Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
taaa a jeszcze jak mnie wnerewia jak zasypia i sie bawi moimi sutami.. mi sie chciac wlacza aten ...hrrrrrrr.... ;P no to mnie doslownie nosiCwalinka wrote:oo to to wlasnie lepiej zeby wcale nie macal

pytam sie go po co tak robi aten mowi ze mu sie lepiej zasypia jak cos mietosi
rybka, Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mnie teraz wogole nie bola odkad przestalamna to zwracac uwageAsha wrote:To nie znaczy ze owu nie ma...mnie wczesniej nigdy nie bolaly a owu mialam , poprostu teraz jest inaczej i tyle
Asha, rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:taaa a jeszcze jak mnie wnerewia jak zasypia i sie bawi moimi sutami.. mi sie chciac wlacza aten ...hrrrrrrr.... ;P no to mnie doslownie nosi

O to to to....i sie bawi cholera jakby to zabawka byla
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
taaa lbo pokretlo przy radiu ;pAsha wrote:O to to to....i sie bawi cholera jakby to zabawka byla

Asha, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypieluche tetrowa mu dajAnia_84 wrote:taaa a jeszcze jak mnie wnerewia jak zasypia i sie bawi moimi sutami.. mi sie chciac wlacza aten ...hrrrrrrr.... ;P no to mnie doslownie nosi

Ania_84 lubi tę wiadomość
-
o kurde jak to uslyszlama az ciary mi przeslzuy.. bo kojarzy mi sie to z gryzieniem tkanin ..Cwalinka wrote:pieluche tetrowa mu daj

Cwalinka lubi tę wiadomość
-
robia ci surprise na siweta ;Prybka wrote:mnie co miesiac bolaly a tam kuzwa co ma byc niech bedzie mam to gdzies

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

nieczuje ze je mam wogole
35odc.
kuzwa ale ja jestem glodna