Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
hej musze was poczytać co się dzieje u was ... natomiast ja mam padake od wczoraj wieczora i troszkę się boję ... Mam ogromne zawroty głowy tak dosłownie Ale tak że wczoraj przed wzięciem prysznica zachwiałam się . Przy tym boli głowa i robi mi się nie dobrze ... To dzieje się tak nagle ... nawet jak leżałam to kilka razy budziłam arka czułam się jakbym się kręciła w łóżku nie wiem czy to jest normalne mam nadzieję że nie świruje mi ciśnienie kurde oczywiście lekkuśko się nakręciłam , teraz staram się zluzować ale mam taki kurwa niepokój dziwny w sobie nie chce wam tu zawracać głowy moimi ekscesami bo macie swoje problemy tylko może miała ktoraś z was tak bo nie za bardzo wiem co robić czy przeczekać czy iść lepiej do gpKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
nick nieaktualny
-
Aniu strasznie mi przykro czytając to i domyślam się jak musisz się okropnie czuć z tym ... Ale czasem myślę że gorsze życie jest ze świadomością że się nie spróbowało niż spróbowało i nie wyszło ...
Ja i tak wierzę i bardzo mocno kibicuje żeby wam się udało :* :* takich dni będziesz miała pewnie jeszcze wiele (oby nie) ale silna jesteś jak cała reszta tutaj i dasz radę , obydwoje dacie bo twój mąż pewnie czuje czasem to samo co ty ... nie poddawaj się :* :*
Kasiu , Red ściskam mocno i wam również z całego serca kibicuję
Mik
Asia no ja już strasznie przejeta jestem tym ślubem twoim ale cudnie będzie wszystko :* :* :*
Co do siostry no to jest niesprawiedliwość i skrajna nieodpowiedzialność nic więcej nie napiszę ...
Mocno trzymam kciuki za spotkanie 1!!!!!!!
Izunia
Rybko bardzo dobrze widzieć Cię z takim super nastawieniem :* Taki luz potrzebny każdemu , mam nadzieję że pięknie zaowocuje ale nic nie gadam już na ten temat :* :* Dziękuję słońce :*Cwalinka lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Cwalinka wrote:czesc Zuza
masz mozliwosc zmierzenia cisnienia w domu?
wiem ze zawroty glowy bywaja na poczatku ciazy, ale jezeli cos cie niepokoi to lepiej pojsc od lekarza
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw pracy siedze
znowu nie umialam zasnac i zasnelam cos kolo 2 a pobudka standard 5:30
czekam niecierpliwie na wyplate, dzis kolo 18 powinna byc zeby jechac spokojnie na zakupy i ruszyc pelna para z dietka
chce zrobic wiele rzeczy a czasu malo
do tego ciagle nie wiem co ze mna w pracy bedzie, za 1,5 tygodnia wraca dziewczyna ktora zastepuje -
Cwalinka wrote:w pracy siedze
znowu nie umialam zasnac i zasnelam cos kolo 2 a pobudka standard 5:30
czekam niecierpliwie na wyplate, dzis kolo 18 powinna byc zeby jechac spokojnie na zakupy i ruszyc pelna para z dietka
chce zrobic wiele rzeczy a czasu malo
do tego ciagle nie wiem co ze mna w pracy bedzie, za 1,5 tygodnia wraca dziewczyna ktora zastepuje
Zadzwoniłam na 14:20 mam przyjśćKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualnyZuzia.zuzia wrote:denerwujesz się w środku dlatego tak ehhh kurde bo też się nie umieją określić albo w jedną albo w drugą może ty coś zagadaj że po prostu chciałabyś wiedzieć na czym stoisz , jaka jest twoja sytuacja itd. ?? może coś by Ci powiedzieli chamy
Zadzwoniłam na 14:20 mam przyjść
idz idz uspokoisz sie -
Cwalinka wrote:problem w tym ze to nie zalezy tylko od tych bezposrednio nade mna a rowniez nad nim dyrektorka decyduje a nad nia prezes wiec czekam dzis chcialam znowu zagdac ale moj keirownik lata w te i wewte
idz idz uspokoisz sie
acha no to zostaje czekać jak zawsze ...Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a jakie zachciewajki juz mialas?
ja w ciazy mialam tylko raz zachciewajke, zachcialo mi sie lodow o 23 ale mezus nie spelinil
słodkie zawsze lubiłam ale teraz to przesada , od samego rana siedzę w "cukrze" batoniki cukierki ciasteczka
mój mąż pewnie też by nie spełnił o 23 jakby musiał gdzieś jechaćCwalinka lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Zuzik uwazaj na cukier, ostroznie z nim co za duzo to nie zdrowo
moj nie mial daleko moze 500mCwalinka lubi tę wiadomość
Witam ponownie asha niema sprawiedliwosci na tym swiecie oj niema...zuza dobrze ze zadzwonilas do lekarza lepiej dmuchac na zimne mam nadzieje ze zrezygnowalas z tego lotu samolotem ale decyzja jest tylko twoja..sorrki ze zniklam bez pozegnania ale pocwiczylam juz se troszke mam tylko nadzieje ze moj zapal mnie nieopusci i bede trzymala fason dietowy zapuscilam sie za duzo bylam taka fajna laska i musze do tego wrocic niewidze innej opcji buziaczki moje kochane...
Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość