X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niebawem bede musiala zmykac dokonczyc zupke bo gotuje swoim i sie pomalenku szykowac na pogrzeb :-\ a w piatek 23 ide do szkoly pomoc przygotowywac na klasowy dzien babci i dziadzi :-) a co najgorsze hihi musze upiec placka tez a jak sie staram to dupa zakalec wychodzi i co 8-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to sie Rybcia nie staraj :D
    Jowi ma dzien Babci i dzien Dziadka wlasnie w piatek w przedszkolu
    a i musialaby jakies laurtki poczynic dla babc i dziadkow

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a niewie ktos co u izki??? i u dotika??? bo redka wiem ze ma zmeczenie materialu..:-\ zuza pojawia sie i znika anie tez nieraz widze ale dotik gdzie ona jak jej niema???

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    to sie Rybcia nie staraj :D
    Jowi ma dzien Babci i dzien Dziadka wlasnie w piatek w przedszkolu
    a i musialaby jakies laurtki poczynic dla babc i dziadkow
    u nas dziedzi same robia laurki dzieci maja wystepy miec wierszyki i piosenki potem dziadziowie i babcie sa zaproszeni na kawe lub herbatke i trza im to zapodac ma byc nas z 7 matek bo czesc bedzie szykowac poczestunek a czesc poczestunek dla dzieci za ich wysilek :-) wczoraj jak bylam na zebraniu najpierw bylo spotkanie dla matek sam na sam z pania mozna bylo sie dowiedziec co i jak z dzieckiem i hihi jak weszlam pani zapytala a pani po co tu?? 8-) mowi ze syn jest dalej niesmialy ale juz mniej niz byl,ze kocha pilke i bardzo chetnie uczesticzy w zajeciach wf 8-) pozatym ze jak sie trzymal na wysokim poziomie od zerowki tak dalej sie trzyma ze jest duzo dzieci co bylo zdolne a spadly na przecietne :-) a potem mowi ze mamy geniusza ze czemu niebierzemy sie za kolejne cudowne dziecko ze musi pogadac z mezem moim zeby bral sie do dziela a ja powiedzialam ze jakos sie boimy ze juz drugie dziecko takim geniuszem moze niewyjsc :-P

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie tez ja zmeczenie materialu dopadlo
    Amelka wcale sie nie odzywa
    a Izus glutek meczy

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie tak usylyszec pochwaly :D

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    fajnie tak usylyszec pochwaly :D
    NO CI POWIEM ZE WYSZLAM dumna jak paw :-) niemoge na niego narzekac ma naprawde bardzo dobre oceny tym bardziej ze poziom ten a ten co my mialysmy w drugiej klasie rozni sie :-\ ale zobaczymy jak to bedzie dalej wiem ze narazie jest bardzo dobrze boje sie ze moze szybko mu ten zapal minac :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ze wyzszy poziom jest teraz niz my mialysmy?

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ale ze wyzszy poziom jest teraz niz my mialysmy?
    tak wyzszy on w pierwszej klasie musial umiec juz czytac liczyc do ilus tam itp.teraz maja miec jakos wielki test z matematyki i ogolem maja juz duzo zadan z matematyki np.12-3-4 niby latwe :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm ciekawe
    bo naszych dzieci w przedskzolu tylko troche ucza liczyc, czytac wcale, bo to jest zadanie pierwszych klas sama nie wiem jak to w koncu teraz jestm

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    hmm ciekawe
    bo naszych dzieci w przedskzolu tylko troche ucza liczyc, czytac wcale, bo to jest zadanie pierwszych klas sama nie wiem jak to w koncu teraz jestm
    no nasza pani w pszedszkolu uczyla literek a w pierwszej klasie pani wymagala czytania :-\ ale tez co szkola inne poziomy sa wiec sie nie przejmuj :-) ja zaraz zmykam sie szykowac obiad ugotowalam teraz trza sie umalowac i niebawem odjazd :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sie nie przejmuej :) co ma byc to bedzie ale jakos zdecydowanie za szybko czas zlecial

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    sie nie przejmuej :) co ma byc to bedzie ale jakos zdecydowanie za szybko czas zlecial
    oj leci czas leci :-) dobra zmykam sie szykowac :-) milego dnia dziewczynki moje <3

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki :-)
    jakby co to nie zginelam ale mam trochę problemów rodzinnych i tak brak nastroju...ale wroce
    Asia juz blyszczy :-) na pewno pieknie wyglada
    a ja czekam na swój zabieg laserowy
    milego dnia dla Was kochane :-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wszystkiego Dobrego na nowej drodze zycia :) i szczęsci sszczesci ai milosci

• rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochane!!!! wzywam was do porzadku gdzie wy jestescie co?? z kim mam pisac??? 8-)
    izus mam nadzieje ze problemy szybko sie rozwiaza i szybciutko do nas wrocisz :-)
    asha jak tam cio ??? :-D
    mikus gdzie ty tez sie podziewasz????
    aniu przepraszam ze wczoraj opuscilam twego posta ale szczerze niewidzialam go :-( pisalam szybko z cwalinka i przeskoczylysmy na druga strone i bu niewrocilam do poprzedniej :-( przepraszam :-( <3
    cwalinko gdzie twoja kawa ???? 8-)
    dotik <3 <3 redka <3 <3 <3 amelko <3 <3 <3
    a teraz zuza chcesz po tylku dostac??? czemu znowu cie niema??? 8-) pojaw sie i prosze cos skrobnij zebym sie niemartwily :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 07:43

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wredna sie pomelenku rozkreca wiec jest git :-D w koncu postanowila se przyjsc :-) narazie bardzo delikatnie sie rozkreca ale juz zaczynam nowy zielony cykl :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 08:08

• rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i kuzwa jestem se sama i sama se ze soba pisze :-( nikogo nima :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem ale nie ma z kim pisac :/

• rybka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    jestem ale nie ma z kim pisac :/
    no a ja ???? 8-)

‹‹ 3682 3683 3684 3685 3686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ