X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niebawem bede musiala zmykac dokonczyc zupke bo gotuje swoim i sie pomalenku szykowac na pogrzeb :-\ a w piatek 23 ide do szkoly pomoc przygotowywac na klasowy dzien babci i dziadzi :-) a co najgorsze hihi musze upiec placka tez a jak sie staram to dupa zakalec wychodzi i co 8-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to sie Rybcia nie staraj :D
    Jowi ma dzien Babci i dzien Dziadka wlasnie w piatek w przedszkolu
    a i musialaby jakies laurtki poczynic dla babc i dziadkow

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a niewie ktos co u izki??? i u dotika??? bo redka wiem ze ma zmeczenie materialu..:-\ zuza pojawia sie i znika anie tez nieraz widze ale dotik gdzie ona jak jej niema???

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    to sie Rybcia nie staraj :D
    Jowi ma dzien Babci i dzien Dziadka wlasnie w piatek w przedszkolu
    a i musialaby jakies laurtki poczynic dla babc i dziadkow
    u nas dziedzi same robia laurki dzieci maja wystepy miec wierszyki i piosenki potem dziadziowie i babcie sa zaproszeni na kawe lub herbatke i trza im to zapodac ma byc nas z 7 matek bo czesc bedzie szykowac poczestunek a czesc poczestunek dla dzieci za ich wysilek :-) wczoraj jak bylam na zebraniu najpierw bylo spotkanie dla matek sam na sam z pania mozna bylo sie dowiedziec co i jak z dzieckiem i hihi jak weszlam pani zapytala a pani po co tu?? 8-) mowi ze syn jest dalej niesmialy ale juz mniej niz byl,ze kocha pilke i bardzo chetnie uczesticzy w zajeciach wf 8-) pozatym ze jak sie trzymal na wysokim poziomie od zerowki tak dalej sie trzyma ze jest duzo dzieci co bylo zdolne a spadly na przecietne :-) a potem mowi ze mamy geniusza ze czemu niebierzemy sie za kolejne cudowne dziecko ze musi pogadac z mezem moim zeby bral sie do dziela a ja powiedzialam ze jakos sie boimy ze juz drugie dziecko takim geniuszem moze niewyjsc :-P

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie tez ja zmeczenie materialu dopadlo
    Amelka wcale sie nie odzywa
    a Izus glutek meczy

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie tak usylyszec pochwaly :D

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    fajnie tak usylyszec pochwaly :D
    NO CI POWIEM ZE WYSZLAM dumna jak paw :-) niemoge na niego narzekac ma naprawde bardzo dobre oceny tym bardziej ze poziom ten a ten co my mialysmy w drugiej klasie rozni sie :-\ ale zobaczymy jak to bedzie dalej wiem ze narazie jest bardzo dobrze boje sie ze moze szybko mu ten zapal minac :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ze wyzszy poziom jest teraz niz my mialysmy?

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ale ze wyzszy poziom jest teraz niz my mialysmy?
    tak wyzszy on w pierwszej klasie musial umiec juz czytac liczyc do ilus tam itp.teraz maja miec jakos wielki test z matematyki i ogolem maja juz duzo zadan z matematyki np.12-3-4 niby latwe :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm ciekawe
    bo naszych dzieci w przedskzolu tylko troche ucza liczyc, czytac wcale, bo to jest zadanie pierwszych klas sama nie wiem jak to w koncu teraz jestm

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    hmm ciekawe
    bo naszych dzieci w przedskzolu tylko troche ucza liczyc, czytac wcale, bo to jest zadanie pierwszych klas sama nie wiem jak to w koncu teraz jestm
    no nasza pani w pszedszkolu uczyla literek a w pierwszej klasie pani wymagala czytania :-\ ale tez co szkola inne poziomy sa wiec sie nie przejmuj :-) ja zaraz zmykam sie szykowac obiad ugotowalam teraz trza sie umalowac i niebawem odjazd :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sie nie przejmuej :) co ma byc to bedzie ale jakos zdecydowanie za szybko czas zlecial

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    sie nie przejmuej :) co ma byc to bedzie ale jakos zdecydowanie za szybko czas zlecial
    oj leci czas leci :-) dobra zmykam sie szykowac :-) milego dnia dziewczynki moje <3

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki :-)
    jakby co to nie zginelam ale mam trochę problemów rodzinnych i tak brak nastroju...ale wroce
    Asia juz blyszczy :-) na pewno pieknie wyglada
    a ja czekam na swój zabieg laserowy
    milego dnia dla Was kochane :-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wszystkiego Dobrego na nowej drodze zycia :) i szczęsci sszczesci ai milosci

• rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochane!!!! wzywam was do porzadku gdzie wy jestescie co?? z kim mam pisac??? 8-)
    izus mam nadzieje ze problemy szybko sie rozwiaza i szybciutko do nas wrocisz :-)
    asha jak tam cio ??? :-D
    mikus gdzie ty tez sie podziewasz????
    aniu przepraszam ze wczoraj opuscilam twego posta ale szczerze niewidzialam go :-( pisalam szybko z cwalinka i przeskoczylysmy na druga strone i bu niewrocilam do poprzedniej :-( przepraszam :-( <3
    cwalinko gdzie twoja kawa ???? 8-)
    dotik <3 <3 redka <3 <3 <3 amelko <3 <3 <3
    a teraz zuza chcesz po tylku dostac??? czemu znowu cie niema??? 8-) pojaw sie i prosze cos skrobnij zebym sie niemartwily :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 07:43

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wredna sie pomelenku rozkreca wiec jest git :-D w koncu postanowila se przyjsc :-) narazie bardzo delikatnie sie rozkreca ale juz zaczynam nowy zielony cykl :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 08:08

• rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i kuzwa jestem se sama i sama se ze soba pisze :-( nikogo nima :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem ale nie ma z kim pisac :/

• rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    jestem ale nie ma z kim pisac :/
    no a ja ???? 8-)

‹‹ 3682 3683 3684 3685 3686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ