Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj znowu jedziemy...mierzyc mojego pod frak, w srode na noc do Londynu, czwartek hotel i urzad, piatek powrot....
Sukienki dalej nie mam, wiec nie wiem co dalej zamawiac, zamowilam nastepna sukienke na wszelki wypadek...oj juz dosyc mamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 07:22
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no to fakt sporo sie nabiegacie
my sie czasem troche klocilismy ale szlo przezyc
grniak kupilismy dla niego na 3 tygodnie przed slubem w jedno popoludnie
My nie bedziemy kupowac, bo bez sensu, wypozyczymy na tydzienCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:wiesz u mojego to nawet wskazane dalej jest zeby sie roztyl ale ciezkawo to idzie, bo dalej chuderlok, aczkowliek spodnie go juz w brzuszek cisna
No moj tez chudaczek ale ja nie lubie opaslych ale dlatego wlasnie nie chce kupowac bo wyrosnie hahahahaCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No moj tez chudaczek ale ja nie lubie opaslych ale dlatego wlasnie nie chce kupowac bo wyrosnie hahahaha
bo moj wazy jakies 58-60kg przy 176cmRedhotka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:wiesz ja opaslych tez nie ale zbytnich chudzielcow tez nie bardzo ta po srodku, co by zeberk mu nie bylo widac i pupcia zeby byla co bym za co lapac miala ;P
bo moj wazy jakies 58-60kg przy 176cm
To troche niedowage ma tak jak moj zreszta a i wazy tyle co ja hahahaahah i wzrost ma ten sam hahhaha
Moj ma z 180 i wazy z 64-68 cholera go wie cos w ten desenCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To troche niedowage ma tak jak moj zreszta a i wazy tyle co ja hahahaahah i wzrost ma ten sam hahhaha
Moj ma z 180 i wazy z 64-68 cholera go wie cos w ten desenAsha lubi tę wiadomość