Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:A to cholery tak od nowego roku !!!! Porazka...czekalam na ciebie przedwczoraj wieczoraem
Będę zaglądać do Was dziewczynki częściej...obiecuję...takie postanowienie noworoczne ...a Ty daj znać jak po wizycie -
zielona kropa będzie, jak się nastawię na zielono bardziej- czyta- rozdawanie kropek zielonych dla laseczek z ovu
mikuś- a tak się szlajałam tu i tam..... walczyłam ze sobą mocno.... ale jest nowy rok i nowe postanowienia, nowe pozytywne myślenie
Ashku- dziękuję Ci słońce moje :* tęskniłam, wiesz???mik82, Asha lubią tę wiadomość
Rym-cym-cym... reaktywacja |GANG18+| -
Rozumiem Kochana...tutaj trochę lasek zniknęło ale jest kilka nowych fajnych dziewczynek Cieszę się że jesteś
Asiaaaaaaaaa....kurwa ile można w szpitalu siedzieć...cho no tu, mów co i jak?Asha, grosiek lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny musiałam odespać . Byłam u lekarza nic mi nie będzie ale mam zwracać uwagę kiedy mi się dzieją takie rzeczy bo jak się będzie powtarzać to będzie musiał mnie kierować dalej . Ciśnienie w porządku morfologia też dobra .
Powiedział że mam pić więcej wody bo jak nie piję a organizm ciężej pracuje to też może być objaw odwodnienia . Także rzucam herbatę od teraz no musze to zmienić a ciężko . Z wodą się pokłóciłam już dawno nie lubię pić po prostu dla mnie katorga wypić kilka szklanek wody może śmiesznie brzmi ale tak mam
Asia dawaj znać jak tam wizyta ??
Jak wam dzień mija ??
Ja się tak wyspałam że bankowo w nocy będę siedziećAsha, mik82 lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
dotik wrote:Witam Dziewczynki
ja ciągle chora, nie poszłam dziś do pracy, już mnie to wkurza.
tez mam zamiar nie wpierdalać teraz mi to nawet wychodzi, bo nie mam na nic apetytu. od kaszlu mi ciągle niedobrze.
tak właśnie zauważyłam, że już rok starań za mną i dupa ciągle. jedno dobre, udało mi się samca na badanie nasienia namówić, będę dzwonić w tym tyg jeszcze do kliniki się umówić. badanie komputerowe + posiew to chyba takie optymalne badanie co??
Całuję Was Kochane :*
:* :* Super że będzie się badał mężczyzna twój
Dasz radę Dotik , kuruj się kochana :* :* :* :* :* :* Zdrowiej szybciorem !Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Hey laseczki...dopiero weszlam spoznila sie babeczka ale...w picze kobitka dalo rade pogadac , wiec jak juz widzialam ze kuma czacze hahah ze sie boje i ze faktycznie to ivf to u mnie nie bardzo to pytam czy by nie wypisala skierowania na iui gdzie indziej a ta ze spoko, napisze list do tego mojego lekarzyny z rekomendacja na iui i jak sie tutaj u nas nie da to nawet do Londynu zeby nas wyslali ...dala mi swoj numer i email i jakby cos sie dzialo to mam walic jak w dym....mowilam jej o kwasie foliowym ze kurwa na stala receptemi nie wypisali to zadzwonila do mnie do gp i zagadala i mam juz na stale kwas 5 mg tak jak byc powinno w koncu mowila tez ze jak zajde to odrazu mam do niej dzwonic i ona cala brygade lekarzy i opieke zalatwiac bedzie i badania i wszystko troche mi sie polepszylo....i nie zapomnialam oczywiscie skomentowac ze juz powinnam sie z nia spotkac z 10 lat temu, ale nikt mnie nie wyslal nastepne spotkanie za 4 miesiace..jezeli nic sie nie wydarzy wczesniej
To tak z grubszamik82, Cwalinka, Zuzia.zuzia, dotik, Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
grosiek wrote:zielona kropa będzie, jak się nastawię na zielono bardziej- czyta- rozdawanie kropek zielonych dla laseczek z ovu
mikuś- a tak się szlajałam tu i tam..... walczyłam ze sobą mocno.... ale jest nowy rok i nowe postanowienia, nowe pozytywne myślenie
Ashku- dziękuję Ci słońce moje :* tęskniłam, wiesz???
Kochana ale zaczynasz starania na nowo czy gdzie jestes teraz? -
Asia to piknie po wizycie....miodzio...cudaśnie i wreszcie to o co walczyłaś no morda mnie się cieszy jak cholera...będziemy razem z brzuchami chodzić hahaha...to kiedy możesz mieć szansę na tą iui?
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Zyjez po robocie???
-
mik82 wrote:Asia to piknie po wizycie....miodzio...cudaśnie i wreszcie to o co walczyłaś no morda mnie się cieszy jak cholera...będziemy razem z brzuchami chodzić hahaha...to kiedy możesz mieć szansę na tą iui?
To ze ona popiera to jeszcze nie znaczy ze dostaniemy
Nie wiem kochana mus czekac znowu ale dobrze ze popiera i widzi dlaczego iui ma wiekszy sensZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:To ze ona popiera to jeszcze nie znaczy ze dostaniemy
Nie wiem kochana mus czekac znowu ale dobrze ze popiera i widzi dlaczego iui ma wiekszy sens -
Asha wrote:Ale biopsje ci beda robic o kurwa
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość