Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
niebawem bede musiala zmykac dokonczyc zupke bo gotuje swoim i sie pomalenku szykowac na pogrzeb
a w piatek 23 ide do szkoly pomoc przygotowywac na klasowy dzien babci i dziadzi
a co najgorsze hihi musze upiec placka tez a jak sie staram to dupa zakalec wychodzi i co
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:to sie Rybcia nie staraj
Jowi ma dzien Babci i dzien Dziadka wlasnie w piatek w przedszkolu
a i musialaby jakies laurtki poczynic dla babc i dziadkowwczoraj jak bylam na zebraniu najpierw bylo spotkanie dla matek sam na sam z pania mozna bylo sie dowiedziec co i jak z dzieckiem i hihi jak weszlam pani zapytala a pani po co tu??
mowi ze syn jest dalej niesmialy ale juz mniej niz byl,ze kocha pilke i bardzo chetnie uczesticzy w zajeciach wf
pozatym ze jak sie trzymal na wysokim poziomie od zerowki tak dalej sie trzyma ze jest duzo dzieci co bylo zdolne a spadly na przecietne
a potem mowi ze mamy geniusza ze czemu niebierzemy sie za kolejne cudowne dziecko ze musi pogadac z mezem moim zeby bral sie do dziela a ja powiedzialam ze jakos sie boimy ze juz drugie dziecko takim geniuszem moze niewyjsc
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:fajnie tak usylyszec pochwaly
niemoge na niego narzekac ma naprawde bardzo dobre oceny tym bardziej ze poziom ten a ten co my mialysmy w drugiej klasie rozni sie
ale zobaczymy jak to bedzie dalej wiem ze narazie jest bardzo dobrze boje sie ze moze szybko mu ten zapal minac
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ale ze wyzszy poziom jest teraz niz my mialysmy?
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:hmm ciekawe
bo naszych dzieci w przedskzolu tylko troche ucza liczyc, czytac wcale, bo to jest zadanie pierwszych klas sama nie wiem jak to w koncu teraz jestmale tez co szkola inne poziomy sa wiec sie nie przejmuj
ja zaraz zmykam sie szykowac obiad ugotowalam teraz trza sie umalowac i niebawem odjazd
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka kochane!!!! wzywam was do porzadku gdzie wy jestescie co?? z kim mam pisac???
izus mam nadzieje ze problemy szybko sie rozwiaza i szybciutko do nas wrocisz
asha jak tam cio ???
mikus gdzie ty tez sie podziewasz????
aniu przepraszam ze wczoraj opuscilam twego posta ale szczerze niewidzialam gopisalam szybko z cwalinka i przeskoczylysmy na druga strone i bu niewrocilam do poprzedniej
przepraszam
cwalinko gdzie twoja kawa ????
dotikredka
amelko
a teraz zuza chcesz po tylku dostac??? czemu znowu cie niema???pojaw sie i prosze cos skrobnij zebym sie niemartwily
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 07:43
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny