X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Rybciu
    dzieki dziewczyny :) <3 ide modzic cos ala obiad :D

Zuzia.zuzia, rybka lubią tę wiadomość

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    81dd13ae.jpg
    Nasze wczorajsze Eklery :-D omomom :-D

rybka lubi tę wiadomość

Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat :-(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniammm pysznie wygladaja
    ja pociskam cos ala lazanki

Zuzia.zuzia, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny...
    Podglądam Was, ale cały czas nie chcę pisać... To jest chyba ten czas kiedy się wypalam, więc nie ma mowy o pocieszeniu innych, bo sił brak... Z lutym to będzie rok starań, dla mnie osobiście nawet dłużej... Mam dość chodzenia wiecznego za mężem, który nie potrafi i nie chce zrozumieć, jak bardzo mi na tym zależy, bo on w końcu ma jeszcze czas. :-/ Nie ułatwia tego wcale. :'( Moje 31 urodziny i ten cykl tylko ten stan przygnębienia pogłębiły. :-(

Życzę Wam wszystkiego dobrego <3, ale ja nadal będę cicho siedzieć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:50

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Cześć dziewczyny...
    Podglądam Was, ale cały czas nie chcę pisać... To jest chyba ten czas kiedy się wypalam, więc nie ma mowy o pocieszeniu innych, bo sił brak... Z lutym to będzie rok starań, dla mnie osobiście nawet dłużej... Mam dość chodzenia wiecznego za mężem, który nie potrafi i nie chce zrozumieć, jak bardzo mi na tym zależy, bo on w końcu ma jeszcze czas. :-/ Nie ułatwia tego wcale. :'( Moje 31 urodziny i ten cykl tylko ten stan przygnębienia pogłębiły. :-(

:( :( Kochana <3 <3 nawet nie wiem co mam napisać Ty Asia Miki Kasia i Rybka strasznie mi przykro że tak to się wszystko układa ... Naprawdę mam cichutką nadzieję w sobie że w najmniej spodziewanym momencie spełni się to pragnienie <3 ja wiem że to żadne pocieszenie że już w nic się nie wierzy itd. ale nic innego czasem nie zostaje . Madzia ma rację że i z nadzieją ciężko życ i przejebanie ale bez niej to już w ogole :/
    Pamiętaj że wspieramy i jak coś pisz kochana co chcesz kiedy chcesz i ile chcesz :*:* :* :*

Redhotka, rybka lubią tę wiadomość

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    mniammm pysznie wygladaja
    ja pociskam cos ala lazanki
    pomysł na jutrzejszy obiad mi dałaś :D będą łazanki :) uwielbiam

rybka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Cześć dziewczyny...

Kochana jedyne co moge to Tulam <3

ja dzis tez popadlam w parszywy nastrooj
    boje sie ze nie damy rady finansowo . sprawy z domem poki co a w zwieszeniu ale sie komplikuja.. boje sie ze zapozyczymy sie i okaze sie ze nic nie ma.. a wtedy iui z dawca odejdzie w dalszy plen.bo to tez kosztuje.. mam tysiac mysli na minute. probuje obmyslec kazdy scenariusz i powoli zaczynam fiksowac

ehh powoli zaczynam sama siebie nie nawidziec.. bo przechodza mi mysli ze moze lepiej bedzie bez dziecka.. bo co jesli zapozyczymy sie na maxa.. i co my temu dziecku damy dlugoi .. :(
    zaczynam myslec ze jestem egoistka.. i mysle o sobie.. bo chce dziecka a Michalem a nie z innym.. a on przeciez sam chcial podejsc do dawcy .. i moze bylo by juz poklopocie..a tak wpedze nas w dlugii .. a i tak wszytsko moze skonczyc sie fiaskiem ;/

Redhotka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Red jak ja doskonale cie rozumiem. mialam marzenie ze na 30ste urodziny bede mama dwoch pociech a tu guzik za 4 miesiace bede miec 31. tule mocno mocno Redziu

Zuzia :) alez prosze polecam sie na zas

Redhotka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania tulam <3

Ania_84, rybka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh to juz chyba podchodzi pod depreche..najpierw mam mega powera i popadam w euforie a pozniej .. ;/
    dziewczyny ja koncze 31 w czerwcu ;/ i jedyne czego bym chciala.. to swiatelka nadziei .. i swiadomosci ze mamy plemniki teraz pozostaje czekac na procedure ..

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu <3 wierze ze dostaniewcie ta nadzieje

rybka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwilkę (czyli standardowo ostatnio :-/ )
    Red jak ja Cię doskonale rozumiem....ja bym Ci chciała powiedzieć wyluzuj bo wtedy jest łatwiej ale ja wiem, że tak się nie da, to musi przyjść samo...taki wewnętrzny spokój i życzę Ci żeby przyszedł do Ciebie jak najszybciej...Ja miałam już ostre wkręty i po prostu przyszedł dzień w którym odpuściłam...to po prostu się stało, ale niestety nie da się odpuścić i wyluzować na zawołanie bo tak chcemy...to musi samo przyjść...nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi :-/ Ja cały czas marzę o drugim dziecku ale dopuszczam już myśl że może go nie być i widzę zarówno pierwszą jak i drugą opcję w pozytywnych barwach, ale mi jest łatwiej, bo jest Mikołaj...
    Aniu nie umiem Cię pocieszać bo ja nawet nie mam pojęcia jak to jest walczyć o pierwsze dziecko i mieć z tyłu głowy że mój mąż może nigdy nie zostać biologicznym ojcem....jest mi po prostu przykro Kochana i trzymam z całych sił kciuki żeby Wam się ten trud opłacił....ja osobiście jeśli mogę to powiem Ci że jeśli jest choć cień cienia szansy na Wasze wspólne dziecko to na pewno warto...wiem, że kasa że długi i że to wszystko może się nie udać ale wierzę głęboko że warto spróbować i wspieram, bo domyślam się ile Was to kosztuje
    Kasia Ty też widzę masz ostry kryzys...powiedziałabym Ci to samo co Red, że samemu to się nie da wyluzować, to musi przyjść tak po prostu....wierzę że jak się w końcu skupisz na sobie to przyniesie to pozytywne skutki...i to prawda że szczęśliwa Ty to i szczęśliwa Twoja rodzina
    Rybciu zazdraszczam pozytywnego humoru...obdarz Kochana to forum dobrymi fluidami, bo coś podupadamy nastrojowo ;-)
    Zuza dokarmiasz widzę fasolinkę pysznościami :-) Dbajcie o siebie <3
    Buziaki dla Was i pozostałych nieobecnych dziś lub ostatnio <3 <3
    Dobrej nocy

Cwalinka, amelia04072006, Redhotka, rybka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mik <3 dzieki

rybka, mik82 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki :)
    wiecie co jestescie kochane .. <3

ehh co do mezow.. ja nie raz na swojego narzekam.. ale fakt jest faktem. ze on sieinteresuje staraniami.. i tu nie moge mu zarzucic .. jakby mi jeszcze tu odwalal to chyba wogole bym sie podalamala ;/

mam nadzieje zziewczyny ze Wasi sie nawroca ;/
    ale zacznijcie od siebie .. tzn.. uszczesliwcie siebie .. jak tylko mozecei :)

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki... <3

Ania, wierzę, że Wam się uda <3 - za każdą z Was trzymam kciuki, ale chyba najbliższe są mi te z Was, które czekają na te pierwsze... Nie chcę by mnie ktoś źle zrozumiał, po prostu zazdroszczę części z Was komfortu tego, że już wiecie co to znaczy nosić kruszynę pod sercem... I znowu się rozklejam. :-|

Jeszcze w święta dowiedziałam się przy stole Wigilijnym, że brat cioteczny męża, u którego byliśmy w tym roku na weselu, zostanie mniej więcej w maju tatą... Żebyście widziały moją minę na widok brzucha jego żony... :O Nawet teściowa zauważyła moją zmianę nastroju, ale chyba się nie domyśliła o co chodzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 21:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Red rozumiem
    dltego ze ja juz poczulam kruszyne pod sercem i wiem co to znaczy jeszcze bardziej mi zal ze tego juz moge ponownie nie doswiadczyc
    a to zaklucie serducha doskonale rozumiem :/ i to nie tak ze komus sle zyczymy tylko ciagle pytanie dlaczego nie ja :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Red rozumiem
    dltego ze ja juz poczulam kruszyne pod sercem i wiem co to znaczy jeszcze bardziej mi zal ze tego juz moge ponownie nie doswiadczyc
    a to zaklucie serducha doskonale rozumiem :/ i to nie tak ze komus sle zyczymy tylko ciagle pytanie dlaczego nie ja :/
    Dokładnie... Dlaczego...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;pamietam jak mnie zakulo jak dowiedzialam sie ze meza kuzyn zostanie drugi raz tata, jak mi to moj powiedzial musialam wyjsc z pokoju bo w oczach lzy

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 04:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ;pamietam jak mnie zakulo jak dowiedzialam sie ze meza kuzyn zostanie drugi raz tata, jak mi to moj powiedzial musialam wyjsc z pokoju bo w oczach lzy
    Miałam wtedy podobnie... :-|

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry słonca
    Redzik <3

ja wlasnie kawke robie i grzecznie siedze przed kompem w pracy
    od dzis termo idzie w pizdu :) ovu mam wyznaczona i nic mnie wiecej nie obchodzi

poza tym znow pozno zasnelam bo cos kolo 2 a pobudka 5:30 dodatkowo cos mi telk nie budzi mimo ze ma ustawiony budzik

Ania_84, rybka lubią tę wiadomość

‹‹ 3645 3646 3647 3648 3649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ