Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laseczki nie pisze, ale zawsze jestem z wami. teraz musze napisac do Zuzy
Zuzus, jesli tak jest jak w twoim podpisie to bardzo, bardzo mi przykro .
nie moge cie przytulic ani cofnac czasu - wiem co czujesz. nie zostawaj z tym sama
ciezko mi ubrac w slowa to co czuje
strasznie mi przykro -
Zuzinko tule tule bbaardzo bardzo mocno nie potrafie wyrazic w slowach jak bardzo jest mi przykro..pamietaj jednak ze nas tu masz ze mozesz zawsze smialo pisac krzyczec..ale jak poczujesz sie na silach wroc do nas kochamy cie i placzemy dzis razem z toba
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki moje
Kocham Was wszystkie ale takie newsy jak ten od Zuzy mnie dobijają...ja już chyba wolę płakać że nie mogę zajść niż ....
Zuza tak bardzo mi przykro...tak cholernie mocno...tak strasznie źle, że nawet nie wyobrażam sobie jak bardzo źle jest Tobie....przytulam -
mik82 wrote:Hej dziewczynki moje
Kocham Was wszystkie ale takie newsy jak ten od Zuzy mnie dobijają...ja już chyba wolę płakać że nie mogę zajść niż ....
Zuza tak bardzo mi przykro...tak cholernie mocno...tak strasznie źle, że nawet nie wyobrażam sobie jak bardzo źle jest Tobie....przytulammik82, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Ehh.. cały czas mi Zuza chodzi po głowie ..
Asha jak tam ??
no wiec z nowin...
Rozpoczełam 20 cs zauwazylam ze odkad sie nie staramy ...to znaczy ..nie mierze, nie robie testow i wogole..moje cykle staja sie regularne co 31 dni wczesnie mialam rozrzut 28-35
termin mTESE meza chyba sie zmieni..bo dzis dzowniłam do dr i postanowil ze przedluzymy kuracje. jutro jedziemy do Wawy i najprawdopodobniej dostanie testosteron w zastrzykach bo na tabsy juz nie szedl plus tamoxifen i reszta pigulWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 13:22
-
nick nieaktualnySmutno, jak nawet nie można Was poczytać, ale to zrozumiałe... W takich chwilach widać, te przywiązanie wątkowe - bo w takich chwilach nie ma co pisać...
Cwalinko, jak dalej wizja Twojej pracy? Dziewczyny ściskam mocno!
Zuza - siły dla Ciebie!Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:Red ja juz nie mam pracy
od poniedzialku siedze na berobotnym i sledze ogloszenia, prawdopodobnie tam w pracy wyjdzie ogloszenie, oczywiscie bede startowac ale czy sie dostane to sie okaze -
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Zuza, dobrze że jesteś, wróć do Nas jak będziesz gotowa, choćby i miało to potrwać, ale nie porzucaj nas tak definitywnie...
Co u Ciebie??Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualnyZuza, nic nie musisz mówić, nikt tego nie oczekuje...
Ja mam cały czas dobę za krótką... Pracy dużo i zaległości też, bo jak wracam do domu to już o robocie nie chcę myśleć, a mam zobowiązania, więc czas się w dupę kopnąć. Śniegu nie ma, to i ja nie pocieszona, bo zima to moja pora roku, choćby tylko w mieście..
Słońce trzymaj się i jak czegokolwiek chcesz, to pisz! Może chcesz fb dla szybszego kontaktu? :-* -
Zuzia dobrze ze do nas wrociłas i wcale nic nie musisz mówic my cie tulamy wirtualnie
Cwalinka zycze abys jak najszybciej dostala prace
Redchotka skad ja to znam... mam tak samo.. ale do marca kwietnia mam troche spokoju psychicznego .. bo mTESE przeniesione dzis Michal dostaje pierwszy zastrzyk z testosteronu .. a ja czuje sie spokojniejsza.. bo czulam ze jeszcze nie jest ten czas ,.. a dr potwierdzil moje watpliwosci .. milo nam sie zrobilo..bo faktycznie przez urlop przeanalizowal wyniki michala.. nawet nam pokazal ze spisal sobie do swojego prywatnego kalnedarza wyniki michala i analizowal
widzialam zdj Ashy na FB ciekawe co u nich
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Zuza, nic nie musisz mówić, nikt tego nie oczekuje...
Ja mam cały czas dobę za krótką... Pracy dużo i zaległości też, bo jak wracam do domu to już o robocie nie chcę myśleć, a mam zobowiązania, więc czas się w dupę kopnąć. Śniegu nie ma, to i ja nie pocieszona, bo zima to moja pora roku, choćby tylko w mieście..
Słońce trzymaj się i jak czegokolwiek chcesz, to pisz! Może chcesz fb dla szybszego kontaktu? :-*
No z tym śniegiem siostra mówiła mi że ciężko w Polsce ... Mam nadzieję że minie Ci ten szaleńczy okres :*
Słońce możesz mi napisać dane do fb ale ja na razie tam nie zaglądam bo każdy pyta co się stało mocno mnie to nie dość że boli to wkurza . Bo ludzie są ciekawi a nie że się martwią ...
Aniu dalej mocno trzymam kciuki , wierzę że "Jesteście w dobrych rękach" i będzie co raz lepiej :*
Kasiu również życzę Ci żebyś jak najszybciej znalazła pracę a najlepiej wróciła do tej samej firmy ... Nie szalej z tymi porządkami :*
Asha Mik Izunia Amelia
mik82, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Zuzia dobrze ze do nas wrociłas i wcale nic nie musisz mówic my cie tulamy wirtualnie
Cwalinka zycze abys jak najszybciej dostala prace
Redchotka skad ja to znam... mam tak samo.. ale do marca kwietnia mam troche spokoju psychicznego .. bo mTESE przeniesione dzis Michal dostaje pierwszy zastrzyk z testosteronu .. a ja czuje sie spokojniejsza.. bo czulam ze jeszcze nie jest ten czas ,.. a dr potwierdzil moje watpliwosci .. milo nam sie zrobilo..bo faktycznie przez urlop przeanalizowal wyniki michala.. nawet nam pokazal ze spisal sobie do swojego prywatnego kalnedarza wyniki michala i analizowal
widzialam zdj Ashy na FB ciekawe co u nich
Miło że strony tego lekarza, tak cieplej na serduchu... -
Ja mam Ashe bo jak byls na 30 stkach to zalozylismy tajna gr na fb
Resztyvnie mam jak ktoras chetna to na priv