Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Przepraszam kochana...myslalam ze moze mozna szybko poprawic czy cos dawka czy cos....przepraszam nie znam...koniec tematu
raczej dawka jest ok.. po porstu jak mial ponizej normy.. to organizm sie nasycal testosteronem dlatego z 174 skoczyll na 537 - jak pytalam sie innych dziewczyn to ich mezowie tak ladnie nie szli na Undesteron.... az sam lekarz nam powiedzial ze slicznie poszedl ale teraz moze byc tak ze po prostu organizm bedzie juz tylko sobie uzupelnial .. ale nie ebdzie az takich skokow
juz sama nie wiem.. niby moj mezu jak z nim gadalam to powiedzial mi ze on poportsu ma mle zapotrzebowanie na sex..od zawsze.. wiec moze nie powinnam tego wiazac z testosteronem ..Asha, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:spoko kochana ja mam dzis ryk na wierzchu PMS mi sie wlacza to nie od tego
raczej dawka jest ok.. po porstu jak mial ponizej normy.. to organizm sie nasycal testosteronem dlatego z 174 skoczyll na 537 - jak pytalam sie innych dziewczyn to ich mezowie tak ladnie nie szli na Undesteron.... az sam lekarz nam powiedzial ze slicznie poszedl ale teraz moze byc tak ze po prostu organizm bedzie juz tylko sobie uzupelnial .. ale nie ebdzie az takich skokow
juz sama nie wiem.. niby moj mezu jak z nim gadalam to powiedzial mi ze on poportsu ma mle zapotrzebowanie na sex..od zawsze.. wiec moze nie powinnam tego wiazac z testosteronem ..
Aha
Pewnie pogoda tez na to wplywa na wiosne sie obudziAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No czytalam , ze cie robota zawalaja
ale ciezko mi dzis idzie wklepywanie tych ocen, moze polowa jest wklepa z tego co juz do nas doszlo, moze
pogoda chyba mnie rozwala ja to ostatnio tylko kocyk i podusiaAsha, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Pod koniec cyklu ja pod koniec cyklu to mam ochote mojego z domu wyjebac hahahahha
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:W sumie to dobrze
ale ciezko mi dzis idzie wklepywanie tych ocen, moze polowa jest wklepa z tego co juz do nas doszlo, moze
pogoda chyba mnie rozwala ja to ostatnio tylko kocyk i podusia
No to robota podtrzyma cie przy zyciuCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:no tez sie dziwie co jest teraz ze mna moze to przez te jego dobre humorki wogole to stwierdzil ze mam mega duzo sluzu ja w tym etapie mialam znikome ilosci sluzu a teraz moj sie smieje ze plywa moze dong cos tam naprawil
-
Cwalinka wrote:A MOZE TO NIE KONEIC CYKLU TYLKO POCZATEK
ja totalnie mam brak ochoty na swojego ktora kolwiek czesc cialaCwalinka, Asha, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:no tez sie dziwie co jest teraz ze mna moze to przez te jego dobre humorki wogole to stwierdzil ze mam mega duzo sluzu ja w tym etapie mialam znikome ilosci sluzu a teraz moj sie smieje ze plywa moze dong cos tam naprawil
Ty owu masz teraz i to dlategoCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny