Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka slonka moje widac ze asha wrocila odrazu jest co nadrabiac kochana asha ty tu pisz z nami a nieznikasz na tak dlugo no cwalinko zycze spania dzis w nocy i umowy zuzinko ja tez slyszalam ze niemozna latac w ciazy moze lepiej nie lec..moze lepiej jednaj tym samochodem ania kciukam za wizyte to juz za trzy dni ale zlecialo mikus Izka amelko mamutek gdzie ty ze cie niema dotik super sen aaa normalnie jak horror jesli kogos pominelam przepraszam..u mnie pijanstwo pelna para od sylwka do wczoraj wodka bllleeee jest nawet dzis dzwonila do mnie kolezanka i sie mnie pyta co ja taka jestem przechlana wiec juz dosc mowie stop juz niebawem bede was wiecej nawiedzac dzis to marze o spaniu papatki kochane moje
Asha, Ania_84, amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:Hejka slonka moje widac ze asha wrocila odrazu jest co nadrabiac kochana asha ty tu pisz z nami a nieznikasz na tak dlugo no cwalinko zycze spania dzis w nocy i umowy zuzinko ja tez slyszalam ze niemozna latac w ciazy moze lepiej nie lec..moze lepiej jednaj tym samochodem ania kciukam za wizyte to juz za trzy dni ale zlecialo mikus Izka amelko mamutek gdzie ty ze cie niema dotik super sen aaa normalnie jak horror jesli kogos pominelam przepraszam..u mnie pijanstwo pelna para od sylwka do wczoraj wodka bllleeee jest nawet dzis dzwonila do mnie kolezanka i sie mnie pyta co ja taka jestem przechlana wiec juz dosc mowie stop juz niebawem bede was wiecej nawiedzac dzis to marze o spaniu papatki kochane moje
Witaj slonce no troszku popisalysmy dzisiaj
Organizm ci sie przeczyscil przynajmniej hahaha -
Soryyy..maz sie spisywal
kobieta zaspokojona to kobieta szczesliwaAsha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:Hejka slonka moje widac ze asha wrocila odrazu jest co nadrabiac kochana asha ty tu pisz z nami a nieznikasz na tak dlugo no cwalinko zycze spania dzis w nocy i umowy zuzinko ja tez slyszalam ze niemozna latac w ciazy moze lepiej nie lec..moze lepiej jednaj tym samochodem ania kciukam za wizyte to juz za trzy dni ale zlecialo mikus Izka amelko mamutek gdzie ty ze cie niema dotik super sen aaa normalnie jak horror jesli kogos pominelam przepraszam..u mnie pijanstwo pelna para od sylwka do wczoraj wodka bllleeee jest nawet dzis dzwonila do mnie kolezanka i sie mnie pyta co ja taka jestem przechlana wiec juz dosc mowie stop juz niebawem bede was wiecej nawiedzac dzis to marze o spaniu papatki kochane moje
bo jedna powiedziala cos druga dopowiedziala marmutek tez powiedzial.. tyle z zartem jedna weszla przecztal noi jakos tak.. fakt faktem ze wg mnei nei bylo o co usuwac konta.. no ale ... ;/ -
Ania_84 wrote:kochana maremutek na 30 troche pisala .. a pozniej usunela konto ..
bo jedna powiedziala cos druga dopowiedziala marmutek tez powiedzial.. tyle z zartem jedna weszla przecztal noi jakos tak.. fakt faktem ze wg mnei nei bylo o co usuwac konta.. no ale ... ;/
ale ze co???? Cos przegapilam chyba -
Asha wrote:a jednak
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
chodzilo o to ze Lamam wyrzucajac smieci napotkala na swoj test ktory robila rano i pojawila sie druga jansa krecha i sie zaczely zbijac ze chyba smieci tak zabarwily.. no czesc pisala ze moze jednak czesc ze to reakcja chemiczna..a pozniej byl post ze marmutek sie zbija z pewnych rzeczy a komus moze tym sprawic przykrosc bo ten ktos stara sie dlugo i moze zabija w niej nadziej czy jakos tak.. no i pozniej jeszcze troche pisala a nagle napisala ze przeprasza ze sie ypowiedziala czy cos w tym stylu i napisala papa..a pozniej jej konto bylo bez nicka i avatarka jakby usunela ;(
-
Ania_84 wrote:chodzilo o to ze Lamam wyrzucajac smieci napotkala na swoj test ktory robila rano i pojawila sie druga jansa krecha i sie zaczely zbijac ze chyba smieci tak zabarwily.. no czesc pisala ze moze jednak czesc ze to reakcja chemiczna..a pozniej byl post ze marmutek sie zbija z pewnych rzeczy a komus moze tym sprawic przykrosc bo ten ktos stara sie dlugo i moze zabija w niej nadziej czy jakos tak.. no i pozniej jeszcze troche pisala a nagle napisala ze przeprasza ze sie ypowiedziala czy cos w tym stylu i napisala papa..a pozniej jej konto bylo bez nicka i avatarka jakby usunela ;(
Aha ...a to na tamtym forum bylo...no troche chujnia ze w sumie prawde jej ktos powiedzial a ona juz sie zmyla odrazu bez sensuAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No i gdzie polazlas?
mowie ze wolalabym wydajc ta kase na diagnostyke jak wychodza zle parametry niz od razu walic 500 zl na kuracje profertilem.. a ona dalej ..ze ja jej wmaiwam..oi ze nie mam wiedzy na ten temat ..i takie tam ..
"Po pierwsze od dwóch dni mi wlasnie wmawiasz,ze Profertil jest przereklamowany bo twojemu i komus tam nie pomogł-na powazne schorzenia to witaminy raczej nikomu nie pomoga.Poza tym ja Cie nie pytalam o zdanie i opinie odnosnie Profertilu i nie prosiłam,zebys sie ze mna dzieliła doświadczeniem,bo to twoje doświadczenie jakże różne od mojego-dzięki Bogu " -
Ania_84 wrote:a bo jedna mnie tu atakuje na problemach z nasieniem ze jestem niedu\ouczona i wogole..i ze wmaiwam jej ze profertil jest zlem.. a ja tylkonapialsam z enie koniecznie musi byc dobry bo jest drogi..
mowie ze wolalabym wydajc ta kase na diagnostyke jak wychodza zle parametry niz od razu walic 500 zl na kuracje profertilem.. a ona dalej ..ze ja jej wmaiwam..oi ze nie mam wiedzy na ten temat ..i takie tam ..
"Po pierwsze od dwóch dni mi wlasnie wmawiasz,ze Profertil jest przereklamowany bo twojemu i komus tam nie pomogł-na powazne schorzenia to witaminy raczej nikomu nie pomoga.Poza tym ja Cie nie pytalam o zdanie i opinie odnosnie Profertilu i nie prosiłam,zebys sie ze mna dzieliła doświadczeniem,bo to twoje doświadczenie jakże różne od mojego-dzięki Bogu "
Uwielbiam te dyskusje hahahahhaha gowno z daleka bo smierdzi kochana hahhahahaAnia_84 lubi tę wiadomość