Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ja w necie to nie za czesto kupuje a ciuchy musowo musze mierzyc inaczej sie nie da
ja nielubie z mloda chodzic bo zamiast z czyms dla siebie wychodze z czyms dla niejCwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:No to faktycznie mama nie rozpieszczaj tak dziecka
ale co ja poradze ze na nia wiecej rzeczy pasuje jak na mnie ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:30
25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja w necie to nie za czesto kupuje a ciuchy musowo musze mierzyc inaczej sie nie da
ja nielubie z mloda chodzic bo zamiast z czyms dla siebie wychodze z czyms dla niejAsha, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja przez net kupuję wszystko, buty, ciuchy, rzeczy Mikołaja, wszystko do domu, leki...mierzę dokładnie jak coś nie pasuje to odsyłam i tyle
O to to to..ja tak kupilam wszystko na slub hahahaha i odsylam juz po malu hahhahaCwalinka, 25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No i o to chodzi a potem znowu to samo nie chce
Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To ci sie tylko tak wydaje ze bys pojechala...jest tyle ludzi ze sie odechciewa
Asha, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:byłam, widziałam i na jeden dzień na zakupy bym się wybrała
No to dajesz...tylko powiedz kiedy to ja tez przyjade i wszystkie pojedziemy z alko hahahha ale jeden dzien to malo, bo najebana w samolocie bedziesz hahhahaCwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Zapraszamy nocleg darmowy a i jakaś imprezka by siadła od razu nie Asha
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:O to to to..ja tak kupilam wszystko na slub hahahaha i odsylam juz po malu hahhaha
Cwalinka lubi tę wiadomość