Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:tak dlatego taka mam chcice i mnie kurwica rozwalala ze mojemu sie nie chce
Hahhaha rujke ma dziecko hahhahaha ( jak sie ru/ojka pisze ) hahahahah
Cykle wam sie nie zgraly hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 20:19
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahhaha rujke ma dziecko hahhahaha ( jak sie ru/ojka pisze ) hahahahah
Cykle wam sie nie zgraly hahahah
moze to przez to ze przechodzi wiek chrystusowy -
Ania_84 wrote:no dokladnie musze z nim zsynchronizowac zegary
moze to przez to ze przechodzi wiek chrystusowy
No musowo....mysmy ze starym razem pms mieli o ja pierdole ale przejebane bylo hahahah i nam sie zgralo z owu teraz hahahahAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No musowo....mysmy ze starym razem pms mieli o ja pierdole ale przejebane bylo hahahah i nam sie zgralo z owu teraz hahahah
ps Asha czy Twoj lekarz mowil ci cos na temat zaleznsosci tego ze leki przecidrgawkowe podwyzszaja wartosc LH ?? -
Ania_84 wrote:no to teraz wam sie zgra chciaca
ps Asha czy Twoj lekarz mowil ci cos na temat zaleznsosci tego ze leki przecidrgawkowe podwyzszaja wartosc LH ??
No co ty...hahhaha...moj lekarz nie ma jebanego pojecia kurwa o niczym i to nie jest zaden gin chyba nawet, wogole nie wiem kto to kurwa jest...mam spotkanie z laska od epilepsji ale ona nie bedzie miala tez pojecia o takich rzeczach....zenada i tyle...a tobie mowil?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
przypadkiem trafilam na take info
"Stosowanie niektórych leków może wpływać na wzrost syntezy hormonu. Do grupy tej można zaliczyć np. leki przeciwdrgawkowe. Podwyższony poziom hormonu LH może pojawić się także w gruczolakach przysadki oraz w pierwotnej niedoczynności gonad. Spadek LH natomiast może być związany z niewydolnością przysadki mózgowej lub podwzgórza."
http://portal.abczdrowie.pl/lh
i mowie podpytam sie ciebei czy cos o tym slyszalas..bo moze dlatego te testy mi wychodzily w pizdu co jakis czas pozytywne ;/ -
no wlasnie mi kilka razy wyszly tak ze pozytyw 8 dc pozytyw 14 i np 27 ;/ale moze po porstu byl to cykle bez owu.. i org sie szykowal..
-
nick nieaktualny
-
ja wlasnie wpisuje pacjentow.. i tak nagle moie cholera chyba cos zrabalam 3 raz wpisuje taki sam poczatek pesela pod rzad..co sie okazuje..trojaczki urodzone 14 czerwca - dzien moich urodzin
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się z kawusią
Ja już zaliczyłam poranne pobieranie krwi ... Wczoraj już nie wchodziłam po południu mi się usnęło potem oglądaliśmy film . Dzisiaj mam trochę papierkowej roboty w domku ale zaglądać będę
Co słychać ?? :*Cwalinka, Ania_84 lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat