Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:pewnie Zuza masz owulke
a w pracy spokowalcze o lepsiejszy aparat tel bo ten co mam to jest do d...
a co fajnego kupilas?wywalczyłaś krzesło to i z aparatem dasz radę
a mężowi siostrze i rodzicom prezenty kupiłam do domu pierdoły na stół itd.
zastawę i takie tam . Pierwszy raz taka większa kolacja więc pasuje mieć jakiś fajny komplecik itd.z resztą ja lubię łazić za takimi pierdółkami
tym bardziej że z rana to nie ma ludzi w galeriach
Jedynie w takich poundlandach się kręci chołota
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:wywalczylam jakis zastepczy ale to chyba ostatnio jaki mieli, mus kupic nowy aparat ale dyrektorka stoi na przeszkodzie
kurwa nienawidzę jak dyrektorką jest kobieta (bez obrazy dla wszystkich kierowniczek) ale zazwyczaj są większymi żmijami i w ogole
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:po pracy odbieram mloda z przedszkola, zgarniam mame z zakupow i do domciu, obiadek i obowiazki domowe pranie prasowanie ogarnianie bo jutro znajoma wpada z wizyta
ja czekam na męza dzisiaj też wcześniej wychodzi za to od jutra go nie ma do końca tygodnia
ale trudno
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:czyli standardzik
ja czekam na męza dzisiaj też wcześniej wychodzi za to od jutra go nie ma do końca tygodnia
ale trudno
obiad tez na szybkoa co jakies krokiety sie walaja jeszcze w lodowce i jakies trotille
ostatnio na niewiele mam ochote
ale chyba juz wiem czym to jest spowodowane25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no typowy standardzik ale do tego mam lenia
obiad tez na szybkoa co jakies krokiety sie walaja jeszcze w lodowce i jakies trotille
ostatnio na niewiele mam ochote
ale chyba juz wiem czym to jest spowodowaneno i dobrze my też wyjadamy wszystko z zamrażalnika czas na czystki w lodowce
A czym ??Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:
no i dobrze my też wyjadamy wszystko z zamrażalnika czas na czystki w lodowce
A czym ??
a ostatnio ciagle towarzyszy mi przejedzeniewiec mus to zmienic
od dzis nie tykam slodkiego i staram sie mniej jesc oby tym razem na dluzej25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:dochodze do wniosku ze ma to zwiazek z jedzeniem moja rosnaca waga, jak jem bardziej uwazanie starannie i waze mniej czuje sie lepiej mam wiecej energii i wiecej mnie sie chce
a ostatnio ciagle towarzyszy mi przejedzeniewiec mus to zmienic
od dzis nie tykam slodkiego i staram sie mniej jesc oby tym razem na dluzej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny