X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej musze was poczytać co się dzieje u was ... natomiast ja mam padake od wczoraj wieczora i troszkę się boję ... Mam ogromne zawroty głowy tak dosłownie :( Ale tak że wczoraj przed wzięciem prysznica zachwiałam się . Przy tym boli głowa i robi mi się nie dobrze ... To dzieje się tak nagle ... nawet jak leżałam to kilka razy budziłam arka czułam się jakbym się kręciła w łóżku :/ nie wiem czy to jest normalne mam nadzieję że nie świruje mi ciśnienie :( kurde oczywiście lekkuśko się nakręciłam , teraz staram się zluzować ale mam taki kurwa niepokój dziwny w sobie :/ nie chce wam tu zawracać głowy moimi ekscesami bo macie swoje problemy tylko może miała ktoraś z was tak bo nie za bardzo wiem co robić czy przeczekać czy iść lepiej do gp

Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat :-(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Zuza
    masz mozliwosc zmierzenia cisnienia w domu?
    wiem ze zawroty glowy bywaja na poczatku ciazy, ale jezeli cos cie niepokoi to lepiej pojsc od lekarza

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu <3 strasznie mi przykro czytając to i domyślam się jak musisz się okropnie czuć z tym ... Ale czasem myślę że gorsze życie jest ze świadomością że się nie spróbowało niż spróbowało i nie wyszło ...
    Ja i tak wierzę i bardzo mocno kibicuje żeby wam się udało :* :* takich dni będziesz miała pewnie jeszcze wiele (oby nie) ale silna jesteś jak cała reszta tutaj i dasz radę , obydwoje dacie bo twój mąż pewnie czuje czasem to samo co ty ... nie poddawaj się :* :*

Kasiu , Red ściskam mocno :( <3 i wam również z całego serca kibicuję <3
    Mik <3
    Asia no ja już strasznie przejeta jestem tym ślubem twoim ale cudnie będzie wszystko :* :* :*
    Co do siostry no to jest niesprawiedliwość i skrajna nieodpowiedzialność nic więcej nie napiszę ...
    Mocno trzymam kciuki za spotkanie 1!!!!!!! <3
    Izunia <3
    Rybko bardzo dobrze widzieć Cię z takim super nastawieniem :* Taki luz potrzebny każdemu , mam nadzieję że pięknie zaowocuje ale nic nie gadam już na ten temat :* :* Dziękuję słońce :*

Cwalinka lubi tę wiadomość

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    czesc Zuza
    masz mozliwosc zmierzenia cisnienia w domu?
    wiem ze zawroty glowy bywaja na poczatku ciazy, ale jezeli cos cie niepokoi to lepiej pojsc od lekarza
    nie mam tzn taki nadgarstkowy ale on raz pokazuje 110/67 a za chwilę 170/140 albo i wyżej więc nie ufam mu a arkowi to samo więc wiem że jest już do bani ... No nie ukrywam że troszkę się martwię :/ pierwszy raz tak mam kuźwa i ręcę zimne okropnie i dreszcze mam nie wiem kurwa co mi się dzieje :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zadzwon do tego GP

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak u Ciebie ?? w pracy jesteś czy w domku ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pracy siedze
    znowu nie umialam zasnac i zasnelam cos kolo 2 a pobudka standard 5:30
    czekam niecierpliwie na wyplate, dzis kolo 18 powinna byc zeby jechac spokojnie na zakupy i ruszyc pelna para z dietka
    chce zrobic wiele rzeczy a czasu malo
    do tego ciagle nie wiem co ze mna w pracy bedzie, za 1,5 tygodnia wraca dziewczyna ktora zastepuje

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    w pracy siedze
    znowu nie umialam zasnac i zasnelam cos kolo 2 a pobudka standard 5:30
    czekam niecierpliwie na wyplate, dzis kolo 18 powinna byc zeby jechac spokojnie na zakupy i ruszyc pelna para z dietka
    chce zrobic wiele rzeczy a czasu malo
    do tego ciagle nie wiem co ze mna w pracy bedzie, za 1,5 tygodnia wraca dziewczyna ktora zastepuje
    :/ denerwujesz się w środku dlatego tak ehhh kurde bo też się nie umieją określić albo w jedną albo w drugą może ty coś zagadaj że po prostu chciałabyś wiedzieć na czym stoisz , jaka jest twoja sytuacja itd. ?? może coś by Ci powiedzieli chamy :/

Zadzwoniłam na 14:20 mam przyjść

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia.zuzia wrote:
    :/ denerwujesz się w środku dlatego tak ehhh kurde bo też się nie umieją określić albo w jedną albo w drugą może ty coś zagadaj że po prostu chciałabyś wiedzieć na czym stoisz , jaka jest twoja sytuacja itd. ?? może coś by Ci powiedzieli chamy :/

Zadzwoniłam na 14:20 mam przyjść
    problem w tym ze to nie zalezy tylko od tych bezposrednio nade mna a rowniez nad nim dyrektorka decyduje a nad nia prezes wiec czekam dzis chcialam znowu zagdac ale moj keirownik lata w te i wewte

idz idz uspokoisz sie

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    problem w tym ze to nie zalezy tylko od tych bezposrednio nade mna a rowniez nad nim dyrektorka decyduje a nad nia prezes wiec czekam dzis chcialam znowu zagdac ale moj keirownik lata w te i wewte

idz idz uspokoisz sie

acha :/ no to zostaje czekać jak zawsze ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powinnam sie przyzwyczaic do czekania, ale chyba to nie takie proste

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    powinnam sie przyzwyczaic do czekania, ale chyba to nie takie proste
    no domyślam się że nie ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak poza tym jak sie czujesz oprocz tych zawrotow?

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a tak poza tym jak sie czujesz oprocz tych zawrotow?
    tak normalnie od czasu do czasu coś zakuje jakaś zachciewajka się włączy ale tak to chyba każdy ma ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jakie zachciewajki juz mialas?

ja w ciazy mialam tylko raz zachciewajke, zachcialo mi sie lodow o 23 ale mezus nie spelinil

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a jakie zachciewajki juz mialas?

ja w ciazy mialam tylko raz zachciewajke, zachcialo mi sie lodow o 23 ale mezus nie spelinil

słodkie zawsze lubiłam ale teraz to przesada , od samego rana siedzę w "cukrze" batoniki cukierki ciasteczka

mój mąż pewnie też by nie spełnił o 23 jakby musiał gdzieś jechać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzik uwazaj na cukier, ostroznie z nim co za duzo to nie zdrowo
    moj nie mial daleko moze 500m :P

Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    staram się dzisiaj jeszcze nie zjadłam cukru bo też mi arek nawkręcał że cukier jem pewnie mi skacze a bo to tamto , facet cie nie wesprze jeszcze bardziej mnie dobijał swoimi morałami :P

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    im bliżej tym gorzej :P

• rybka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie <3 asha niema sprawiedliwosci na tym swiecie oj niema...zuza dobrze ze zadzwonilas do lekarza lepiej dmuchac na zimne mam nadzieje ze zrezygnowalas z tego lotu samolotem :-/ ale decyzja jest tylko twoja..sorrki ze zniklam bez pozegnania ale pocwiczylam juz se troszke mam tylko nadzieje ze moj zapal mnie nieopusci i bede trzymala fason dietowy ;-) zapuscilam sie za duzo bylam taka fajna laska i musze do tego wrocic niewidze innej opcji ;-D buziaczki moje kochane...<3

Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość

‹‹ 3647 3648 3649 3650 3651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ