Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:wiesz co jak ty bralas slub potem ta podroz dziewczyny powoli zaczely znikac
ale przyznaje sie bez bicia ze ja tez odpuscilam owu i zaczelam diete moja wina tez moze teraz sie w koncu troszke owu bujnie
No moze ...dobrze by bylo bo to pomagarybka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale ja bym snieg chciala
A gdzie ona jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:10
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:miala odwiesc jowi do szkoly isc do urzedu pracy i na 11.20 zapisala sie do lekarza bo jej kazalam i jej mama jej kazala i grzecznie nas posluchala bola ja iks czasu plecy a z wizyta zwlekala a jak to cwalinka nasza jak jest teraz na bezrobociu w domu zasuwa za pieciu
Aha...no to dobrze ze ja wyslalyscierybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:uwielbiam cie
dziekuje
aniu mam pytanko moge moge???
ten twoj piekny kolor jaki masz na fb to jaki jest rudy?? bo sa rozne odcienie a bym se walnela taki rudawy super kolorek
a odcienie dlatego bo odrosty slabiej pokrryte heheh ) -
Ania_84 wrote:rudy tylko nie pamietam ktora farba robilam bo to bylo dawwwno temu
a odcienie dlatego bo odrosty slabiej pokrryte heheh )Ania_84 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ale mi chodzilo o odcienie rudego farb ze sa rozne aaaaa moj naturalny kolor to blond,mialam juz brazowe i teraz mam czarne ale z wielkimi odrostami musze se zakupic jakis kolorek i se walnac i sie zastanawialam czy nie wlasnie na rudy
rybka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Pamietam jak malowalas
-
rybka wrote:juz byl mus ja wyslac jakby sama nieposzla juz chcialam do jej mamy pisac na fb mowi ze ja bola a lekarza omijala,a to nie sa zarty..moj tata jak mial rwe to az chodzic niemog
Tez mam rwe i to wraca i za kazdym razem chodzic nie moge przejebane to jest, ale tego sie nie wyleczy...tylko fizjoterapia