Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:zdecydowanie najwyzsyz czas choc mi zaden ginek nic na te plamienia nie poradzil
a jak dopiatku sie nie pojawi testujesz?przyjdzie przyjdzie nbiema innej opcji
moj emek stwierdzil ze bedzie dzidzia w tym roku juz niebawem ale nie w tym cyklu wiec niemam na co liczyc
musze sie zgadzac z jego zdaniem...hihihi
jakby jakims cudem ale to cudem nieprzyszla normalna malpa to teraz mam tylko malpy ogonek
TO testuje NIEPREDZEJ niz w wtorek
szczerze nawet niemam testa
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:ale co sie niepojawi
przyjdzie przyjdzie nbiema innej opcji
moj emek stwierdzil ze bedzie dzidzia w tym roku juz niebawem ale nie w tym cyklu wiec niemam na co liczyc
musze sie zgadzac z jego zdaniem...hihihi
jakby jakims cudem ale to cudem nieprzyszla normalna malpa to teraz mam tylko malpy ogonek
TO testuje NIEPREDZEJ niz w wtorek
szczerze nawet niemam testa
ja tam i tak trzymam kciuki a ty sobie wypieraj jak chcesz
rybka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:hmm a moze to dobry znake ze testa w domu brak
ja tam i tak trzymam kciuki a ty sobie wypieraj jak chcesz
a wypieram sie no bo szczerze czemu teraz mialoby sie udac skoro do tej pory dupa byla?/ to jest takie juz nierealnepodchodze na luzie naprawde luz..teraz dieta,wysylam uparcie cv (nawet nieraz po dwa po tzry do jednej firmy) i mam jeszcze jedno postanowienie niebiore juz nic na wlasna reke zadnych dongow itp..
Cwalinka, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:no brak brak zakupie dopiero jak cos jak cud w poniedzialek
a wypieram sie no bo szczerze czemu teraz mialoby sie udac skoro do tej pory dupa byla?/ to jest takie juz nierealnepodchodze na luzie naprawde luz..teraz dieta,wysylam uparcie cv (nawet nieraz po dwa po tzry do jednej firmy) i mam jeszcze jedno postanowienie niebiore juz nic na wlasna reke zadnych dongow itp..
Tez juz zadnego gowna nie zamierzam bracrybka, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:no brak brak zakupie dopiero jak cos jak cud w poniedzialek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:a no wlasnie wiec wiesz o czym mowie
teraz kasiu dieta
a dzidzia jak bedzie miala to sie pojawi
teaz bede miec ciut czasu na bezrobociu wiec moze uloze jakis sensowny planRedhotka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:musze bardzo spiac poslady z dietka
teaz bede miec ciut czasu na bezrobociu wiec moze uloze jakis sensowny planja nawet jak bym chciala cos przekasic niemoge bo np.wczoraj od 15.15 do 18.30 poza domem a wiaze sie to z tym ze i zjesc niebylo kiedy jak wrocilam zjadlam jabluszko i hihi najadlam sie
dzis tez niebede miala kiedy zjesc bo na pogrzeb juz przed 12 jedziem jak wrocim bedzie po 15 to moze dopiero wtedy cos skrobne
choc przyznam sie bez bicia ze apetyt moj upadl
fajnie bo chudne
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:nie kawsu nie biore ;P
mnie napada ghlods najbardziej wieczorem dlatego te kilka dni wolnego bez nikogo w domu powinny mi pomoc jakos to poukladac
i oby sie sprawdzily twoje slowa bo chce jak najszybciej tutaj wrocica kolacja niestety jest najgorszym posilkiem powinno sie kolacje na 3 godz przed spaniem potem jak sciska glod pic wode lub jak pisalam awaryjnie jabklo lub jakis inny owoc..ale wiem ze jestes jak ja uparta i schudniesz
-
nick nieaktualnyrybka wrote:to jak dopada cie glod wieczorem zapodaj sobie jablko i marchewke ja tak teraz robie i naprawde nieraz dwa jabluszka i troszke wody zapelnia mi zoladek
a kolacja niestety jest najgorszym posilkiem powinno sie kolacje na 3 godz przed spaniem potem jak sciska glod pic wode lub jak pisalam awaryjnie jabklo lub jakis inny owoc..ale wiem ze jestes jak ja uparta i schudniesz
dla zdrowka
rybka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:musze
dla zdrowka
hahhi ale marzenie ale co mam plan i jak narazie do niego daze
a nawet nieraz przemyka mi przez glowe mysl ze dzidzi tez by moglo se poczekac bo najpierw przydaloby sie zgubic a nie jeszcze nadrabiac
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja tak myslalam kilka lat a dzidzi nie bylo a Cwalinka wieksza
teraz juz tak nie mysle bo nawet gdyby zdazyl sie cud to zdrowe jedzonko nie zaszkodzi
ale zeby ogarnac to wszystko potrzebuje czasu dla siebieCwalinka lubi tę wiadomość