X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie do konca bo ovu byla dwa dni pozniej niz przewaznie :p

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    nie do konca bo ovu byla dwa dni pozniej niz przewaznie :p

Aaa to jeszcze nic kochana...to w normir...dwa dni w ta czy w ta <3

Cwalinka lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jenu ja tu zasypiam, 3 kawki lekkie machnelam a dalej spac mi sie chce a tu jeszcze godzinka

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dasz rade ;-) kawe zapodaj :-D

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie owu po tych dongach rozregulowalo strasznie :-/ ale moze mi przejdzie potem :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile kawy mozna pic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja tez czuje ze ten dong mi nie posluzyl
    teraz grzecznie lykam castangusa

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem :)

Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat :-(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co smacznego kupilas?

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    co smacznego kupilas?
    a tylko wszystko do panini na wieczór kurczak ser itd. ... Na obiad mamy zurek :D i jeszcze zachciało się robić nam eklerki :)

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arek dzisiaj w domu na chwile tylko pojechał wbić do systemu jakieś tam papierki :P także razem się będziemy obijać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam eklerki :) podrzuc potem troszke :D

Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w sumie nawet nie wiem co bede dzis robic, z checia walnelabym sie spac po powrocie do domu ale jak teraz pojde spac to znowu nocka z glowy, wiec mus bedzie cos robic zeby nie zasnac

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    i ja tez czuje ze ten dong mi nie posluzyl
    teraz grzecznie lykam castangusa

No to r eguluje wszystko :-) pomalutku ;-)

Zuzia.zuzia, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz w domciu byle by dobic do 21 i moge isc spac :P

• dotik Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, musze Wam mój dzisiejszy sen opowiedzieć, bo dziwne sny dziwnymi snami, ale to już szczyt :) i od razu mówię, że nie oglądałam żadnych filmów ani nie czytałam żadnego sci-fi ;)

Akcja zaczyna się przed jakimś opuszczonym budynkiem, ja i jeszcze jakieś 5 osób, znamy się. jest niepokój, powoli się ściemnia. ja mam jakąś wizję, deja vu, że za chwilę pojawią się zombie, będziemy do nich strzelać, ale wszyscy zginiemy! no to ja panika, mówię znajomym co się stanie, że musimy się wynosić. w ręku mam rewolwer, przygotowana jestem na inwazję, ale chcę uciekac. jakiś mój kolega zatrzymuję taxówkę! ale jest tylko jedno miejsce wolne, więc ja oddaje rewolwer dziewczynie i wsiadam. obok mnie siedzi jakaś młoda para. (akcja dzieje się chyba w gdyni, ale jakby wszystko jest inaczej) pytam się ich dokąd jadą, oni że na Żoliborz! ja mówię, że chcę na obłuże (dzielnica gdyni), bo tam mieszkają rodzice mojego faceta i że on tam pewnie jest i mówię że zombie itp. że nie mam jak zapłacić w tej chwili, nie mam pieniedzy, ale zapłacę przelewem ;) taxówkarz to gruby facet z wąsem. jedziemy, facet nie ma pojęcia gdzie jest obłuże, ja mu mówię że musi skręcić w prawo, on że nie da rady jedzie dalej. ja już trochę przestraszona. jedziemy gdzieś na około... akcja przenosi się do jakiegoś mieszkania, jestem ja, para z taxi, taksówkarz i jakaś starsza kobieta, pewnie żona. wszyscy jedzą kanapki z mięsem! ja już podejrzewam, ze to nie ludzie tylko zombie! serce w gardle. i mówię ze dziękuję za taksówkę że już muszę iść, że wpłacę pieniądze na konto. oni że mam zjeść kanapkę! taxowkarz drapie się ciągle po twarzy, widzę jak mu skóra schodzi, jakby miał jakąś okropną maskę, już wiem że to zombie, że zaraz mnie zjedzą! ale rozmowa spokojna, dziękuje jeszcze raz za wszystko i wychodzę! przechodzę przez jakaś opuszczoną wielką salę, mijam wysokiego faceta (zombie), na szczęście mnie nie widzi. otwieram jakieś drzwi i jestem w kościele! tam jakaś dziwna msza!, same zombie, modlą się tańczą, cholera wie. próbuję biec, ale wiecie jak to jest z bieganiem w snach, nie da się. więc się wlokę przez ten kościół, mijam tańczących zombich, przerażona do granic możliwości. w końcu udaje mi się wyjść na zewnątrz. jestem na obłużu i czuję że już jest normalnie, nic mi nie grozi. no i się budzę!

Asha, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotik :-D milutko :-D

A tak na powaznie ....zombie...to metafora...ludzie w twoim zyciu o dwoch twarzach....osoby, ktore nie daja ci wsparcia...czujesz ze sa zagrozeniem....ostatnia czesc jest wazna w tym snie....znalazlas bezpieczne miejsce <3 duzo informacji jest w tym snie z twojego zycia kochana <3 emocjonalnego chodzi mi <3 tulam

dotik, Redhotka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja juz w domciu byle by dobic do 21 i moge isc spac :P

Chyba ze jeszcze cosik przed spaniem :-P

• dotik Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dotik :-D milutko :-D

A tak na powaznie ....zombie...to metafora...ludzie w twoim zyciu o dwoch twarzach....osoby, ktore nie daja ci wsparcia...czujesz ze sa zagrozeniem....ostatnia czesc jest wazna w tym snie....znalazlas bezpieczne miejsce <3 duzo informacji jest w tym snie z twojego zycia kochana <3 emocjonalnego chodzi mi <3 tulam

no ładnie mnie podsumowałaś :) a ja już chciałam film klasy B kręcić :P

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    no ładnie mnie podsumowałaś :) a ja już chciałam film klasy B kręcić :P

Co :O przeciez nic zlego :O <3

dotik lubi tę wiadomość

‹‹ 3640 3641 3642 3643 3644 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ