Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to faktycznieCwalinka wrote:ja w necie to nie za czesto kupuje a ciuchy musowo musze mierzyc inaczej sie nie da
ja nielubie z mloda chodzic bo zamiast z czyms dla siebie wychodze z czyms dla niej
mama nie rozpieszczaj tak dziecka
Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzebys kurka wiedziala ze ja zbytnio rozpieszczam25staraczka25 wrote:No to faktycznie
mama nie rozpieszczaj tak dziecka

ale co ja poradze ze na nia wiecej rzeczy pasuje jak na mnie ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:30
25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja przez net kupuję wszystko, buty, ciuchy, rzeczy Mikołaja, wszystko do domu, leki...mierzę dokładnie jak coś nie pasuje to odsyłam i tyleCwalinka wrote:ja w necie to nie za czesto kupuje a ciuchy musowo musze mierzyc inaczej sie nie da
ja nielubie z mloda chodzic bo zamiast z czyms dla siebie wychodze z czyms dla niej
Asha, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja przez net kupuję wszystko, buty, ciuchy, rzeczy Mikołaja, wszystko do domu, leki...mierzę dokładnie jak coś nie pasuje to odsyłam i tyle

O to to to..ja tak kupilam wszystko na slub hahahaha i odsylam juz po malu hahhaha
Cwalinka, 25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
ja nie myślę o tym...dla mnie teraz to daleka przyszłośćAsha wrote:No i o to chodzi
a potem znowu to samo
nie chce 
Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
byłam, widziałam i na jeden dzień na zakupy bym się wybrałaAsha wrote:To ci sie tylko tak wydaje ze bys pojechala...jest tyle ludzi ze sie odechciewa

Asha, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:byłam, widziałam i na jeden dzień na zakupy bym się wybrała

No to dajesz...tylko powiedz kiedy to ja tez przyjade i wszystkie pojedziemy z alko hahahha ale jeden dzien to malo, bo najebana w samolocie bedziesz
hahhaha
Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
dzieki, dzięki...przemyślę to zaproszenie25staraczka25 wrote:Zapraszamy
nocleg darmowy
a i jakaś imprezka by siadła od razu nie Asha 
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
tylko żeby Ci coś zostało jak tak odsyłać zacznieszAsha wrote:O to to to..ja tak kupilam wszystko na slub hahahaha i odsylam juz po malu hahhaha
Cwalinka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH