Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:to dzis mam jeszcze wziasc???
rybka, Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:no to niech dalej CI bedzie zajebiscie a dla nas mierz temp
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:no bede mierzyc bede robie wolne tylko sobota i niedziela a i niewiem jak bedzie od poniedzialku bo jak moi maja wole niewiem czy bedzie mi sie chcialo mierzyc ale do poniedzialku powinnam i tak miec juz okres
No zobaczymy, jak masz owu teraz to szmata nie przyjdzierybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No zobaczymy, jak masz owu teraz to szmata nie przyjdzie
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Aaaaa to jednak glodny o chlebie hahhahaha wylazlo
rybka, Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:a ty wiesz ze wczoraj maz stwierdzil ze daje se glowe urwac ze mialam owu w sobote???? mowil ze ma jakies takie przeczucie ale co ma byc bedzie ja wiem jedno mam mega ochote i bede sie bzykac hahhihha
No to nawet jak w sobote to by sie zgadzalo bo ci temp w gore poszla, ale donga i tak jeszcze bierz dzisiaj, jutro temp sprawdz jak pojdzie dalej w gore to jutro tez wez , znaczy owu byla i jest piknierybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No to nawet jak w sobote to by sie zgadzalo bo ci temp w gore poszla, ale donga i tak jeszcze bierz dzisiaj, jutro temp sprawdz jak pojdzie dalej w gore to jutro tez wez , znaczy owu byla i jest piknie
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki, witam sie z bydlowozu w drodze do Endo..
apropos wkurwu na starego to ja i owszem, non stop, ale akurat nie za mietoszenie cycow...nie odwazylby sie nawet teraz
mik trzymam mocno kciuki za sukces!!!Asha, rybka, Ania_84, Cwalinka, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej dziewuszki, witam sie z bydlowozu w drodze do Endo..
apropos wkurwu na starego to ja i owszem, non stop, ale akurat nie za mietoszenie cycow...nie odwazylby sie nawet teraz
mik trzymam mocno kciuki za sukces!!!
Oooo kochanie jak milutko cie widziec z rana daj znac jak poszlo
Przypomnialy mi sie stare dobre czasy jak wchodzilas codziennie hahhahahWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 09:04
rybka, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej dziewuszki, witam sie z bydlowozu w drodze do Endo..
mik trzymam mocno kciuki za sukces!!!rybka, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość