Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
taaa a jeszcze jak mnie wnerewia jak zasypia i sie bawi moimi sutami.. mi sie chciac wlacza aten ...hrrrrrrr.... ;P no to mnie doslownie nosiCwalinka wrote:oo to to wlasnie lepiej zeby wcale nie macal

pytam sie go po co tak robi aten mowi ze mu sie lepiej zasypia jak cos mietosi
rybka, Asha, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mnie teraz wogole nie bola odkad przestalamna to zwracac uwageAsha wrote:To nie znaczy ze owu nie ma...mnie wczesniej nigdy nie bolaly a owu mialam , poprostu teraz jest inaczej i tyle
Asha, rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:taaa a jeszcze jak mnie wnerewia jak zasypia i sie bawi moimi sutami.. mi sie chciac wlacza aten ...hrrrrrrr.... ;P no to mnie doslownie nosi

O to to to....i sie bawi cholera jakby to zabawka byla
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
taaa lbo pokretlo przy radiu ;pAsha wrote:O to to to....i sie bawi cholera jakby to zabawka byla

Asha, nick nieaktualny, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypieluche tetrowa mu dajAnia_84 wrote:taaa a jeszcze jak mnie wnerewia jak zasypia i sie bawi moimi sutami.. mi sie chciac wlacza aten ...hrrrrrrr.... ;P no to mnie doslownie nosi

Ania_84 lubi tę wiadomość
-
o kurde jak to uslyszlama az ciary mi przeslzuy.. bo kojarzy mi sie to z gryzieniem tkanin ..Cwalinka wrote:pieluche tetrowa mu daj

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
robia ci surprise na siweta ;Prybka wrote:mnie co miesiac bolaly a tam kuzwa co ma byc niech bedzie mam to gdzies

nick nieaktualny, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

nieczuje ze je mam wogole
35odc.
kuzwa ale ja jestem glodna