Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Ja weekend spędziłam na zasuwaniu...Od piątku się zaczęło przedstawienie, urodziny chrześniaka a potem weekend musiałam trochę pobiegać po sklepach...wrrrr....nienawidzę tego. Połowy rzeczy nie załatwiłam jeszcze. Jutro mam mieć gina ale dalej nie mam ustalonej godziny więc jest bosko
A co tam u Was?Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc jestem jestem
ale sie szkolilama telekonferencji
troche sie tutaj dzieje w tym nowym dziale ale to fajnie
a teraz w miedzy czasie miedzy innnymi rzeczami wklepuje caly czas oceny roczne
bagatela 1600szt ostatnim razem zajelo nam to prawie miesiac25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ZUza co dzis w planach?
Arek dzisiaj wcześniej wychodzi z pracy i jedziemy na zakupy . Wigilię robimy u nas i będzie kilka osob więcej ... Arek załatwił sobie Wigilię wolną w zamian za to w pracy jest w Sylwestra Trudno lepiej tak niż święta sama miałabym spędzać ... No i muszę się zastanowić co robić itd. ... Nie jest mi to na rękę ale dobra przynajmniej będzie weselej . Taki zamieszany Grudzień Oprócz tego kochana nic ciekawego robic nie zamierzam
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:czesc jestem jestem
ale sie szkolilama telekonferencji
troche sie tutaj dzieje w tym nowym dziale ale to fajnie
a teraz w miedzy czasie miedzy innnymi rzeczami wklepuje caly czas oceny roczne
bagatela 1600szt ostatnim razem zajelo nam to prawie miesiacCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Hej dziewczynki
Ja weekend spędziłam na zasuwaniu...Od piątku się zaczęło przedstawienie, urodziny chrześniaka a potem weekend musiałam trochę pobiegać po sklepach...wrrrr....nienawidzę tego. Połowy rzeczy nie załatwiłam jeszcze. Jutro mam mieć gina ale dalej nie mam ustalonej godziny więc jest bosko
A co tam u Was?
No to miałaś wesoły weekend
Zapisuj się i to szybko na tą wizytę
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no no Zuza to ci sie szykuje
ja tez cos na wigilie bede musiala przygotowac, robimy skladkowa u brata bo moja mamcia bedzie w stanach u siostry
Fajnie to siostrę masz w Stanach superCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyano mam ale i tak do niej nie jezdze bo kasy na to nie mam
do PL przylatuje raz na rok
wczesniej siostra mieszkala w Bristolu i tam mialam okazje ja odwiedzic i w Londynie mialam okazje przy okazji pochodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 12:18
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ano mam ale i tak do niej nie jezdze bo kasy na to nie mam
do PL przylatuje raz na rok
wczesniej siostra mieszkala w Bristolu i tam mialam okazje ja odwiedzic i w Londynie mialam okazje przy okazji pochodzicCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Stany to wydatek Ja mam kolegę w Chicago i nie raz mowi wyślę Ci zaproszenie i przyjedźcie ale ceny biletów powalają a gdzie reszta koło 10 tysięcy chyba musiałabym mieć żeby sobie pojechać na kilka dni Chciałabym bardzo ale żal tej kasy
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja caly czas wklepuje te oceny wiec sie nigdzie poki co nie wybieram
i od jutra mam postanowienie poprawy jedzeniowej bo kurka caly czas zere i nie chudne wiec mus zaczac na nowo bo nie o to walczylam od zeszlego grudnia, na swieta mialam miec osiagniety cel a jestem oddalona od niego o prawie 30kg -
nick nieaktualny