Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Kochana dobrze ze juz zrozumial.. ale co wy za badania ze 300 zl ...
u nas komputerowe to kosz max 150 zl ;/ -
Cwalinka wrote:tak jego 130 ale moje 170 moje to AMH ktore tez w sumie moze byc potrzebne a ze musimy jechac do miasta obok na oba badania to za jednym razem lepiej
aahha bo to juz rozumiem myslalam ze tak drogo u Was ;/
eh no to oby jk najszybciej praca ruszyla za co trzymam kicui -
nick nieaktualnyAniu nie dzieki
ale szczerze zacyznam sie godzic z tym ze dziecka nie bedzie, nie dopuszczlam do mysli tego ze moj moze faktycznie byc bezplodny po urodzeniu Jowi jakis czas pozniej mial zapalenie nadjadrza iw tedy faktycznie lekarz mowil ze skutkiem tego moze byc bezplodnosc omijalam ten aspket bo czemu mielibysmy miec takiego pecha ale jednak zaczyna to byc bardzo realne -
wies ztlko jak jest taka sytuacja to wlasnie powinno sie w I kolejnosci to badani zrobic ..bo mozliwe ze wysarczyly by leki.. na pobudzenie pracy jader..
pzyklad.. dziewcyny facet bral sterydy.. doprowadzil do Azoospermi czylibraku plemnikow..odstawil sterydy, podjal leczenie i ciaza jest ..
zapalenie molo zniszczyc albo zahwiac proces spermatogenezy ale mozliwe ze jest to zachwianie czasowe.. byl od tego moemntu u urologa ??
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wies ztlko jak jest taka sytuacja to wlasnie powinno sie w I kolejnosci to badani zrobic ..bo mozliwe ze wysarczyly by leki.. na pobudzenie pracy jader..
pzyklad.. dziewcyny facet bral sterydy.. doprowadzil do Azoospermi czylibraku plemnikow..odstawil sterydy, podjal leczenie i ciaza jest ..
zapalenie molo zniszczyc albo zahwiac proces spermatogenezy ale mozliwe ze jest to zachwianie czasowe.. byl od tego moemntu u urologa ??
no ale dalej jej nie ma wiec mus powtorzyc badania i wtedy bedzie wiadomo w ktora strone isc -
Ja mysle ze nie bedzie tak zle.. moze wyniki nie beda relwelacja ale na pewno nie bedzie bezplodny wyszlo by to we wczesniejszych wynikach
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja mysle ze nie bedzie tak zle.. moze wyniki nie beda relwelacja ale na pewno nie bedzie bezplodny wyszlo by to we wczesniejszych wynikach
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:dlatego jak tylko bedzie pora beze znowu naciskac wiesz zeby wiadomo bylo co czynic dalej
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:a jak nie bedzie chcial to powiedz mu ze taka jedna skopie mu dupsko
on udaje twardziela a w srodku epwnie sie boi i tyle -
A dwa chodzi tez o jego zdrowei bo nestety ale zle wyniki naseinia sa sygnalem do teog ze u mezczyzn w organizmie cos sie dzieje
moze np brakowac mu jakis witamin..
ae dobrze mu powiedzialas i ze podkreslilas ze to nie wplynie na twoej uczucia do niegoCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:podawalm mu juz i salfazin i androvi i body max ale srednio chetnie to lykal i zawsze musialam tego pilnowac a jak mu lekarz kaze to moze inaczej do tego podejdzie
moj o dziwo ostatnio chyba sie przyzywczial ..i jak mu kupilam sieie lniane to lykaCwalinka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
my wczoraj z mezemy i znajomymi sie relaxowalismy na bilardzie pozniej pizza... matko jaka mialam chcice na piwo z sokiem malinowym.. łoooo .. no i maz musial niesttey byc kierowca bo az mi slina ciekla
pozniej pizza
dzis z rana musialam oporzadzic dwa psiaki , kotke i meza nooo raz na ruski rok moge mu zrobic sniadanko
teraz pije kawke
maz rozpala w piacu pozniej idziemy do kina albo dzis albo jutro na padingtona..
doznalam wczoraj szoku.. ide do jednego bankomatu nic nie cyzta mi karyty , drugi trzeci czwarty to samo.. dobrze ze jeszcze bank byl otwarty to poszlam..przy pani probowalam tez nic okazuje sie ze przedmna facdt takisam mial problem .. no i maja sprawdzic co to za awarie ;/Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Przepraszam was życzę wam dużo szczęścia!!!! Dziękuję za wszystko , mocno wspieram wciąż myślę o każdej z Was ja odchodzę już nie dam rady . Nie wiem co z nami będzie dalej . Nie chcę was zalewać tym wszystkim . Będę pamiętaćKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny