Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:chyba 3 str wczesniej
Witaj
ja dziis mam potop.. masakra brzuch boli ;/
ale ...
zato wczoraj zaszalelismy heheh moja maz byc wniebowziety hahahah
Ten wczorajszy to widzialam ja chce dzisiejszy
Tulam kochana...chuujnia szmata po calosci dalo rade mowiszmik82, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ten wczorajszy to widzialam ja chce dzisiejszy
Tulam kochana...chuujnia szmata po calosci dalo rade mowisz
nieno luzz luzz..tylko jak mi wyjda zaklace to nie ebde miala na co zgonic..bo juz sie skonczy hihihAsha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:heheh ooo inne czynnosci sexualne.. plus karty rozkoszy itp itd
nieno luzz luzz..tylko jak mi wyjda zaklace to nie ebde miala na co zgonic..bo juz sie skonczy hihih
No no mus kombinowac hahahahhaAnia_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Co u ciebie slonce ty moje
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:w pracy mnie wkurzają bo mam chorą atmosferę...mąż z żoną pracuje, wiecznie się szarpią a na pracę wszystkich to wpływa...nastroje chujowe się udzielają. A poza tym jest ok, temp mi spadła więc jestem spokojniejsza bo wczoraj mnie nosiło A Ty kiedy testujesz?
Ty mialas nie mierzyc co slyszalam hahaha25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ty mialas nie mierzyc co slyszalam hahaha
-
Asha wrote:A ja po co mialabym testowac ? Hahaha
-
mik82 wrote:no jutro już nie mierzę...musiałam zaliczyć spadek żeby mieć spokojniejszą głowę i teraz już jest git Kiedy testujesz ja się pytam?
W pon szmata juz bedzie...nie ma sensu hahahah wiesz jak to jest to sie wie25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A ja po co mialabym testowac ? Hahaha
-
Asha wrote:W pon szmata juz bedzie...nie ma sensu hahahah wiesz jak to jest to sie wie
Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie ma sensu kochana
dorosla jestes
a jak zaliczysz wpadke tose dasz radeAsha, mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość