Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzia.zuzia wrote:do gp poszłam w środę i lekarz mi powiedział że mam wody dużo pić odpoczywać i zapisywać w jakich momenatch mi się dzieje jak nie będzie poprawy albo dojdzie co innego to mam wrócić
No i picie wody pomaga?
Ile razy w ciagu dnia ci sie to zdarza? -
staram się nie myśleć tak o tym i jak zacznie się coś dziać to się kładę
nie wiem jakie aspiryna daje skutki uboczne ale ja nigdy jej nie zażywałam teraz jak mi przepisała to jest pierwszy raz ale nie wiem czy to może być po niej . Lekarzyna twierdzil że mało prawdopodobneKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Zuzia.zuzia wrote:staram się nie myśleć tak o tym i jak zacznie się coś dziać to się kładę
nie wiem jakie aspiryna daje skutki uboczne ale ja nigdy jej nie zażywałam teraz jak mi przepisała to jest pierwszy raz ale nie wiem czy to może być po niej . Lekarzyna twierdzil że mało prawdopodobne
Co masz na mysli ...zacznie sie cos dziac? Jak cie glowa zaczyna bolec? Czy czujesz cos jeszcze? -
Asha wrote:Co masz na mysli ...zacznie sie cos dziac? Jak cie glowa zaczyna bolec? Czy czujesz cos jeszcze?Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
Asha wrote:No to podczas kapieli jest duszno..jest ci goraco...to jest niebezpieczne
Ja bym poszla do neurologa
A Asia wiesz z resztą sama , jak sobie prywatnie nie pojdziesz to od nich nic ... Nie chcę panikować ale chciałabym se pożyć dr gogle nawet nie otwieram choć czasem kusiKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Zuzia.zuzia wrote:no ja bym chciała isc ale widzisz to nie jest problem bo to objaw ciązy jest
A Asia wiesz z resztą sama , jak sobie prywatnie nie pojdziesz to od nich nic ... Nie chcę panikować ale chciałabym se pożyć dr gogle nawet nie otwieram choć czasem kusi
Nie otwieraj...a prywatnie nie mozesz isc?