Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:Witam ponownie asha niema sprawiedliwosci na tym swiecie oj niema...zuza dobrze ze zadzwonilas do lekarza lepiej dmuchac na zimne mam nadzieje ze zrezygnowalas z tego lotu samolotem ale decyzja jest tylko twoja..sorrki ze zniklam bez pozegnania ale pocwiczylam juz se troszke mam tylko nadzieje ze moj zapal mnie nieopusci i bede trzymala fason dietowy zapuscilam sie za duzo bylam taka fajna laska i musze do tego wrocic niewidze innej opcji buziaczki moje kochane...
Dużo nad tym myślałam i raczej zrezygnuję smutno mi że się nie zobaczę z familią ale życie w życiu jest ważniejszeCwalinka lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Dziewczynki
ja ciągle chora, nie poszłam dziś do pracy, już mnie to wkurza.
tez mam zamiar nie wpierdalać teraz mi to nawet wychodzi, bo nie mam na nic apetytu. od kaszlu mi ciągle niedobrze.
tak właśnie zauważyłam, że już rok starań za mną i dupa ciągle. jedno dobre, udało mi się samca na badanie nasienia namówić, będę dzwonić w tym tyg jeszcze do kliniki się umówić. badanie komputerowe + posiew to chyba takie optymalne badanie co??
Całuję Was Kochane :*mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
grosiek wrote:dzień dobły......
ja tak chciałam zapukać i zapytać, czy ponownie przyjmiecie zbłąkanego wędrowca
Ashku ???? przyjmiesz cymulkę ponownie?
Cymus??? To ty????
Gdzie zes byla do piczy jak zyjesz kobito??? Co to za grosiek?
Zuza jak nie jedziesz do pl to tulam i popieram ...dobra decyzja z tym kreceniem w glowie to chcialabym powiedziec ze norma ale kazda kobitka jest inna i chuj go tam wie lepiej sprawdzic
Miki...co nic nie napisalas tylko lubisz i lubisz hahahah cholero ty ...sie kanalami szlajasz
Ja dalej czyatam, a potem do szpitala ale podczytuje jak widacCwalinka, grosiek, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Cymus??? To ty????
Gdzie zes byla do piczy jak zyjesz kobito??? Co to za grosiek?
to sem ja
mały come back w nowej odsłonie stęskniłam się za moimi kochanymi psiapsiółkami, fb nie wystarcza....
a z racji tego, że chcę być anonimowa bardziej- jest grosiekAsha lubi tę wiadomość
Rym-cym-cym... reaktywacja |GANG18+| -
Siemka laski
Ashku nie mam jak pisać, bo mnie robotą zawalili miło po powrocie
Cymuś gdzieś Ty się podziewała? Nie musiałaś się przypominać, od razu Cię po tej kropie poznałam choć ta czerwień wali po oczach konkretnie...zielony mnie się bardziej podobał -
grosiek wrote:to sem ja
mały come back w nowej odsłonie stęskniłam się za moimi kochanymi psiapsiółkami, fb nie wystarcza....
a z racji tego, że chcę być anonimowa bardziej- jest grosiek
Tesknilam pikne zdjecie na fb wstawilas
Nie uciekaj juz tak please...co u ciebie? Jakies projekty nowe ??? -
mik82 wrote:Siemka laski
Ashku nie mam jak pisać, bo mnie robotą zawalili miło po powrocie
Cymuś gdzieś Ty się podziewała? Nie musiałaś się przypominać, od razu Cię po tej kropie poznałam choć ta czerwień wali po oczach konkretnie...zielony mnie się bardziej podobał
A to cholery tak od nowego roku !!!! Porazka...czekalam na ciebie przedwczoraj wieczoraemmik82 lubi tę wiadomość