X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki <3 nie pisze, ale zawsze jestem z wami. teraz musze napisac :( do Zuzy
    Zuzus, jesli tak jest jak w twoim podpisie to bardzo, bardzo mi przykro <3 :( .
    nie moge cie przytulic ani cofnac czasu - wiem co czujesz. nie zostawaj z tym sama :(
    ciezko mi ubrac w slowa to co czuje :(
    strasznie mi przykro :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzinko tule tule bbaardzo bardzo mocno <3 nie potrafie wyrazic w slowach jak bardzo jest mi przykro..pamietaj jednak ze nas tu masz ze mozesz zawsze smialo pisac krzyczec..ale jak poczujesz sie na silach wroc do nas <3 kochamy cie <3 <3 i placzemy dzis razem z toba <3 <3

Cwalinka lubi tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki moje <3
    Kocham Was wszystkie ale takie newsy jak ten od Zuzy mnie dobijają...ja już chyba wolę płakać że nie mogę zajść niż .... :-(
    Zuza tak bardzo mi przykro...tak cholernie mocno...tak strasznie źle, że nawet nie wyobrażam sobie jak bardzo źle jest Tobie....przytulam <3 <3 <3

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Hej dziewczynki moje <3
    Kocham Was wszystkie ale takie newsy jak ten od Zuzy mnie dobijają...ja już chyba wolę płakać że nie mogę zajść niż .... :-(
    Zuza tak bardzo mi przykro...tak cholernie mocno...tak strasznie źle, że nawet nie wyobrażam sobie jak bardzo źle jest Tobie....przytulam <3 <3 <3
    Hej mikus <3 my tez cie kochamy <3 masz racje nie wyobrazamy sobie teraz bolu rozpaczy i zaloby zuzinki <3 zuza pamietaj ze nas masz slonko pisz jak bedziesz chciala <3

mik82, Ania_84 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane <3

Ehh.. cały czas mi Zuza chodzi po głowie .. :(

Asha jak tam ??

no wiec z nowin...

Rozpoczełam 20 cs zauwazylam ze odkad sie nie staramy ...to znaczy ..nie mierze, nie robie testow i wogole..moje cykle staja sie regularne co 31 dni wczesnie mialam rozrzut 28-35

termin mTESE meza chyba sie zmieni..bo dzis dzowniłam do dr i postanowil ze przedluzymy kuracje. jutro jedziemy do Wawy i najprawdopodobniej dostanie testosteron w zastrzykach bo na tabsy juz nie szedl plus tamoxifen i reszta pigul

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 13:22

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutno, jak nawet nie można Was poczytać, ale to zrozumiałe... W takich chwilach widać, te przywiązanie wątkowe <3 - bo w takich chwilach nie ma co pisać...

Cwalinko, jak dalej wizja Twojej pracy? Dziewczyny ściskam mocno! <3
    Zuza - siły dla Ciebie! <3

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka masz racje :-(
    caluje Was <3

Redhotka lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Red ja juz nie mam pracy
    od poniedzialku siedze na berobotnym i sledze ogloszenia, prawdopodobnie tam w pracy wyjdzie ogloszenie, oczywiscie bede startowac ale czy sie dostane to sie okaze

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Red ja juz nie mam pracy
    od poniedzialku siedze na berobotnym i sledze ogloszenia, prawdopodobnie tam w pracy wyjdzie ogloszenie, oczywiscie bede startowac ale czy sie dostane to sie okaze
    Wiem, że nie masz, to ogłoszenie miałam na myśli...

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3

Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat :-(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza, dobrze że jesteś, wróć do Nas jak będziesz gotowa, choćby i miało to potrwać, ale nie porzucaj nas tak definitywnie... <3

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Zuza, dobrze że jesteś, wróć do Nas jak będziesz gotowa, choćby i miało to potrwać, ale nie porzucaj nas tak definitywnie... <3
    Jestem skarbie tylko nie wiem co mogłabym napisać :-( nic sensownego nie przychodzi mi do głowy . Ja wiem że to minie , mam ogromną nadzieję ale boli najbardziej ta pustka i za cholerę nie wiem czym ją wypełnić :-(

Co u Ciebie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza, nic nie musisz mówić, nikt tego nie oczekuje... <3

Ja mam cały czas dobę za krótką... :-/ Pracy dużo i zaległości też, bo jak wracam do domu to już o robocie nie chcę myśleć, a mam zobowiązania, więc czas się w dupę kopnąć. Śniegu nie ma, to i ja nie pocieszona, bo zima to moja pora roku, choćby tylko w mieście..

Słońce trzymaj się i jak czegokolwiek chcesz, to pisz! Może chcesz fb dla szybszego kontaktu? :-*

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia dobrze ze do nas wrociłas i wcale nic nie musisz mówic my cie tulamy wirtualnie <3

Cwalinka zycze abys jak najszybciej dostala prace <3

Redchotka skad ja to znam... mam tak samo.. ale do marca kwietnia mam troche spokoju psychicznego .. bo mTESE przeniesione dzis Michal dostaje pierwszy zastrzyk z testosteronu .. a ja czuje sie spokojniejsza.. bo czulam ze jeszcze nie jest ten czas ,.. a dr potwierdzil moje watpliwosci .. milo nam sie zrobilo..bo faktycznie przez urlop przeanalizowal wyniki michala.. nawet nam pokazal ze spisal sobie do swojego prywatnego kalnedarza wyniki michala i analizowal

widzialam zdj Ashy na FB ciekawe co u nich :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza <3
    Red <3
    Ania <3
    RYbcia <3
    Mik <3
    Izus <3
    Aska <3

mnie pochlonely domowe gruntowne porzadki
    na oglosenie czekam jak na zbawienie,jeszcze dwa tygodnie i swira w domu dostane serio

Ania_84, mik82 lubią tę wiadomość

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wam bardzo że jesteście :* :*

Ania_84, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Zuza, nic nie musisz mówić, nikt tego nie oczekuje... <3

Ja mam cały czas dobę za krótką... :-/ Pracy dużo i zaległości też, bo jak wracam do domu to już o robocie nie chcę myśleć, a mam zobowiązania, więc czas się w dupę kopnąć. Śniegu nie ma, to i ja nie pocieszona, bo zima to moja pora roku, choćby tylko w mieście..

Słońce trzymaj się i jak czegokolwiek chcesz, to pisz! Może chcesz fb dla szybszego kontaktu? :-*

No z tym śniegiem siostra mówiła mi że ciężko w Polsce ... Mam nadzieję że minie Ci ten szaleńczy okres :/ :*

Słońce możesz mi napisać dane do fb ale ja na razie tam nie zaglądam bo każdy pyta co się stało :/ mocno mnie to nie dość że boli to wkurza . Bo ludzie są ciekawi a nie że się martwią ...

Aniu dalej mocno trzymam kciuki , wierzę że "Jesteście w dobrych rękach" i będzie co raz lepiej :*

Kasiu również życzę Ci żebyś jak najszybciej znalazła pracę a najlepiej wróciła do tej samej firmy ... Nie szalej z tymi porządkami :*

Asha <3 Mik <3 Izunia <3 Amelia <3

mik82, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzik ja musze szalec z porzadkami bo swira dostane
    a i nie wiem kiedy znowu nadarzy sie okazja zeby moc tak posprzatac
    dzis wypucowalam od a do Z lazienke

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Zuzia dobrze ze do nas wrociłas i wcale nic nie musisz mówic my cie tulamy wirtualnie <3

Cwalinka zycze abys jak najszybciej dostala prace <3

Redchotka skad ja to znam... mam tak samo.. ale do marca kwietnia mam troche spokoju psychicznego .. bo mTESE przeniesione dzis Michal dostaje pierwszy zastrzyk z testosteronu .. a ja czuje sie spokojniejsza.. bo czulam ze jeszcze nie jest ten czas ,.. a dr potwierdzil moje watpliwosci .. milo nam sie zrobilo..bo faktycznie przez urlop przeanalizowal wyniki michala.. nawet nam pokazal ze spisal sobie do swojego prywatnego kalnedarza wyniki michala i analizowal

widzialam zdj Ashy na FB ciekawe co u nich :)
    Ja Was na fb nie mam...

Miło że strony tego lekarza, tak cieplej na serduchu...

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Ashe bo jak byls na 30 stkach to zalozylismy tajna gr na fb ;-)
    Resztyvnie mam :-) jak ktoras chetna to na priv :-)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3685 3686 3687 3688 3689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ