Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniu tulam i również uważam, że nie powinnaś żałować tego co powiedziałaś... Strach ma wielkie oczy, a tu się ujawnił dopiero teraz, bo teraz to wszystko jest tak blisko... Kobiety myślą szeroko, analizują i starają się przewidywać przyszłość, czego nie mają w zwyczaju mężczyźni... On się teraz zastanowi nad przyszłością i przyzna rację. Zrobi to dla siebie, a nie dlatego bo Cię kocha (to ten zdrowy egoizm). Tulam słońce! :-*
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam z ranca
zaraz kawusie ide sobei robic
Aniu moim zdaniem bardzo dobrze sie stalo ze wybuchlas, ze w koncu powiedzialas mu o wszystkich swoich odczuciach i emocjach, a on mysle sie po prostu przestraszyl po rozmowie z mama, porozmawiacie na spokojnie i ustalicie wszystkorybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka
asha mocno kciukam by plecy przestaly bolec &&&&&&&&&&&&&&&&
ania moim zdaniem tez dobrze powiedzialas(tez bo zgadzam sie z dziewczynkami ) potrzebne bylo ci takie wyrzucenie swoich uczuc odczuc lekow itp.przeciez ty tez sie boisz nie tylko on.. jestem z toba
redka co u ciebie wpadnij na dluzej na forum
mikus ja musze do kazdej zawsze kontrolnie zajrzec
cwalinko bardzo mi slonko przykro z powodu zwolnienia z pracy ale hm...zgadzam sie z asha to moze znak ze masz otworzyc swoja dzialalnosc
izus gdzie ty ze cie niema???
amelko zuzinko
mamutek to ze tam gdzies sie poklocilas byla wymiana zdan inna nie znaczy ze masz zniknac tez tu dalej pisz co u ciebie
dotik no gdzie ty kurka bela
u nas od wczoraj wieje bardzo mocno i ma tak wiac przez najblizsze dni nielubie
co u was???Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 08:17
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hey Rybka, ty mow mow lepiej co u ciebie, bo u nas to wiesz co slychac
jak twoje plecki bola mniej???Cwalinka lubi tę wiadomość