Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Asha duzo zdrowka milosci i wogole wsystkiego najlepszego na Nowej Drodze heheh
zawsze udanego sexu no i spelnienia marzen
Na pewno wygladasz BoskoCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Aniu co tam u Ciebie?
rozmawialismy z mezem i 19 stycznia dzwonimy do dr chcemy mu powiedziec z ejestemy zdecydowani tlyko mamy pewne wahania czy nie lepiej by bylo przedluzyc kuracje..bo to FSH zaczelao ladnie spadac.. i mzoe jakby sie przelduzylo .. ( bo sam nad tym myslal) to mzoe bylo by lepiej ..
ostatniao biegamy z mezem i z szczeniakiem oraz naszym psiakiem
teraz siedz ei mysle nad biznesplanem bo od 19 do 23 sty mozna skaldac zwnioski do Mupu o dofinansowanie na dzialanosc.. wiec chcemy w poniedzialek zlozycCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie Kmai mnie teraz dodatkowo wycisza polzyla mi sie miedzy nogami lebek na brzuszku i mruczy
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja wczoraj pol nocy nie spalam
bo Gizmo mial kastracje, zaczal sie wybudzac przed 21 wiec do drugiej w nocy go pilnowalam potem juz byl na tyle przytomny ze w sypialni se krzywdy nie zrobil, ale spalismy w trojke z Jowi w lozku bo drzwi sypialki musialyby byc zamkniete i bym w razie czego jej nie slyszala, tak wiec ciasnawo na lozku bylo -
oj pamiema ak nasz amaila sterylke.. w sumie pozniej caly czas ja mialam u siebei na kolanach .. przez pol dnia.. bo chodzila jak pijana . a teraz nasz czeka powtorka ;/
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:oj pamiema ak nasz amaila sterylke.. w sumie pozniej caly czas ja mialam u siebei na kolanach .. przez pol dnia.. bo chodzila jak pijana . a teraz nasz czeka powtorka ;/
a kicie sterylizowac bedzie my ale po pierwszej ruiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej kochane ja a biega wsio
chb zbliza sie @ choc troche za wczesnie.. troche dziwnie..obudzilam sie dzis wczesniej o 5:50 i zmierzylam tempke bo te ostatnie 5 ndni mierzezeby wiedziec kiedy sie jej spodziewac.. no i patre a tam 36,46 spadla z37,2 n to mowie pewnie @ .. ale stwierdzaje polezakuje po godiznei 36,98 i teraz mam rozkmine czy malpa czy feralny jakis pmar ;/ na wszelk wypadek wzielam pampersa.no bo trezba ;/Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:czesc Aniu
widze ze to wszystkie po kolei czekam na wrednaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:własnie widze ze na podobnym etapie jestesmy .. trzymam kciukiz eby jendak do jednej z Nas w tym miesiacu nie przyszla
w tym miesiacu przyjdzie i w nastepnych
a po badaniach meza okaze sie czy w ogole jest szansa na to aby nie przyszla
teraz zostaje bez pracy na jakis czas wiec kwestia badan wisi w powietrzu
wczoraj rozmawialam z mezem na tematy staraniowe, poniwaz kilka dni temu dowiedzialam sie ze meza brat zostanie po raz drugi tata, mocno mnie to zakulo, i to nie to ze sie nei ciesze ze oni beda miec dziecko tylko znowu walnelo mnie w glowe to ze my nie mamy, i wywleklam przed malzem swoje wnetrznosci
wyszlo ze on obawia sie badania bo podejrzewa jakie beda wyniki, i woli ich nie znac
to mu ladnie wytlumaczylam ze ja musze je poznac bo jesli jest tak jak podejrzewamy bede miala czarno na bialym i latwiej z pewnymi sprawami bedzie mi sie pogodzic, bo moze fakt juz nie bedziemy mogli miec dzieci a moze wystarczy tylko jakas suplementacj a moze uda sie wyluskac kilka plemnikow na insemke.
tak wiec ogolnie moj maz chyba co nieco zrozumial i powiedzial ze to tematu badan powrocimy jak bede miala znowu prace bo w tej chwili ciezko nam bedzie wyluskac 300 zl na badaniaRedhotka lubi tę wiadomość
-
Kochana dobrze ze juz zrozumial.. ale co wy za badania ze 300 zl ...
u nas komputerowe to kosz max 150 zl ;/