Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Czesc kochana...cosik sie mijamy ostatnio...daj znac czy z tym ginem twoim sie dogadalas
Trzymam kciuki...bedzie dobrze
No pewnie że dam...na chwilę obecną jeszcze nie jestem umówiona ale na bank wizytę muszę jutro mieć
a jak Twoja nerwica przedślubna?25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Mnie się bardzo nie podoba że się mijamy
No pewnie że dam...na chwilę obecną jeszcze nie jestem umówiona ale na bank wizytę muszę jutro mieć
a jak Twoja nerwica przedślubna?
Oo jestes...myslalam ze poszlas
Ale jak on ci nie dal godziny ja nie ogarniam tego to masz przyjsc o ktorej chcesz czy jak?
Nerwica trwa...klocimy sie w chuj i wogole, miejmy nadzieje ze damy rade i dojdzie do slubuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 20:53
mik82, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Oo jestes...myslalam ze poszlas
Ale jak on ci nie dal godziny ja nie ogarniam tego to masz przyjsc o ktorej chcesz czy jak?
Nerwica trwa...klocimy sie w chuj i wogole, miejmy nadzieje ze damy rade i dojdzie do slubu
No proste że dojdzie do ślubu....nie ma opcji innej...przecież frak już jest
Godziny nie mam bo Pani miała zadzwonić i podać ale nie zadzwoniła ale na pewno po 16 bo tak chciałam a nie było miejsca więc ona musi to jutro z doktorem ustalić między kogo mnie wcisnąćAsha, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Sorki ale pisałam
No proste że dojdzie do ślubu....nie ma opcji innej...przecież frak już jest
Godziny nie mam bo Pani miała zadzwonić i podać ale nie zadzwoniła ale na pewno po 16 bo tak chciałam a nie było miejsca więc ona musi to jutro z doktorem ustalić między kogo mnie wcisnąć
juz mowilam staremu ze moze uciekne sprzed oltarza
Wkurwia mnie takie umawianie z oddzwanianiem jakby nie mogli odrazu umowic w cholere no musza cie wcisnac nie ma mocy!!!!mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:juz mowilam staremu ze moze uciekne sprzed oltarza
Wkurwia mnie takie umawianie z oddzwanianiem jakby nie mogli odrazu umowic w cholere no musza cie wcisnac nie ma mocy!!!!
nie będziesz miała ołtarza więc nie uciekniesz
żarciki Ci się trzymają....a co stary na te żarciki? Też go bawią?Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:mnie też to wkurwia i jutro im nawsadzam bo nie małą kasę tam zostawiam i mogliby się trochę bardziej wysilić wrrrrr....
nie będziesz miała ołtarza więc nie uciekniesz
żarciki Ci się trzymają....a co stary na te żarciki? Też go bawią?
A jak sie czujesz wogole?
Stary juz nie tak bardzi sie bawi zartami mowi ze mam byc i chuj go to obchodzi hahahahahmik82, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:A jak sie czujesz wogole?
Stary juz nie tak bardzi sie bawi zartami mowi ze mam byc i chuj go to obchodzi hahahahah
A ja się czuję wyjątkowo dobrze...myślałam że mnie to CLO w dawce śmiertelnej wykończy ale jest nieźle. Poza tym mam w dupie tą insemkę bo i tak wiem, że się nie uda, ale chcę mieć to już za sobą....odhaczone na liście że było
Poza tym ma naprawdę zajeb więc nie mam czasu myśleć, a jak mnie łeb nawalał ostatnio i młody się sobą zajmował to w sumie widziałam sporo plusów tego że nie ma Malucha w domu25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:O to to to....dobrze prawi chłopak mnie też by to chuj obchodziło hahahaha
A ja się czuję wyjątkowo dobrze...myślałam że mnie to CLO w dawce śmiertelnej wykończy ale jest nieźle. Poza tym mam w dupie tą insemkę bo i tak wiem, że się nie uda, ale chcę mieć to już za sobą....odhaczone na liście że było
Poza tym ma naprawdę zajeb więc nie mam czasu myśleć, a jak mnie łeb nawalał ostatnio i młody się sobą zajmował to w sumie widziałam sporo plusów tego że nie ma Malucha w domu
Z jednaej strony dobrze ze nie masz czasu myslec...ja teraz widze jak mi lzej na glowie jak nie mysle o tym caly czas czas szybciej bedzie lecial
Jak bedziesz miec chwile to napisz o tym clo...ciekawa jestem czy jakies objawy sa itd....
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Nie ma Cię Kochana to idę poprasować
Kocham
No czekalam na ciebie...myslslam ze juz nie przyjdziesz wiec poszlam szukac torebki
Tez kocham
Prasowac o tej porze kolami do gory lezecWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 21:22
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane wpadłam napisać dobranoc :* :*
Mik bardzo się cieszę że mimo takich dawek czujesz się dobrze , oby jutro na wizycie okazało się że nie będziesz potrzebować tych zastrzyków (już nie pamiętam nazwy) !!! Będę mocno trzymać kciuki z resztą nie tylko ja
Asha dacie radę innego wyjścia nie ma kłocić będziecie się jeszcze w dzień ślubu podejrzewam ale to norma stresss Widzę po Tobie że bardziej na luzie podchodzisz do kwestii starań
Cwalinka dobrej nocki z mężulkiem
Tęsknie za wami również ale jak wchodziłam Was nie było no i teraz też się minęłyśmy !!!! zamelduje się jutro z kawką :* :* :*
Kocham was :*Asha, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Hej Kochane wpadłam napisać dobranoc :* :*
Mik bardzo się cieszę że mimo takich dawek czujesz się dobrze , oby jutro na wizycie okazało się że nie będziesz potrzebować tych zastrzyków (już nie pamiętam nazwy) !!! Będę mocno trzymać kciuki z resztą nie tylko ja
Asha dacie radę innego wyjścia nie ma kłocić będziecie się jeszcze w dzień ślubu podejrzewam ale to norma stresss Widzę po Tobie że bardziej na luzie podchodzisz do kwestii starań
Cwalinka dobrej nocki z mężulkiem
Tęsknie za wami również ale jak wchodziłam Was nie było no i teraz też się minęłyśmy !!!! zamelduje się jutro z kawką :* :* :*
Kocham was :*
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane w lozku leze i mam nadzieję zaraz zasnę...
nie ma mnie bo żyje w innym świecie teraz, myśli mu krążą wokól jednego tematu, martwie sie i wiecie, sil brak do rozmowy...mam nadzieje, ze rozumiecie. To jest tak, ze chcialabym wejść i pogadac na luzie ale...
tak czy srak, myślę o Was wszystkich i tesknie
spokojnych snówAsha, 25staraczka25, Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej kochane w lozku leze i mam nadzieję zaraz zasnę...
nie ma mnie bo żyje w innym świecie teraz, myśli mu krążą wokól jednego tematu, martwie sie i wiecie, sil brak do rozmowy...mam nadzieje, ze rozumiecie. To jest tak, ze chcialabym wejść i pogadac na luzie ale...
spokojnych snów
No to zes wlazla zalozylabym sie o stowe ze o tej porze nie wejdziesz hahhaha atu prosze czego soe nie drzeszCwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Hej kochane w lozku leze i mam nadzieję zaraz zasnę...
spokojnych snówCwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość