Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No po przyjezdzie to dopiero bede wkurwa miec hahha tyle prania i wogole hahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:11
Asha lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Hej kochane ja tylko dzis szybko napidze ze rozm z mezem i powiedzial mi ze do momentu rizm z mama on byl bardzo nsdtaeiony na biopsje i po pristu sue orzestraszyl dodatkowo ja dzis od rana prokuratura,nfz praca w drodze do prokuratury ryczalam w drodze do pracy tez w pracy po katach sie chowalam bo ryczalam z twgo wszystkiego nic nie zjadlam keb mnie rozvolal przywotalam klozet gębą poznie druga strons wrocilam i cale szczescie ze michak od razu wrocil po pracy zauwazyl ze cos jest nie tak przeprosil ze zafundowal nam taki stres zrobil mi jefzrnie pozniej gadalismy o wdzystkich mozliwoaviach madzych przemysleniach i wogole lpozjiejna luziei ze smiechem wspominalismy pierwsze miesiace naszek znsjpmosci i takie tam pozniek do stomatologa a teraz oglafalismy film nie wchodzilam bo chcialam poswiecic ten czas nam moze jitro uda mi sie siasc z kawa i na spokojnie wsio przeczytac
Dziekuje ze jestescieAsha, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej kochane ja tylko dzis szybko napidze ze rozm z mezem i powiedzial mi ze do momentu rizm z mama on byl bardzo nsdtaeiony na biopsje i po pristu sue orzestraszyl dodatkowo ja dzis od rana prokuratura,nfz praca w drodze do prokuratury ryczalam w drodze do pracy tez w pracy po katach sie chowalam bo ryczalam z twgo wszystkiego nic nie zjadlam keb mnie rozvolal przywotalam klozet gębą poznie druga strons wrocilam i cale szczescie ze michak od razu wrocil po pracy zauwazyl ze cos jest nie tak przeprosil ze zafundowal nam taki stres zrobil mi jefzrnie pozniej gadalismy o wdzystkich mozliwoaviach madzych przemysleniach i wogole lpozjiejna luziei ze smiechem wspominalismy pierwsze miesiace naszek znsjpmosci i takie tam pozniek do stomatologa a teraz oglafalismy film nie wchodzilam bo chcialam poswiecic ten czas nam moze jitro uda mi sie siasc z kawa i na spokojnie wsio przeczytac
Dziekuje ze jestescie
-
Ania_84 wrote:Hej kochane ja tylko dzis szybko napidze ze rozm z mezem i powiedzial mi ze do momentu rizm z mama on byl bardzo nsdtaeiony na biopsje i po pristu sue orzestraszyl dodatkowo ja dzis od rana prokuratura,nfz praca w drodze do prokuratury ryczalam w drodze do pracy tez w pracy po katach sie chowalam bo ryczalam z twgo wszystkiego nic nie zjadlam keb mnie rozvolal przywotalam klozet gębą poznie druga strons wrocilam i cale szczescie ze michak od razu wrocil po pracy zauwazyl ze cos jest nie tak przeprosil ze zafundowal nam taki stres zrobil mi jefzrnie pozniej gadalismy o wdzystkich mozliwoaviach madzych przemysleniach i wogole lpozjiejna luziei ze smiechem wspominalismy pierwsze miesiace naszek znsjpmosci i takie tam pozniek do stomatologa a teraz oglafalismy film nie wchodzilam bo chcialam poswiecic ten czas nam moze jitro uda mi sie siasc z kawa i na spokojnie wsio przeczytac
Dziekuje ze jestescieKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Asha wrote:A co z tym kreceniem w glowie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:19
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Zuzia.zuzia wrote:no właśnie jak mnie zaczyna boleć to mam takie chwilowe zachwiania nie wiem jak to opisać za bardzo . Normalnie jakby mna ktoś tak wstrząsnął a ból zazwyczaj przy skroniach takich kilka silniejszych zakłóć i spokój
Czesto to masz?
W jakis specyficznych sytuacjach? -
Asha wrote:Mowilas o tym poloznej?Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat