Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja za jakies pol godz bede to powysylam swoje iak ktoras chetna to zapraszam
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja dzis zostaalm zmaltretowana przez nasze zwierzaki najpierw kotka
pozniej dwa psy..a ten maly co go maz wzial okazuje sie ze bedzie to DOG niemiecki.. wysoki na okolo 80 cm plus 30-40 kg wagi
wiecie ze on w ciagu 1,5tyg przytyl prawie 2 kg ;/rybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:woow to faktycznie maly piesek wam sie trafil
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Hejka zuzia super ze sie pokazalas Ania dziekuje za namiary twe jeszcze poprosze redke o info o swoim fb i ashe i zuzinke i dotika prosze o priv a ja poszukam u mnie troszke zmian ale brak czasu by pisac..postaram sie zajrzec dluzej w poniedzialek ale caly czas pamietam amelcio wroc do nas brakuje tu ciebie asha jak tam pisz i opowiadaj aniu faktycznie malenki piesek wam sie trafil..hihihi...redka slonko co u ciebie??dotiku odezwij sie prosze co u ciebie??
Cwalinka, amelia04072006, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny co słychać
U mnie to wiecie trochę kicha , dzisiaj byłam na kontroli . Będziemy robić genetyczne badania i kilka chorób immunologicznych . Po wykluczeniu zespółu antyfosfolipidowego mojemu lekarzowi kończą się pomysły . Ponowił skierowanie do kliniki niepłodności... Mam nadzieję że znajdą w końcu przyczynę bo ja już nie chcę się starać boję się i nie wierzę w cuda że ot tak się uda...
A tak to jeszcze złożyliśmy wniosek o kredyt na zaczęcie biznesu i w poniedziałek dostaniemy odpowiedź
No i mężu mi niespodziankę zrobił bo psiaka kupujemy kilka fotek zostawiam Facet ma ich 5
zawsze chciałam mieć maltańczyka uwielbiam te psiaki . takie małe szczurki ale plusy są nawet do torebki zmieszczę
Miłego wieczoru i udanego weekendu
Aniu piesek wam się trafił jak tralala
Ania_84, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Zuza slicznosci
ehh nomoje to bedzie bydle heheh
mnie to moj potrafi niespodzianki robic ;p
tyle ze taeraz to wykrm.. ojjj beda jazdy..ale zauwazylam ze nasz ciapek.. jest inteligentny .. juz zalapal siad , nie wchodz, zostan, najwiekszy problem mam z tm ze skacze strasznie..
ale powoli jak juz bedziemy mogli z nim na spacery wychodzic to bedzie lepiej moj M sie smieje ze jak Ciapek bedzie mial 80 cm wys.. to jak zstanie na lapach to okolo 200 cm bedzie mial i ze bez problemu przeskoczy nasza brame ;/
Zuzeczko.. trzymam kciuki niech ci porobia wszytskie badanka..kiedys mialam link od dziewczyny z naszego bociana odnosnie badan ktore warto zrobic po poronieniach, startach.. jak odnajde to ci podesle..bo serio bylam zdziwiona ze takie rzeczy moga miec wplyw.. a bylo tam sporo na ten temat ..
Rybenko juz cie mam heheh:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Ale posucha... Dziewczyny
Piszę, by wątek nam nie spadł za nisko...
pozdrawiam i tesknie za tymi chwilami kiedy nieszlo was nadrobicWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 08:04
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Witam sie kobiettki
Widze forum umiera pomalu...a szkoda bo mialo byc nie tylko o staraniach ale coz sama juz zmeczona jestem gadka o staraniach i chyba dlatego mnie nie ma, bo mimo wszystko sie do tego wraca
Co tam u was?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Witam sie kobiettki
Widze forum umiera pomalu...a szkoda bo mialo byc nie tylko o staraniach ale coz sama juz zmeczona jestem gadka o staraniach i chyba dlatego mnie nie ma, bo mimo wszystko sie do tego wraca
Co tam u was?
u mnie oki juz bylam jedna noga w niemczech niby super bo kasy by troszke wpadlo ale z drugiej strony dwa i pol miesiaca bez meza i dziecka?? moze dalabym rade ale mam miec tu prace niebawem na miejscu wiec postanowilam se zostacRedhotka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:pisz jak po slubie??jak po podrozy poslubnej
u mnie oki juz bylam jedna noga w niemczech niby super bo kasy by troszke wpadlo ale z drugiej strony dwa i pol miesiaca bez meza i dziecka?? moze dalabym rade ale mam miec tu prace niebawem na miejscu wiec postanowilam se zostac
Slub zajebiscie...wszystko sie udalo...bylo pieknie
Podroz...kurwa...podroz zycia to byla...bylo tak cudnie ze kurwa wracac nie chcielismy hahahaha wspaniale bylo
A nie mogliscie oboje wyjechac na dwa mieszki ?rybka, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość