Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:zdecydowanie najwyzsyz czas choc mi zaden ginek nic na te plamienia nie poradzil
a jak dopiatku sie nie pojawi testujesz?Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:ale co sie niepojawi przyjdzie przyjdzie nbiema innej opcji moj emek stwierdzil ze bedzie dzidzia w tym roku juz niebawem ale nie w tym cyklu wiec niemam na co liczyc musze sie zgadzac z jego zdaniem...hihihi jakby jakims cudem ale to cudem nieprzyszla normalna malpa to teraz mam tylko malpy ogonek TO testuje NIEPREDZEJ niz w wtorek szczerze nawet niemam testa
rybka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:hmm a moze to dobry znake ze testa w domu brak ja tam i tak trzymam kciuki a ty sobie wypieraj jak chcesz
a wypieram sie no bo szczerze czemu teraz mialoby sie udac skoro do tej pory dupa byla?/ to jest takie juz nierealne podchodze na luzie naprawde luz..teraz dieta,wysylam uparcie cv (nawet nieraz po dwa po tzry do jednej firmy) i mam jeszcze jedno postanowienie niebiore juz nic na wlasna reke zadnych dongow itp..Cwalinka, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:no brak brak zakupie dopiero jak cos jak cud w poniedzialek
a wypieram sie no bo szczerze czemu teraz mialoby sie udac skoro do tej pory dupa byla?/ to jest takie juz nierealne podchodze na luzie naprawde luz..teraz dieta,wysylam uparcie cv (nawet nieraz po dwa po tzry do jednej firmy) i mam jeszcze jedno postanowienie niebiore juz nic na wlasna reke zadnych dongow itp..
Tez juz zadnego gowna nie zamierzam bracrybka, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:no brak brak zakupie dopiero jak cos jak cud w poniedzialek
a wypieram sie no bo szczerze czemu teraz mialoby sie udac skoro do tej pory dupa byla?/ to jest takie juz nierealne podchodze na luzie naprawde luz..teraz dieta,wysylam uparcie cv (nawet nieraz po dwa po tzry do jednej firmy) i mam jeszcze jedno postanowienie niebiore juz nic na wlasna reke zadnych dongow itp.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:a no wlasnie wiec wiesz o czym mowie teraz kasiu dieta a dzidzia jak bedzie miala to sie pojawi
teaz bede miec ciut czasu na bezrobociu wiec moze uloze jakis sensowny planRedhotka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:musze bardzo spiac poslady z dietka
teaz bede miec ciut czasu na bezrobociu wiec moze uloze jakis sensowny planCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:nie kawsu nie biore ;P
mnie napada ghlods najbardziej wieczorem dlatego te kilka dni wolnego bez nikogo w domu powinny mi pomoc jakos to poukladac
i oby sie sprawdzily twoje slowa bo chce jak najszybciej tutaj wrocicCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:to jak dopada cie glod wieczorem zapodaj sobie jablko i marchewke ja tak teraz robie i naprawde nieraz dwa jabluszka i troszke wody zapelnia mi zoladek a kolacja niestety jest najgorszym posilkiem powinno sie kolacje na 3 godz przed spaniem potem jak sciska glod pic wode lub jak pisalam awaryjnie jabklo lub jakis inny owoc..ale wiem ze jestes jak ja uparta i schudniesz
rybka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:musze dla zdrowka
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja tak myslalam kilka lat a dzidzi nie bylo a Cwalinka wieksza
teraz juz tak nie mysle bo nawet gdyby zdazyl sie cud to zdrowe jedzonko nie zaszkodzi
ale zeby ogarnac to wszystko potrzebuje czasu dla siebieCwalinka lubi tę wiadomość