Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:"jesczez dzis mnie na koniec dnia tesc wkurwil.. Michal pszedl mu dokladnie powiedziec o co chodzi z tym zabiegiem bo nie chcial sie przy innych pytac..michal poszeld do niego do pokoju opowiedzial ja siedzialam z tesciowa w kuchni i gadalysmy Michal przychodzi mama sie pyta i jak tam ojciec zareagowal..a michal ..no powiedzial z epo co mi to z emnie zarazaa zyms.. ze przeciez moglbym Anie wyslac do brata jego ( notabene tego co stawia na piedestale) a Michal by wychowal jak swoje..nozesz kurwosci bedzie moja macica rozporzadzal ;/ ale to juz pomijam..jak mozna tak wlasnemu synowi powiedziec czy on nie pomyslal jak on sie poczul ;/"
przepraszam ze przeklejam ale juz nie che mi sie pisac jeszcze raz
mam bardzo inteligentego tescia ;P -
moj michal powiedzial mu ak :
Ania by sie nigdy nie zgodzila..bo chcemy walczyc o nasze wspolne dziecko .. i nie isc na latwizne.. a dwa ..nigdy by nie chciala puscic mnie na boku i to jeszcze z nim..i wyszedlAsha, rybka, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:moj michal powiedzial mu ak :
Ania by sie nigdy nie zgodzila..bo chcemy walczyc o nasze wspolne dziecko .. i nie isc na latwizne.. a dwa ..nigdy by nie chciala puscic mnie na boku i to jeszcze z nim..i wyszedlAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:moj michal powiedzial mu ak :
Ania by sie nigdy nie zgodzila..bo chcemy walczyc o nasze wspolne dziecko .. i nie isc na latwizne.. a dwa ..nigdy by nie chciala puscic mnie na boku i to jeszcze z nim..i wyszedl
Masakra
Ale wogole co to kurwa za pomysl jest ze sperma od brejdaka ja nie rozumiemRedhotka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:bardzo chwale bardzo dobrze powiedzial a ty nic niepowiedzialas??? ja ja bym tam im pokazala