Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzien dobry z kawka
Izus czekamy razem z toba i najmocniej jak potrafimy zaciskamy kciuki
DOTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AMELKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MANIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meldowac sie co u wasIza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Izunia doskonale Cię rozumiem...nie da się w takiej sytuacji pogadać na luzie, ale wierzę z całych sił że to tylko chwilowe że potem będzie już tylko lepiej....tulam
Asha pytałaś o CLO więc odp że ja na chwilę obecną nie widzę jakiś objawów które by były uciążliwe jakoś...nic mnie nie boli, nie ciągnie....z tego też co pamiętam to gin mi mówił że CLO nie jest po to żeby były większe pecherzyki ale żeby było więcej dominujących by zwiększyć szansę zapłodnienia...w każdym razie ja sie po tym czuję tak samo jak i bez tego więc luz
Cwalinka kochana jak tam wieczór przy kominku? Ogrzałaś się?
Staraczka, red, dotik, rybka, ania25staraczka25, Cwalinka, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Witajcie sloneczka
Zjebana noc mialam strasznie, stary chrapal cala noc...ledwo wstalam a juz styrana jestem
Co tam u was?Asha, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Mój za chrapanie dostaje kopy ja nie daje rady inaczej choć wiem że on wpływu na to nie ma
Witaj kochanie
Normalnie to ja swojego wypierdlalm z wyra do duzego pokoju...ale jakos wczoraj nawet sily nie mialam zeby go wyjebac25staraczka25, Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Kochane
Izunia doskonale Cię rozumiem...nie da się w takiej sytuacji pogadać na luzie, ale wierzę z całych sił że to tylko chwilowe że potem będzie już tylko lepiej....tulam
Asha pytałaś o CLO więc odp że ja na chwilę obecną nie widzę jakiś objawów które by były uciążliwe jakoś...nic mnie nie boli, nie ciągnie....z tego też co pamiętam to gin mi mówił że CLO nie jest po to żeby były większe pecherzyki ale żeby było więcej dominujących by zwiększyć szansę zapłodnienia...w każdym razie ja sie po tym czuję tak samo jak i bez tego więc luz
Cwalinka kochana jak tam wieczór przy kominku? Ogrzałaś się?
Staraczka, red, dotik, rybka, ania
No to git ze bez objawow...ciekawe ile tych pecherzy wychodowalasCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Dzień dobry :-*
Asha trzeba było starego do salonu wygnać to teraz korzystaj i przespij się jeszcze
Co słychać dziewczyny? Mik masz już godzinę na którą idziesz?
Miłego dnia ja się muszę dobudzić
Hey slonce...nie moge bo do roboty ide dopiero jak wroce to zalegne25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny