WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki <3 nie pisze, ale zawsze jestem z wami. teraz musze napisac :( do Zuzy
    Zuzus, jesli tak jest jak w twoim podpisie to bardzo, bardzo mi przykro <3 :( .
    nie moge cie przytulic ani cofnac czasu - wiem co czujesz. nie zostawaj z tym sama :(
    ciezko mi ubrac w slowa to co czuje :(
    strasznie mi przykro :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• rybka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzinko tule tule bbaardzo bardzo mocno <3 nie potrafie wyrazic w slowach jak bardzo jest mi przykro..pamietaj jednak ze nas tu masz ze mozesz zawsze smialo pisac krzyczec..ale jak poczujesz sie na silach wroc do nas <3 kochamy cie <3 <3 i placzemy dzis razem z toba <3 <3

Cwalinka lubi tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki moje <3
    Kocham Was wszystkie ale takie newsy jak ten od Zuzy mnie dobijają...ja już chyba wolę płakać że nie mogę zajść niż .... :-(
    Zuza tak bardzo mi przykro...tak cholernie mocno...tak strasznie źle, że nawet nie wyobrażam sobie jak bardzo źle jest Tobie....przytulam <3 <3 <3

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Hej dziewczynki moje <3
    Kocham Was wszystkie ale takie newsy jak ten od Zuzy mnie dobijają...ja już chyba wolę płakać że nie mogę zajść niż .... :-(
    Zuza tak bardzo mi przykro...tak cholernie mocno...tak strasznie źle, że nawet nie wyobrażam sobie jak bardzo źle jest Tobie....przytulam <3 <3 <3
    Hej mikus <3 my tez cie kochamy <3 masz racje nie wyobrazamy sobie teraz bolu rozpaczy i zaloby zuzinki <3 zuza pamietaj ze nas masz slonko pisz jak bedziesz chciala <3

mik82, Ania_84 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane <3

Ehh.. cały czas mi Zuza chodzi po głowie .. :(

Asha jak tam ??

no wiec z nowin...

Rozpoczełam 20 cs zauwazylam ze odkad sie nie staramy ...to znaczy ..nie mierze, nie robie testow i wogole..moje cykle staja sie regularne co 31 dni wczesnie mialam rozrzut 28-35

termin mTESE meza chyba sie zmieni..bo dzis dzowniłam do dr i postanowil ze przedluzymy kuracje. jutro jedziemy do Wawy i najprawdopodobniej dostanie testosteron w zastrzykach bo na tabsy juz nie szedl plus tamoxifen i reszta pigul

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 13:22

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutno, jak nawet nie można Was poczytać, ale to zrozumiałe... W takich chwilach widać, te przywiązanie wątkowe <3 - bo w takich chwilach nie ma co pisać...

Cwalinko, jak dalej wizja Twojej pracy? Dziewczyny ściskam mocno! <3
    Zuza - siły dla Ciebie! <3

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka masz racje :-(
    caluje Was <3

Redhotka lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Red ja juz nie mam pracy
    od poniedzialku siedze na berobotnym i sledze ogloszenia, prawdopodobnie tam w pracy wyjdzie ogloszenie, oczywiscie bede startowac ale czy sie dostane to sie okaze

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Red ja juz nie mam pracy
    od poniedzialku siedze na berobotnym i sledze ogloszenia, prawdopodobnie tam w pracy wyjdzie ogloszenie, oczywiscie bede startowac ale czy sie dostane to sie okaze
    Wiem, że nie masz, to ogłoszenie miałam na myśli...

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3

Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat :-(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza, dobrze że jesteś, wróć do Nas jak będziesz gotowa, choćby i miało to potrwać, ale nie porzucaj nas tak definitywnie... <3

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Zuza, dobrze że jesteś, wróć do Nas jak będziesz gotowa, choćby i miało to potrwać, ale nie porzucaj nas tak definitywnie... <3
    Jestem skarbie tylko nie wiem co mogłabym napisać :-( nic sensownego nie przychodzi mi do głowy . Ja wiem że to minie , mam ogromną nadzieję ale boli najbardziej ta pustka i za cholerę nie wiem czym ją wypełnić :-(

Co u Ciebie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza, nic nie musisz mówić, nikt tego nie oczekuje... <3

Ja mam cały czas dobę za krótką... :-/ Pracy dużo i zaległości też, bo jak wracam do domu to już o robocie nie chcę myśleć, a mam zobowiązania, więc czas się w dupę kopnąć. Śniegu nie ma, to i ja nie pocieszona, bo zima to moja pora roku, choćby tylko w mieście..

Słońce trzymaj się i jak czegokolwiek chcesz, to pisz! Może chcesz fb dla szybszego kontaktu? :-*

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia dobrze ze do nas wrociłas i wcale nic nie musisz mówic my cie tulamy wirtualnie <3

Cwalinka zycze abys jak najszybciej dostala prace <3

Redchotka skad ja to znam... mam tak samo.. ale do marca kwietnia mam troche spokoju psychicznego .. bo mTESE przeniesione dzis Michal dostaje pierwszy zastrzyk z testosteronu .. a ja czuje sie spokojniejsza.. bo czulam ze jeszcze nie jest ten czas ,.. a dr potwierdzil moje watpliwosci .. milo nam sie zrobilo..bo faktycznie przez urlop przeanalizowal wyniki michala.. nawet nam pokazal ze spisal sobie do swojego prywatnego kalnedarza wyniki michala i analizowal

widzialam zdj Ashy na FB ciekawe co u nich :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza <3
    Red <3
    Ania <3
    RYbcia <3
    Mik <3
    Izus <3
    Aska <3

mnie pochlonely domowe gruntowne porzadki
    na oglosenie czekam jak na zbawienie,jeszcze dwa tygodnie i swira w domu dostane serio

Ania_84, mik82 lubią tę wiadomość

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wam bardzo że jesteście :* :*

Ania_84, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Zuza, nic nie musisz mówić, nikt tego nie oczekuje... <3

Ja mam cały czas dobę za krótką... :-/ Pracy dużo i zaległości też, bo jak wracam do domu to już o robocie nie chcę myśleć, a mam zobowiązania, więc czas się w dupę kopnąć. Śniegu nie ma, to i ja nie pocieszona, bo zima to moja pora roku, choćby tylko w mieście..

Słońce trzymaj się i jak czegokolwiek chcesz, to pisz! Może chcesz fb dla szybszego kontaktu? :-*

No z tym śniegiem siostra mówiła mi że ciężko w Polsce ... Mam nadzieję że minie Ci ten szaleńczy okres :/ :*

Słońce możesz mi napisać dane do fb ale ja na razie tam nie zaglądam bo każdy pyta co się stało :/ mocno mnie to nie dość że boli to wkurza . Bo ludzie są ciekawi a nie że się martwią ...

Aniu dalej mocno trzymam kciuki , wierzę że "Jesteście w dobrych rękach" i będzie co raz lepiej :*

Kasiu również życzę Ci żebyś jak najszybciej znalazła pracę a najlepiej wróciła do tej samej firmy ... Nie szalej z tymi porządkami :*

Asha <3 Mik <3 Izunia <3 Amelia <3

mik82, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzik ja musze szalec z porzadkami bo swira dostane
    a i nie wiem kiedy znowu nadarzy sie okazja zeby moc tak posprzatac
    dzis wypucowalam od a do Z lazienke

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Zuzia dobrze ze do nas wrociłas i wcale nic nie musisz mówic my cie tulamy wirtualnie <3

Cwalinka zycze abys jak najszybciej dostala prace <3

Redchotka skad ja to znam... mam tak samo.. ale do marca kwietnia mam troche spokoju psychicznego .. bo mTESE przeniesione dzis Michal dostaje pierwszy zastrzyk z testosteronu .. a ja czuje sie spokojniejsza.. bo czulam ze jeszcze nie jest ten czas ,.. a dr potwierdzil moje watpliwosci .. milo nam sie zrobilo..bo faktycznie przez urlop przeanalizowal wyniki michala.. nawet nam pokazal ze spisal sobie do swojego prywatnego kalnedarza wyniki michala i analizowal

widzialam zdj Ashy na FB ciekawe co u nich :)
    Ja Was na fb nie mam...

Miło że strony tego lekarza, tak cieplej na serduchu...

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Ashe bo jak byls na 30 stkach to zalozylismy tajna gr na fb ;-)
    Resztyvnie mam :-) jak ktoras chetna to na priv :-)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3685 3686 3687 3688 3689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ