zrobic kawe :)

u nas jakos brak checi na <3 ja bym spala non stop ..masakra jakas ..

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-* śpię na stojąco masakra :-( coś za coś :-D nie mogę spać od 7 i tak leżałam leżałam i wstałam . Kawę muszę wypić i idę na zakupy ;-)
    Red jeszcze nie wiem czy sie coś wyjaśniło wciąż czekam dlaczego chcieli potwierdzić moje dane .
    Asha ode mnie ze wsi mówisz ;-)

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo...Londyn to taka wiocha tyle ze duza :-D :-P nie lubie :-P

Ja juz druga kawke siorbie :-P

Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz ja przy tej moejj kawie 2 pod rzad chhyba bym nie dala rady ..pije parzona .. :) czarna bez mleka :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Noooo...Londyn to taka wiocha tyle ze duza :-D :-P nie lubie :-P

Ja juz druga kawke siorbie :-P
    Też nie lubię ;-)
    Cieszę się że wszystko macie załatwione :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    wiesz ja przy tej moejj kawie 2 pod rzad chhyba bym nie dala rady ..pije parzona .. :) czarna bez mleka :D
    Ja pije rozpuszczalna i zawsze z ubitym mlekiem nie raz wypijam kilka nie pod rząd w ciągu dnia :-P nie lubie parzonej jakoś raz próbowałam i nie smakowało :-D

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh ja kocham parzoche.. ten zapach iaromat.. mmm :D
    tata mnie tak nauczyl ipije :)

a kuchnie jaka ma zrobic moj mezuu bedzie cos a'la
    swiebodzin-meble-kuchenne-kuchnie-na-wymiar-swiebodzin-1DkxNTA1Nz_o.jpg

tylko wszytsko na cichy domyk :) i moje kochane cargo mi zamontuje :D

no i na wysepce nie bedzie kuchni tylko blat :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 09:43

25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3500 3501 3502 3503 3504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ