Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien doberek
ja dzis z ciut lepszym humorem..bo mamy pierwsze spotkaniexz oriflema .. i wreszcie posiedze sobie z dziewczynami i pogadamy o sobie i o niczyminnym
od rana oczywiscie klikam i wpisuje ;/
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:biedna, mietki sie napij
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka kochane co tam slychac?? aniu ciesze sie ze dzis lepszy nastroj cwalinko moze budzik dzwoni a ty go wylanczasz ze zmeczenia ??? zuza jak sie slonko czujesz??
redka rozumie cie doskonale tyle ze ja mam wiecej juz latek..tak poczulam co to jest nosic pod sercem nowe zycie ale mam dol nieraz bo dlaczego ja moge miec tylko jedno skoro kolezanki maja przewaznie od trzech wzwyz dlaczego innym sie udaje a nam nie??? jest nieraz placz bo kolezanka w ciazy,bo kuzynka jedna druga w ciazy bo...z calego serdca zycze ci dzidziusia naprawde i nieznikaj prosze nieznikaj badz tu dalej poprostu widze ze duzo z was siada juz psychika musimy pisac o wszystkim ja jak niemierze nie analizuje sluzu dni plodnych itp.jest mi o niebo lepiej..seks byl bo chcielismy...i moze z tad ten moj zajefajny humor??moze mam humor bo mam inne cele teraz postawione?? dieta,praca i porzadek z sama soba zrobic cos tylko dla siebie...
mikus zgadzam sie z toba trzeba wyluzowac ale nie na sile kazda musi do tego sama dojrzec,nabrac sily...
asha odezwij sie co u ciebie??? ile to jeszcze do slubu dni??? kiedy pijemy
amelko
izus jak sie czujesz?? jak zdrowko jak samopoczucie??
mamutek wroc...
dotikuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 08:00
Cwalinka, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:czesc Rybciu
wiesz co czasem bym pewnie wylaczyla ale zeby nie pamietac ze dzwonil? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj ie slonca
Widze humory padly dziebko wczoraj ale nie dziwie sie, ja tez juz jestem zmeczona i tez wkurwiona tym ze sprawiedliwosci zadnej nie ma, ja sie dowiedzialam na swieta , ze moja cioteczna siostra, ktora dzieci nie powinna miec bo ma schizofr enie, zaszla po raz drugi w ciaze, pierwszym razem poronila bo prochy odstawila, nawet jak urodzi to sie tym dzieckiem nie zajmie albo jej zabiora kurwa mac....i jakie to zycie...jest na prochach i wyjebane ma, ale zaszla szkoda slow co prawda to moja siostra, zle jej nie zycze ale dla jej i dobra dziecka w ciazy byc nie powinna a tu prosze rece mi opadaja, odechciewa mi sie....wiecsie nie dziwie ze wam tez
Zmieniajac temat..ja za tydzin juz bede sie stresowac hahahhaha srac po gadkach hahahah
Zaczytalam sie w ksiazce i dlatego sie nie odzywam bo czytam od wczoraj i chce skonczyc juz bo dobra jest dzisiaj na spotkanie jeszcze z ta od epilepsji na 16
Buziaczki dla wszystkichCwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny