Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No wiadomo ze napisze, ale to pewnie jeszcze pare miesiecy
Zuzia.zuzia, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Na samo podjecie decyzji...a potem czekac mus na miejsce w szpitalu na iui...wiec tak koniec roku bym obstawiala
-
Asha wrote:No mus...tylko noe wiadomo jeszcze na co, ale mus hahahahah
-
mik82 wrote:no wiadomo na co...na pozytywną decyzję odnośnie iui ...trzeba się łapać czegoś pozytywnego bo inaczej to zwariować idzie
Niby tak, ale ja juz to jakos tak z dystansem teraz...moze dlatego ze ten slub jest...nie wiem....olewke mam calkowita szczerze mowiac az sie sobie dziwie troche ale podobie mi siemik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Niby tak, ale ja juz to jakos tak z dystansem teraz...moze dlatego ze ten slub jest...nie wiem....olewke mam calkowita szczerze mowiac az sie sobie dziwie troche ale podobie mi sie
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha no super !!! wiem że to prawie nic nie znaczy dla Was ale w końcu ruszacie z jakimiś pozytywnymi wiadomościami to oby tak szło już do końca kochana !!! Bardzo się cieszę
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Cwalinka wrote:czesc
ja bylam na zakupach
Asha ciesze sie ze trafilas na babeczke w picze i ze da rekomendacje i z tym kwasem foliowym superanckoZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:ale ja też tak mam....nawet mnie nie ruszyło jak mi powiedział że mam torbiel i przerwa musi być co nie zmienia faktu że nawet jak olewam temat to i tak ciągle chce drugiego dziecka więc jakieś drobne pozytywy się przydają a Tobie 7 dni zostało lalalalala....będę pić we wtorek kiedy synuś zjeżdża do Ciebie?
W srode kochana , w srode o 11 , waszej 12 synus w poniedzialek zjezdza, ojciec we wtorek a my jedziemy w sobote popoludniu w niedziele mielismy jechac no ale jak zwykle sie zmienilo hahahha
No mam nadzieje ze wypijecie nasze zdrowie tutaj razemZuzia.zuzia, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuzia.zuzia wrote:Asha no super !!! wiem że to prawie nic nie znaczy dla Was ale w końcu ruszacie z jakimiś pozytywnymi wiadomościami to oby tak szło już do końca kochana !!! Bardzo się cieszęCwalinka wrote:czesc
ja bylam na zakupach
Asha ciesze sie ze trafilas na babeczke w picze i ze da rekomendacje i z tym kwasem foliowym superancko
Dziekuje kochane mojeZuzia.zuzia, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:W srode kochana , w srode o 11 , waszej 12 synus w poniedzialek zjezdza, ojciec we wtorek a my jedziemy w sobote popoludniu w niedziele mielismy jechac no ale jak zwykle sie zmienilo hahahha
No mam nadzieje ze wypijecie nasze zdrowie tutaj razemAsha, Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Asha wrote:W srode kochana , w srode o 11 , waszej 12 synus w poniedzialek zjezdza, ojciec we wtorek a my jedziemy w sobote popoludniu w niedziele mielismy jechac no ale jak zwykle sie zmienilo hahahha
No mam nadzieje ze wypijecie nasze zdrowie tutaj razem
to jeszcze się synem przed ślubem nacieszysz piknie....a wyjazd do Wenecji kiedy?
Asha, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:no teraz załapałam że 14 to środa...przecież Ci odliczam
to jeszcze się synem przed ślubem nacieszysz piknie....a wyjazd do Wenecji kiedy?
Tez w srode, zaraz po slubie jest obiad a po obiedzie wenecja aaaaaaaaaaaaaaZuzia.zuzia, Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość