Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Hej redziu co słychać :-* ?
W rezultacie zaczął prawnikiem straszyć, że to są pomówienia. Wylądowaliśmy w końcu na dywaniku i tam całą sprawę załagodziliśmy. Teraz ma przynajmniej powód by oficjalnie nie darzyć mnie sympatią.
Dupa też z Bo ileż można się kurwa prosić by Cię mąż bzyknął... Mam dość i wkurwa, że cały cykl brania świństw jest na marne... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:W pracy była chujnia... Kolega się na mnie wydarł w taki sposób jak nie powinien, więc poszedł @ do góry z prośbą o jego utemperowanie, bo do wszystkich tak potrafi...
W rezultacie zaczął prawnikiem straszyć, że to są pomówienia. Wylądowaliśmy w końcu na dywaniku i tam całą sprawę załagodziliśmy. Teraz ma przynajmniej powód by oficjalnie nie darzyć mnie sympatią.
Dupa też z Bo ileż można się kurwa prosić by Cię mąż bzyknął... Mam dość i wkurwa, że cały cykl brania świństw jest na marne...
A co do męża nie jestem dobra w radzeniu przykre to jest że często angażuje się w większość tylko jedna osobaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 11:59
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza ja widze delikatna kreche
ja juz po zakupach
mam spokoj z prezentami dla chrzesniaczki kupilam co uwazalam ze jej sie spoboda, bo jej mama zawsze twierdzi ze Lena tego nie lubi tamtego nie lubi a potem widze czym u Jowi sie bawi
od tesciowej tez juz Jowi ma prezent i w sumie mysle ze powinna byc zadowolona
Red mam nadzieje ze teraz bedzie spokoj w pracy takich idiotow trzeba temporowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny