Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:pewnie Zuza masz owulke
a w pracy spoko walcze o lepsiejszy aparat tel bo ten co mam to jest do d...
a co fajnego kupilas?
a mężowi siostrze i rodzicom prezenty kupiłam do domu pierdoły na stół itd.
zastawę i takie tam . Pierwszy raz taka większa kolacja więc pasuje mieć jakiś fajny komplecik itd. z resztą ja lubię łazić za takimi pierdółkami tym bardziej że z rana to nie ma ludzi w galeriach Jedynie w takich poundlandach się kręci chołota
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:wywalczylam jakis zastepczy ale to chyba ostatnio jaki mieli, mus kupic nowy aparat ale dyrektorka stoi na przeszkodzie
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:po pracy odbieram mloda z przedszkola, zgarniam mame z zakupow i do domciu, obiadek i obowiazki domowe pranie prasowanie ogarnianie bo jutro znajoma wpada z wizyta
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:czyli standardzik ja czekam na męza dzisiaj też wcześniej wychodzi za to od jutra go nie ma do końca tygodnia ale trudno
obiad tez na szybko a co jakies krokiety sie walaja jeszcze w lodowce i jakies trotille
ostatnio na niewiele mam ochote
ale chyba juz wiem czym to jest spowodowane25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no typowy standardzik ale do tego mam lenia
obiad tez na szybko a co jakies krokiety sie walaja jeszcze w lodowce i jakies trotille
ostatnio na niewiele mam ochote
ale chyba juz wiem czym to jest spowodowane
A czym ??Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:no i dobrze my też wyjadamy wszystko z zamrażalnika czas na czystki w lodowce
A czym ??
a ostatnio ciagle towarzyszy mi przejedzenie wiec mus to zmienic
od dzis nie tykam slodkiego i staram sie mniej jesc oby tym razem na dluzej25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:dochodze do wniosku ze ma to zwiazek z jedzeniem moja rosnaca waga, jak jem bardziej uwazanie starannie i waze mniej czuje sie lepiej mam wiecej energii i wiecej mnie sie chce
a ostatnio ciagle towarzyszy mi przejedzenie wiec mus to zmienic
od dzis nie tykam slodkiego i staram sie mniej jesc oby tym razem na dluzej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny