Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka mozesz podac reke mojemu M
jak robil bardzcz cze4rwony to zostawil gotujace sie buraki na kuchni no i efekt smazonych buraczkow gotowy
Zuza za dobre wynikiCwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecie dziewczyny doszlam do wniosku ze koncze w tym cyklu z mierzeniem temp
sama starac sie nie chce
po prostu oleje to i wszystko mam dosc oczekiwania na cud az moj maz zechce rownie mocno starac sie jak ja
ogolnie starania obecnie rozpierdalaja mnie od srodka, dosc tego -
Cwalinka wrote:wiecie dziewczyny doszlam do wniosku ze koncze w tym cyklu z mierzeniem temp
sama starac sie nie chce
po prostu oleje to i wszystko mam dosc oczekiwania na cud az moj maz zechce rownie mocno starac sie jak ja
ogolnie starania obecnie rozpierdalaja mnie od srodka, dosc tegoKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualnydzieki Zuzolku
ale nie mozna starac sie za bardzo, bo to tylko gorzej mi robi
czuje ze przez to wszystko inne mnie przeszkadza, nawet wlasne dziecko mi przeszkadza wiec pora skupic sie na sobie i tylko sobie bo szczesliwa ja to szczesliwi inniRedhotka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ogolnie czuje sie nieszczesliwa a ja nie chce sie tak czuc, nie chce ciagle czekac na cos co moze nie dac mi poczucia tego szczescia.
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:dla siebie to chce w koncu schudnac
ogarnac piwnice
zrobic swoj kacik z maszynaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:dzieki Zuzolku
ale nie mozna starac sie za bardzo, bo to tylko gorzej mi robi
czuje ze przez to wszystko inne mnie przeszkadza, nawet wlasne dziecko mi przeszkadza wiec pora skupic sie na sobie i tylko sobie bo szczesliwa ja to szczesliwi inniCwalinka lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
hejka zuzinka amelko wiem ze zagladasz napisz prosze co u ciebie ania mocno kciukam za twoja wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&& asha dotiku redka mamutek wroc do nas izunia jak samopoczucie?? mikus
cwalinko kochana masz racje niemierz juz i sobie odpocznij jak ja sie poddalam moj zaczal walczyc a moze wlasnie taki luz taki odpoczynek jest wam potrzebny tule cie mocno ide udawac ze robie obiad hihi jakas chodze ostatnio jak nie zchlana to usmiechnieta bez powodu kuku na muniu to sie nazywa i zarazam was moim zajebistym humorkiem wpadne se pozniej jeszcze do was moze a moze nie pappap milego dnia kochane !!!!Cwalinka, Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość